Criteriul National

Care sunt detaliile pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand cauti cazare in Costinesti?

Care sunt detaliile pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand cauti cazare in Costinesti?
mai 21
19:48 2020

Litoralul romanesc este foarte ofertant din punct de vedere al statiunilor. Costinestiul este, insa, de foarte multi ani una dintre principalele atractii de pe malul Marii Negre, fiind o destinatie interesanta atat pentru tinerii dornici de distractie, cat si pentru familiile care vor sa se bucure de o vacanta in care sa uite de grijile de acasa.

Cazarea este unul dintre cele mai importante aspecte de care turistii trebuie sa se preocupe atunci cand isi planifica un concediu in Costinesti, pentru ca mai apoi sa se preocupe doar de lucrurile pe care trebuie sa le puna in bagaj. In randurile ce urmeaza, toate persoanele care vor sa se bucure de Costinesti in urmatorul sezon estival pot descoperi care sunt elementele pe care trebuie sa le ia in considerare, astfel incat sa faca o alegere excelenta!

Disponibilitate

Zeci de mii de oameni aleg in fiecare an Costinestiul ca destinatie pentru vacanta. De aceea, turistii trebuie sa se asigure ca incep sa caute din timp cazarea potrivita pentru ei si ca, in acelasi timp, verifica disponibilitatea pentru datele de care sunt interesati.

Proximitatea fata de plaja

Un alt detaliu ce trebuie in luat in considerare de catre viitorii turisti in ceea ce priveste cazarea este proximitatea de plaja. Chiar daca in vacanta nu se grabeste nimeni, ideal este ca drumul parcurs pana pe nisip sa fie cat mai scurt, astfel incat toata lumea sa se bucure cat mai mult de sesiunile de bronzat, dar si de distractia din valurile marii. Mai mult, pentru familii, proximitatea de plaja este foarte importanta, intrucat astfel, parintii pot lua cu ei mult mai usor toate obiectele de care au nevoie pentru cei mici. De regula, in mediul online, viitorii turisti trebuie doar sa apese click pe „Vezi detalii aici” pentru a descoperi cat de aproape sunt vilele si pensiunile de plaja.

Tipuri de camere

Cazarea din Costinesti este extrem de variata: in vile si pensiuni exista atat camere duble, ideale pentru cupluri, cat si camere triple sau chiar mai mari, pentru care pot opta familiile sau grupurile de prieteni. Din punct de vedere financiar, foarte convenabil se poate dovedi a fi chiar inchirierea unei vile intregi. Aceasta practica este eficienta si din ce in ce mai folosita!

Locuri de parcare

Pentru cei care pleaca in vacanta cu masina personala este important ca la destinatie sa aiba unde sa isi parcheze autoturismele. Ideal este ca pe langa camerele dorite, turistii sa beneficieze si de locuri de parcare, astfel incat sa isi stie masinile aproape si in siguranta.

Confort

Bineinteles, confortul joaca si el un rol foarte important in privinta cazarii. Paturile trebuie sa fie prevazute cu saltele de calitate, astfel incat somnul sa fie unul calitativ, iar in camere trebuie sa existe bai personale, usor accesibile. Mai mult, este dovedit faptul ca turistii prefera sa aiba si balcon, astfel incat sa se poata bucura de briza de dimineata imediat ce se trezesc.

Tinand cont de toate elementele mentionate anterior, persoanele care vor sa ajunga in Costinesti pot gasi mult mai simplu cazarea perfecta pentru ele, indiferent daca pleaca la drum impreuna cu partenerii de viata, cu prietenii sau pur si simplu cu familia!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul