Criteriul National

Cartile de vizita a 10 celor mai cunoscuti oameni din lume

Cartile de vizita a 10 celor mai cunoscuti oameni din lume
iulie 17
14:42 2017

Cartea de vizita este elementul esential al prezentarii unui CEO si al primei impresii pe care o lasa asupra celorlalti. Aceasta nu are rolul de a transmite toate informatiile despre tine sau business-ul tau, ci doar sa prezinte o imagine profesionista pe care oamenii sa o retina. Este recomandat sa o oferi la inceputul unei intalniri de afaceri pentru ca interlocutorul sa iti retina numele tau si al companiei, si la finalul conversatiei, in cazul unei intalniri sociale.

O carte de vizita bine realizata trebuie sa cuprinda:

    • Numele firmei, logo-ul si sloganul
    • Numele si prenumele detinatorului

 

  • Functia

 

  • Datele de contact: adresa, telefon, website, adresa de mail

Atunci cand iti construiesti cartea de vizita trebuie sa ai in vedere:

  • Design-ul care trebuie sa fie cat mai simplu si elegant totodata si sa determine interlocutorul sa o pastreze. De asemenea, trebuie sa reprezinte business-ul respectiv si aria de activitatea a persoanei careia ii apartine.

Alege cat mai putine culori; e de preferat sa optezi pentru cele existente deja in logo. Dimensiunea textului trebuie sa il faca pe acesta vizibil si sa se incadreze bine in spatiul oferit de cartea de vizita. Alege pentru text un font usor descifrabil si in armonie cu tipul afacerii pe care o desfasori, recomandat in nuanta de negru, pentru a fi mai vizibil.

  • Materialul este un alt aspect de care trebuie sa tii cont. Opteaza pentru un carton de calitate, care nu se indoaie sau deterioreaza cu usurinta.  
  • Originalitatea. Cauta inspiratie de design pentru cartea ta de vizita, dar nu copia. Aceasta trebuie sa fie sugestiva pentru business-ul tau. Incearca sa exprimi intr-un mod cat mai original esenta afacerii tale, caci doar asa va deveni recognoscibila.

10 carti de vizita ale celor mai faimosi oameni din lume

Hillary Clinton

hillary clinton

Barack Obama

obama

Vladimir Putin

putin carte de vizita

Steve Jobs

steve jobs

Mark Zuckerberg

mark


Evan Williams

twitter

Bill Gates

bill gates


Houdini

houdini

 

Albert Einstein

einstein

Adolf Hitler

hitler

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul