Criteriul National

Care sunt cele mai elegante lenjerii de pat?

Care sunt cele mai elegante lenjerii de pat?
februarie 05
16:00 2018

Cand vine vorba despre lenjerii de pat

ne gandim doar la confortul casei noastre, la patul in care ne odihnim, relaxandu-ne dupa o zi agitata de munca.
Recunosc ca atunci cand cumpar o lenjerie de pat sunt foarte atenta la materialul din care este confectionata, deoarece este extrem de important in primul rand din cauza calitatii putem preveni diverse alergii de piele sau alte boli provocate de transpirtaia din timpul noptii, si in al doilea rand din cauza pastrarii unei lenjerii pentru un timp mai indelungat.

Va recomand sa alegeti intotdauna lenjerii de pat bumbac, acestea vor indeplini cele doua puncte pe care le-am descris mai sus.

tac-florinda-lenjerie-de-pat-din-bumbac-satinat-2-persoane

Insa daca vin vorba despre o lenjerie de pat luxoasa, sau mai bine zis o lenjerie de pat eleganta, eu voi merge intotdeauna pe alegerea unei lenjerii de pat bumbac satinat.

Acestea din urma sunt extrem de elegante, se potrivesc de minune pentru a fi oferite in dar cuplurilor care incep o viata impreuna, sau atunci cand se muta in casa lor, dar bineinteles aceste lenjerii se potrivesc de minune si in propriul meu dormitor.

Satinul este o testaura deasa din bumbac bineinteles, iar una dintre fetele acestuia este mai lucioasa, ceea ce ii ofera un aspect elegant si o face sa fie printre preferatele multora dintre noi.

O lenjerie de pat din bumbac satinat are aceleasi calitati ca si una din bumbac clasic, lasa pielea sa respire in timpul noptii ceea ce face ca orice alergie sa stea departe de noi.

Insa pe langa calitatea superioara ce caracterizeaza o astfel de lenjerie, trebuie sa mentionam ca, in plus o lenjerie de pat din bumbac satinat este si foarte eleganta ceea ce va face ca dormitorul in care va fi expusa sa aiba o imagine eleganta si de bun gust!

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro