Criteriul National

Care sunt detaliile care transforma un cos cadou intr-un dar perfect

Care sunt detaliile care transforma un cos cadou intr-un dar perfect
mai 23
15:46 2018

Obiceiul de a oferi un cos cadou persoanelor dragi si partenerilor de afaceri cu diferite ocazii, a devenit tot mai popular in ultimul timp. Impresionante, practice, aspectuoase astfel de atentii atrag aprecierile celor carora le sunt oferite. Pentru a avea efectul de bucurie dorit este important ca fiecare dar sa fie atent conceput. Iata care sunt principalele detalii pe care trebuie sa le ai in vedere cand te orientezi catre asemenea cadouri.

Tine seama de ocazie

Cadourile tematice sunt extrem de apreciate in fiecare sezon. Cosurile cu cozonac, ciocolata, vin rosu si alte bunatati traditionale oferite de Craciun nu fac decat sa aduca bucurie. Astfel de preparate pot fi oferite cu usurinta partenerilor de munca, echipei din care faci parte, nasilor, finilor, parintilor sau socrilor. In perioada anului nou sticla de vin trebuie inlocuita cu o bautura festiva, precum sampania sau vinul spumant, in acest fel cei ce il primesc se bucura din plin de insemnatatea evenimentului.

Un cos cadou de paste nu poate fi complet fata pasca traditionala, vin rosu si oua colorate, sau oua din ciocolata.  A opta pentru  preparate specifice denota grija si atentie pentru detalii, iar aceste aspecte nu pot sa aduca decat aprecieri pozitive. Produsele de sezon sunt intotdeauna binevenite si savurate cu mare placere, oferind un asemenea cadou transmiti bucurie. In alte situatii cosurile pot fi completate cu gemuri fine, palinca traditionala si alte produse recunoscute pentru caracteristicile deosebite.

Nu face rabat la calitate

Un cos cadou apreciat este unul care contine doar produse de calitate, atent alese, atent ambalate. A alege un obiect la intamplare, poate fi interpretat ca un gest de neglijenta si nepasare si poate afecta imaginea. Este important sa analizezi cu atentie toate posibilitatile si sa faci alegeri inteligente. In astfel de situatii este bine sa te poti baza pe produsele atent create de Boutique Cadeaux. Poti avea incredere ca fiecare cos cadou ce poarta amprenta specialistilor este conceput sa produca bucurie, sa isi atinga scopul.

Ofera daruri potrivite in functie de varsta si statut social

Alegerea cosului perfect nu este o sarcina tocmai simpla, daca vrei sa creezi impresie. Darurile destinate persoanelor mature care apreciaza lucrurile fine trebuie sa detina produse elegante. Cosurile destinate barbatilor maturi pot fi constituite din bauturi fine, invechite atent. Colegele tinere se vor simti rasfatate cu bomboane fine belgiene si cafea aromata, iar cei mai mici membrii din familie se lasa incantati de sortimentele de  ciocolata preferate.

Cand vine vorba de cadouri perfecte niciun detaliu nu trebuie lasat la voia intamplarii, indiferent de imprejurare sau de ocazii, deci inainte de a face alegerea potrivita este recomandat sa realizezi un portret mental al  destinatarilor.

Lasa ideile creative sa iasa la lumina!

Cand vine vorba de cadouri este indicat sa lasi ideile creative sat ghideze. Cosurile traditionale le poti transforma in cufere pictate manual sau cutii cu forme ingenioase. Culorile introduse trebuie sa fie bine alese pentru a inspira un tablou prietenos.

Vrei sa faci cu adevarat impresie? orienteaza-te catre produs artizanale, create de firme mici, care se concentreaza pe calitate nu pe cantitate.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul