Criteriul National

Cariera de model de videochat: Avantaje si dezvantaje

Cariera de model de videochat: Avantaje si dezvantaje
septembrie 16
14:33 2020

Ce meserie este perfecta? Cu siguranta exista meserii usoare si de succes, dar niciuna nu este lipsita de cusur. Si da, cu atat mai putin cea de model de videochat. Dar, asa cum toata lumea ar fi bine sa recunoasca, are si neumarate avantaje. Totusi, din cauza mentalitatii usor radicale de la noi din tara, aceasta indeletnicire nu este deloc privita cu ochi buni. Din necunostinta de cauza, de multe ori este chiar asociata cu diverse practici ilegale cu care nu are absolut nicio legatura. Asadar, a dezvoltat o reputatie negativa. Nu e usor sa faci videochat, asta e clar. Dar oare dezavantajele sunt mai importante ca avantajele? Daca decizia ta a fost deja luata, te vei bucura sa afli ca se fac in continuare angajari modele videochat

Dezavantaje 

Vom incepe cu dezavantajele deoarece, din pacate, acestea vor fi cele care sunt aruncate in fata mai frecvent.

Oamenii te vor acuza 

Atata timp cat videochatul va ramane un subiect tabu, si pentru urmatoarele decade nu se pare ca acest lucru se va schimba, vor exista si cei care vor sustine sus si tare ca ceva este in neregula cu aceasta meserie. Astfel, oamenii care te judeca si te acuza de diverse vor exista intotdeauna si vor incerca sa te faca sa nu te simti multumita de realizarile tale. In timp vei realiza ca problema este la ei, nu la tine. 

Va fi mai greu sa marturisesti cu ce te ocupi

Asa cum spuneam si mai sus, majoritatea nu vor fi pregatiti sa afle cu ce te ocupi. Fie ca discutam despre cunostinte, prieteni sau chiar familie, s-ar putea sa-ti doresti sa nu dezvalui din prima cu ce te ocupi. Daca familia sau prietenii ar fi normal sa te inteleaga si sa te accepte asa cum esti, cel mai probabil cunostintele te vor judeca aspru, mai ales daca vei trai mai bine decat ei. Adevarul este ca aceasta meserie va tria oamenii din jurul tau. Dar acesta poate fi si un avantaj. La finalul zilei vei stii ca au ramas alaturi de tine oamenii de calitate. s

Avantaje

Asadar, de ce alege femeile acest drum?

Independenta financiara

Poate suna ca o gluma sau ca un cliseu, dar meseria de model de videochat este una dintre carierele care mai mult ca sigur vor asigura o viata linistita din punct de vedere financiar. Mai ales daca o practici cum trebuie. In timp ce altii se vor chinui cu imprumuturi si credite, tu vei putea sa-ti achizitionezi casa si masina visurilor tale in timp mult mai scurt. Ca sa nu mai vorbim de vacante si indeplinirea tututor dorintelor. O viata fara grija zilei de maine suna destul de bine, nu?

Dezvoltare continua atat personala cat si profesionala

In vreme ce majoritatea incep sa se plafoneze intr-un job si nu mai invata nimic, tu vei evolua constant pentru a atrage si a pastra atentia utilizatorilor tai. Vei invata extrem de multe despre tine, cine esti ca om, ce iti place si ce nu. Vorbind cu acesti utilizatori iti vei putea descoperi pasiuni si interese noi. Si da, vei avea si timp si bani pentru a te preocupa de aceste hobby-uri asa cum se cuvine. Vei putea urma cursuri de calificare si recalificare pentru a te asigura ca mereu te poti ocupa de altceva. 

Program flexibil

Desigur, si in alte profesii poti ajunge la incasari spectaculoase, dar in cadrul meseriei de videochat, cele opt ore pot fi mulate dupa programul tau deja existent. In timp, vei descoperi care sunt orele cele mai profitabile pentru tine si vei intra pe platforma  exact atunci pentru a obtine profit maxim. Acesta este un job ideal daca esti studenta, ai un job in paralel si alte hobby-uri care necesita timp. 

Tu ce crezi? Merita sa sacrifici avantajele de mai sus doar din cauza a ce va spune gura lumii? 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Maria Popescu

Maria Popescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul