Criteriul National

Care sunt cele mai cautate 5 rochii xxl de pe piata?

Care sunt cele mai cautate 5 rochii xxl de pe piata?
mai 23
13:16 2017

Moda este cu siguranta unul din domeniile cele mai notorii dintre toate, aceasta fiind factorul principal de care starea ta de spirit depinde de cele mai multe ori. In cazul de fata, vom discuta de rochii xxl din dantela si nu numai, deoarece acestea sunt la moda anul acesta, in ciuda faptului ca multe femei se feresc sa poarte o rochie de acest gen. Ca urmare, iti voi prezenta top 5 rochii xxl daca greutatea ta este una peste medie, una dintre acestea fiind cu siguranta pe gustul tau.

Top 5 rochii xxl

1. Rochia portofel

Creata special pentru femeile cu o greutate mare, aceasta este cea mai buna varianta daca iti doresti sa acoperi formele prea mari, viziunea designerului fiind extrem de apreciata pe piata, chiar de la primele sale aparitii. Aceasta rochie, este purtata si de foarte multe vedete, ceea ce inseamna ca iti scoate partile frumoase ale corpului in evidenta.

2. Rochie trapez

Acest tip de rochie, este o alegere perfecta in special pentru femeile care au probleme cu forma corpului, deoarece prin simpla sa purtare corpul tau poate lua o forma de A foarte usoara si sa nu te simti stanjenita in diferite ipostaze.

3. Rochia Maxi

Cu siguranta, aceasta rochie chiar daca nu se afla pe prima pozitie, este cea mai notorie dintre toate. An de an, rochia maxi, reprezinta o varianta foarte buna pentru majoritatea femeilor, de aceea trebuie sa o ai in vedere daca iti doresti o rochie xxl de calitate.

4. Rochia camasa

Cu siguranta anul 2017, vorbeste despre eleganta si de aceea aceasta rochie este o alegere foarte buna, avand un aer feminism inca de la prima privire, asadar aceasta poate atrage absolut toate privirile fara sa te simti rusinata.

5. Rochia cache-coeur

In ceea ce priveste aceasta rochie, ea reprezinta o combinatie dintre mai multe tipuri, scotand in vedere toate atuurile tale. De aceea, acest tip de rochie este la moda an de an, chiar daca la anumite evenimente, aceasta nu se mai poarta. Totusi, ea face parte din categorie de rochii xxl de seara, de aceea evenimentele importante sunt o alegere foarte buna pentru aceasta tinuta.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

SmartSEO

SmartSEO

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo