Criteriul National

Care sunt cele mai cautate 5 rochii xxl de pe piata?

Care sunt cele mai cautate 5 rochii xxl de pe piata?
mai 23
13:16 2017

Moda este cu siguranta unul din domeniile cele mai notorii dintre toate, aceasta fiind factorul principal de care starea ta de spirit depinde de cele mai multe ori. In cazul de fata, vom discuta de rochii xxl din dantela si nu numai, deoarece acestea sunt la moda anul acesta, in ciuda faptului ca multe femei se feresc sa poarte o rochie de acest gen. Ca urmare, iti voi prezenta top 5 rochii xxl daca greutatea ta este una peste medie, una dintre acestea fiind cu siguranta pe gustul tau.

Top 5 rochii xxl

1. Rochia portofel

Creata special pentru femeile cu o greutate mare, aceasta este cea mai buna varianta daca iti doresti sa acoperi formele prea mari, viziunea designerului fiind extrem de apreciata pe piata, chiar de la primele sale aparitii. Aceasta rochie, este purtata si de foarte multe vedete, ceea ce inseamna ca iti scoate partile frumoase ale corpului in evidenta.

2. Rochie trapez

Acest tip de rochie, este o alegere perfecta in special pentru femeile care au probleme cu forma corpului, deoarece prin simpla sa purtare corpul tau poate lua o forma de A foarte usoara si sa nu te simti stanjenita in diferite ipostaze.

3. Rochia Maxi

Cu siguranta, aceasta rochie chiar daca nu se afla pe prima pozitie, este cea mai notorie dintre toate. An de an, rochia maxi, reprezinta o varianta foarte buna pentru majoritatea femeilor, de aceea trebuie sa o ai in vedere daca iti doresti o rochie xxl de calitate.

4. Rochia camasa

Cu siguranta anul 2017, vorbeste despre eleganta si de aceea aceasta rochie este o alegere foarte buna, avand un aer feminism inca de la prima privire, asadar aceasta poate atrage absolut toate privirile fara sa te simti rusinata.

5. Rochia cache-coeur

In ceea ce priveste aceasta rochie, ea reprezinta o combinatie dintre mai multe tipuri, scotand in vedere toate atuurile tale. De aceea, acest tip de rochie este la moda an de an, chiar daca la anumite evenimente, aceasta nu se mai poarta. Totusi, ea face parte din categorie de rochii xxl de seara, de aceea evenimentele importante sunt o alegere foarte buna pentru aceasta tinuta.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul