Criteriul National

Carne de pui crescut ca la țară, accesibilă clienților din toată țara

Carne de pui crescut ca la țară, accesibilă clienților din toată țara
octombrie 10
17:41 2018

LaProvincia este un brand cu notorietate consolidată pe piața românească de profil, așa încât ar fi bine să cumpărați din galantare carnea de pui provenită din fermele lor de producție avicolă, deoarece este una de calitate superioară extrem de sănătoasă și gustoasă. Iar prețurile, deși mai mari în medie cu 20% sunt totuși accesibile celor mai mulți cumpărători.

În condițiile în care pesta porcină face ravagii în țara noastră, carnea de pui a devenit din ce în ce mai căutată de români. Alegerea însă a unor produse de calitate, indiferent că este vorba de pui întregi, de piept de pui, pulpe sau organe, este prioritară pentru o alimentație corectă a adulților și a copiilor.

Carne de pui curată, fără chimicale, pentru sănătatea consumatorului român!

Studiile au arătat că persoanele ce au mâncat în mod regulat carne de pasăre înțesată cu medicamente antibacteriene au avut de suferit grav, deoarece a dezvoltat o rezistență la antibiotice. Stresul provocat ficatului și a rinichilor nu este nici el de ignorat, din acest motiv consumatorii trebuie ca să aleagă din supermarket produse din pui crescut ca la țară, dacă nu au șansa obținerii de la rude a unor pui de casă despre care să fie absolut siguri că au fost hrăniți natural, au alergat veseli prin ogradă și nu au fost injectați cu tot soiul de cocteiluri medicamentoase destinate să le grăbească creșterea în greutate.

În Uniunea Europeană s-a interzis folosirea antibioticelor de 12 ani, iar producătorii români încep ca să se conformeze și ei acestei reglementări stricte care vine în sprijinul protejării sănătății consumatorilor.

Această măsură s-a luat deoarece creșterea intensivă a puilor începuse a se baza prioritar pe tot soiul de chimicale ce erau adăugate excesiv în furaje, dar și în apa de băut a păsărilor.

Industrializarea fermelor de pui și competiția acerbă a producătorilor care fugeau după un profit cât mai mare a generat ignorarea cu desăvârșire a efectelor pe care aceste substanțe de laborator le au asupra consumatorilor din lumea întreagă.

Astfel, dacă prin anii 1980 un pui era sacrificat cam la 60 – 70 de zile, în ultimii ani această perioadă s-a redus la jumătate. Și asta în condițiile în care greutatea unei asemenea păsări s-a triplat în ultimele patru decenii.

Aparent, medicamentele administrate puilor crescuți industrial erau benefice, deoarece făceau față în lupta cu microbii, unele dintre substanțele în cauză chiar inhibând creșterea și dezvoltarea paraziților la păsările de fermă plus. În plus, prețul era relativ accesibil și se amortiza rapid, datorită profitului uriaș obținut.

La Provincia, un brand de top în materie de carne de pui

Este bine că în țara noastră se revine la tradiție.

Compania Avicarvil și-a început activitatea de creștere a puilor prin preluarea uneia dintre cele mai mari platforme avicole din România, cu o vastă experiență în creșterea puilor, datând încă din anul 1978.

La Provincia, este de un deceniu un sinonim pentru o carne competitivă de pui crescuți ca la țară.

Deoarece ei sunt hrăniți cu furaje obținute chiar de pe terenurile companiei, este posibilă realizarea unui control etapizat din momentul ieșirii puilor din ou și până când aceștia ating greutatea la care sunt sacrificați. Totul se realizează cât mai natural cu putință, fără adausuri de suplimente chimice care să facă periculoasă carnea comercializată pentru consumul uman.

Alege și tu produsele LaProvincia, alege gustul de pui de casă!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu