Criteriul National

Care sunt costurile de montare a unui sistem de supraveghere

Care sunt costurile de montare a unui sistem de supraveghere
februarie 21
15:23 2018

Orice om isi doreste ca, in momentul in care ajunge seara acasa dupa o zi obositoare de munca, sa se poata relaxa in voie, alaturi de familia sa. In plus, toata lumea vrea ca in timpul zilei sa se concentreze pe activitatile de la serviciu si sa nu stea cu teama ca un raufacator i-ar putea sparge locuinta. De asemenea, daca esti antreprenor, cu siguranta iti doresti ca angajatii tai sa fie in siguranta la birou, pentru ca astfel devin mai productivi. Pentru toate aceste probleme, exista o singura solutie: montarea unui sistem de supraveghere in apartamentul, casa sau sediul afacerii tale.

Un sistem de supraveghere are trei mari roluri. In primul rand, el confera liniste proprietarilor unei locuinte sau unui birou, acestia stiind ca nicio miscare suspecta nu va scapa neobservata si nepedepsita. In al doilea rand, are un rol preventiv. In momentul in care un hot observa prezenta unui sistem de supraveghere, devine mult mai reticent la a sparge respectiva casa sau apartament, stiind ca risca sa fie identificat si prins cu usurinta. Daca totusi se decide sa actioneze, el va fi surprins pe camere. Acesta este cel de-al treilea rol al unui sistem de supraveghere: ajuta la identificarea si prinderea raufacatorilor.

In momentul in care se decid sa isi instaleze pentru prima oara un astfel de dispozitiv, oamenii au o intrebare fireasca: care sunt costurile de montare a unui sistem de supraveghere? Raspunsul la aceasta intrebare depinde de mai multi factori printre care: numarul de camere ale sistemului de supraveghere ales, tipul acestora (cu fir, fara fir, de interior, de exterior etc), compania aleasa pentru realizarea montajului si multe altele. In general, insa, costurile de montare a unui sistem de supraveghere variaza intre 50 de lei si 150 de lei pentru fiecare camera a acestuia.

In plus, camerele de supraveghere nu pot fi orientate decat spre perimetrul aflat in proprietatea ta si nu pot surprinde imagini de pe perimetrul aflat in proprietatea altor persoane. Din acest motiv, in momentul in care achizitionezi un sistem de supraveghere, trebuie sa apelezi si la o companie profesionista care sa asigure montajul si sa ai in vedere si costurile acestei operatiuni.

Montarea unui sistem de supraveghere interior necesita rabdare si pricepere, deoarece camerele trebuie amplasate fara a deteriora finisajele existente. Pe de alta parte, montarea unui sistem de supraveghere exterior presupune mai intai o vizita din partea specialistilor, pentru vizionarea locatiei si stabilirea pretului, in functie de caracteristicile acesteia. Pe langa montarea propriu-zisa, specialistii trebuie sa se asigure ca toate componentele sistemului de supraveghere comunica intre ele si sunt sincronizate.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro