Criteriul National

Care sunt semnificatiile simbolurilor din vise: flori si apa

Care sunt semnificatiile simbolurilor din vise: flori si apa
august 17
14:01 2017

Visele sunt o parte importanta a vieti! Studiile realizate de-a lungul anilor de speciialisti au demonstrat ca toat lumea viseaza, doar ca 90% din vise sunt uitate imediat organismul iese din starea de adormire.

Visele sunt conform specialistilor actiuni care se desfasoara independent de vointa proprie. Uneori actiunea din vis se desfasoara dupa tipare clare, alteori totul este haotic. Unele vise sunt domintate de culoare, altele de parfumuri puternice. Multe dintre vise au impact emotional puternic si apar  ca urmare a unor activitati, sentimente, trairi intense.

Decodificarea simbolurilor ascunse in vise a captat si continuta sa prezinte interes pentru multi dintre oamenii planetei. Teoria visului a fost dezbatuta de multi dintre invatatii lumii. Sigmund Freud, intemeietorul scolii de psihanaliza,  este unul dintre cei mai cunoscuti psihologi care s-a preocupat de problema dezbaterii teoriei viselor. In studiile sale a analizat atat datele stiintifice cat si datele culese din traditii populare.

Florile si apa, cele mai des intalnite simboluri din vise

Studiile de psihanaliza au scos la iveala ca florile si apa sunt cele mai des intalnite simboluri din vise. Descifrarea simbolurilor din vise continua sa ocupe timpul multor invatati, iata cu ce sunt asociate aceste doua elemente.

  1. 1. Ce inseamna cand visezi flori

Floriele sunt asociate de obicei cu evenimentele fericite, ele semnifica bucurie, iubire si fericire, nastere, renastere, caldura. Deci personele care viseaza flori traiesc sentimente de bucurie intensa.  Conform traditiilor populare personele care viseaza flori se bucura de stare de sanatate buna, fericire si evenimente intime intense.

Floriele albe inseamna puritate, si sunt asociate cu casatoria sau dorinta de intemeiere a unei familii.

Florile galbene sunt, conform credintelor populare, simbol pentru putere, prosperitate si armonie.

Floriel rosii sunt simbol pentru pasiune, iubire si intensitate.

Florile roz sunt asociate cu prietenia si sentimentele pure. Delicate si elegante florile roz inspira tandrete si afectiune.

  1. Ce insemna cand visezi apa

Apa inseamna viata, energie, sanatate. Acest element este asociat de obicei cu prospetitatea, bucuria de viata, puterea de munca si starea spirituala echilibrata.

Conform dictionarelor de vise, apa limpede inseamna echilibru spiritual. Este un element care apare cand esti calm. Pe de ala parte apa involburata este semn de presiune emotionala.

Apa murdara dezvaluie stare de neliniste profunda, de agitatie sufletesca si neincredere.

Apa curgatoare dezvaluie necesitaatea de singuratate si introspectie sufleteasca.

Cand vine vorba de apa, toate actiunile care se desfasoara in vis sunt importante. Daca inoti inseamna ca esti linistit si ai o stare echilibrata, cand plutesti inseamna ca modul de desfasuraare a vietii te multumeste.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro