Criteriul National

Carne de pui crescut ca la țară, accesibilă clienților din toată țara

Carne de pui crescut ca la țară, accesibilă clienților din toată țara
octombrie 10
17:41 2018

LaProvincia este un brand cu notorietate consolidată pe piața românească de profil, așa încât ar fi bine să cumpărați din galantare carnea de pui provenită din fermele lor de producție avicolă, deoarece este una de calitate superioară extrem de sănătoasă și gustoasă. Iar prețurile, deși mai mari în medie cu 20% sunt totuși accesibile celor mai mulți cumpărători.

În condițiile în care pesta porcină face ravagii în țara noastră, carnea de pui a devenit din ce în ce mai căutată de români. Alegerea însă a unor produse de calitate, indiferent că este vorba de pui întregi, de piept de pui, pulpe sau organe, este prioritară pentru o alimentație corectă a adulților și a copiilor.

Carne de pui curată, fără chimicale, pentru sănătatea consumatorului român!

Studiile au arătat că persoanele ce au mâncat în mod regulat carne de pasăre înțesată cu medicamente antibacteriene au avut de suferit grav, deoarece a dezvoltat o rezistență la antibiotice. Stresul provocat ficatului și a rinichilor nu este nici el de ignorat, din acest motiv consumatorii trebuie ca să aleagă din supermarket produse din pui crescut ca la țară, dacă nu au șansa obținerii de la rude a unor pui de casă despre care să fie absolut siguri că au fost hrăniți natural, au alergat veseli prin ogradă și nu au fost injectați cu tot soiul de cocteiluri medicamentoase destinate să le grăbească creșterea în greutate.

În Uniunea Europeană s-a interzis folosirea antibioticelor de 12 ani, iar producătorii români încep ca să se conformeze și ei acestei reglementări stricte care vine în sprijinul protejării sănătății consumatorilor.

Această măsură s-a luat deoarece creșterea intensivă a puilor începuse a se baza prioritar pe tot soiul de chimicale ce erau adăugate excesiv în furaje, dar și în apa de băut a păsărilor.

Industrializarea fermelor de pui și competiția acerbă a producătorilor care fugeau după un profit cât mai mare a generat ignorarea cu desăvârșire a efectelor pe care aceste substanțe de laborator le au asupra consumatorilor din lumea întreagă.

Astfel, dacă prin anii 1980 un pui era sacrificat cam la 60 – 70 de zile, în ultimii ani această perioadă s-a redus la jumătate. Și asta în condițiile în care greutatea unei asemenea păsări s-a triplat în ultimele patru decenii.

Aparent, medicamentele administrate puilor crescuți industrial erau benefice, deoarece făceau față în lupta cu microbii, unele dintre substanțele în cauză chiar inhibând creșterea și dezvoltarea paraziților la păsările de fermă plus. În plus, prețul era relativ accesibil și se amortiza rapid, datorită profitului uriaș obținut.

La Provincia, un brand de top în materie de carne de pui

Este bine că în țara noastră se revine la tradiție.

Compania Avicarvil și-a început activitatea de creștere a puilor prin preluarea uneia dintre cele mai mari platforme avicole din România, cu o vastă experiență în creșterea puilor, datând încă din anul 1978.

La Provincia, este de un deceniu un sinonim pentru o carne competitivă de pui crescuți ca la țară.

Deoarece ei sunt hrăniți cu furaje obținute chiar de pe terenurile companiei, este posibilă realizarea unui control etapizat din momentul ieșirii puilor din ou și până când aceștia ating greutatea la care sunt sacrificați. Totul se realizează cât mai natural cu putință, fără adausuri de suplimente chimice care să facă periculoasă carnea comercializată pentru consumul uman.

Alege și tu produsele LaProvincia, alege gustul de pui de casă!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul