Criteriul National

Care sunt cele mai cautate 5 rochii xxl de pe piata?

Care sunt cele mai cautate 5 rochii xxl de pe piata?
mai 23
13:16 2017

Moda este cu siguranta unul din domeniile cele mai notorii dintre toate, aceasta fiind factorul principal de care starea ta de spirit depinde de cele mai multe ori. In cazul de fata, vom discuta de rochii xxl din dantela si nu numai, deoarece acestea sunt la moda anul acesta, in ciuda faptului ca multe femei se feresc sa poarte o rochie de acest gen. Ca urmare, iti voi prezenta top 5 rochii xxl daca greutatea ta este una peste medie, una dintre acestea fiind cu siguranta pe gustul tau.

Top 5 rochii xxl

1. Rochia portofel

Creata special pentru femeile cu o greutate mare, aceasta este cea mai buna varianta daca iti doresti sa acoperi formele prea mari, viziunea designerului fiind extrem de apreciata pe piata, chiar de la primele sale aparitii. Aceasta rochie, este purtata si de foarte multe vedete, ceea ce inseamna ca iti scoate partile frumoase ale corpului in evidenta.

2. Rochie trapez

Acest tip de rochie, este o alegere perfecta in special pentru femeile care au probleme cu forma corpului, deoarece prin simpla sa purtare corpul tau poate lua o forma de A foarte usoara si sa nu te simti stanjenita in diferite ipostaze.

3. Rochia Maxi

Cu siguranta, aceasta rochie chiar daca nu se afla pe prima pozitie, este cea mai notorie dintre toate. An de an, rochia maxi, reprezinta o varianta foarte buna pentru majoritatea femeilor, de aceea trebuie sa o ai in vedere daca iti doresti o rochie xxl de calitate.

4. Rochia camasa

Cu siguranta anul 2017, vorbeste despre eleganta si de aceea aceasta rochie este o alegere foarte buna, avand un aer feminism inca de la prima privire, asadar aceasta poate atrage absolut toate privirile fara sa te simti rusinata.

5. Rochia cache-coeur

In ceea ce priveste aceasta rochie, ea reprezinta o combinatie dintre mai multe tipuri, scotand in vedere toate atuurile tale. De aceea, acest tip de rochie este la moda an de an, chiar daca la anumite evenimente, aceasta nu se mai poarta. Totusi, ea face parte din categorie de rochii xxl de seara, de aceea evenimentele importante sunt o alegere foarte buna pentru aceasta tinuta.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo