Criteriul National

Care sunt cele mai importante servicii de SEO care iti pot imbunatati prezenta online

Care sunt cele mai importante servicii de SEO care iti pot imbunatati prezenta online
iulie 11
10:24 2019

Serviciile SEO sunt variate insa companiile care se respecta ofera pachete complete, astfel incat rezultatele sa fie pe masura. Etapele de optimizare SEO se leaga unele de celelalte si nu vor avea efect daca sunt implementate selectiv.  Din acest motiv, SEO Butique iti ofera un pachet complet si explicatii cu privire la cele mai importante etape din SEO pe care fiecare site trebuie sa le aiba.

SEO on page

Optimizarea on page sau in site este foarte importanta. Pentru aceasta se va tine cont de recomandarile motorului de cautare. Cel mai popular motor de cautare este Google, iar el isi modifica algoritmii periodic, caz in care este necesar ca si site-ul tau sa se modifice periodic. Este foarte posibil ca tu sa nu intelegi exact ce recomanda aceste update-uri, insa o echipa cu experienta in domeniu stie exact cum sa ajusteze un site astfel incat acestea sa fie in continuare agreat.

SEO off page

Pentru SEO off page este necesara o intreaga echipa care sa se ocupe de construirea de linkuri. Este foarte important ca aceste linkuri sa fie de cea mai buna calitate si sa ofere plus valoare. A trecut de mult vremea in care numarul de linkuri era mai important decat calitatea lor. Moda cu directoarele si fermele de linkuri a trecut de mult si acum totul se bazeaza pe recomandari de calitate. O echipa de SEO cu experienta stie exact care linkuri vor aduce efectele dorite si va tine cont de autoritatea domeniilor si a paginilor care fac aceste trimiteri.

Prezenta in social media

O afacere care nu este prezenta in retelele de socializare va avea foarte mult de pierdut. O echipa bine pregatita stie perfect cum trebuie conceputele mesajele pentru public si cum ar trebui sa arate pozele expuse. Desi pare simplu de scris un mesaj pe Facebook, in realitate este foarte posibil ca acesta sa nu fie perceput bine de clienti. De aceea, responsabilitatea pentru campaniile organice si platite pe retelele de socializare, ar trebui lasata unei echipe de SEO cu experienta, pentru ca rezultatele sa se vada.

Acestea sunt doar trei dintre cele mai importante etape ale unei optimizari SEO corecte. La toate acestea se poate adauga si continutul de calitate, optimizat pentru web si imaginile de o inalta calitate, optimizate inclusiv pentru mobil, alaturi de mesajele call to action pentru vizitatorii site-ului.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul