Criteriul National

Cartile de vizita a 10 celor mai cunoscuti oameni din lume

Cartile de vizita a 10 celor mai cunoscuti oameni din lume
iulie 17
14:42 2017

Cartea de vizita este elementul esential al prezentarii unui CEO si al primei impresii pe care o lasa asupra celorlalti. Aceasta nu are rolul de a transmite toate informatiile despre tine sau business-ul tau, ci doar sa prezinte o imagine profesionista pe care oamenii sa o retina. Este recomandat sa o oferi la inceputul unei intalniri de afaceri pentru ca interlocutorul sa iti retina numele tau si al companiei, si la finalul conversatiei, in cazul unei intalniri sociale.

O carte de vizita bine realizata trebuie sa cuprinda:

    • Numele firmei, logo-ul si sloganul
    • Numele si prenumele detinatorului

 

  • Functia

 

  • Datele de contact: adresa, telefon, website, adresa de mail

Atunci cand iti construiesti cartea de vizita trebuie sa ai in vedere:

  • Design-ul care trebuie sa fie cat mai simplu si elegant totodata si sa determine interlocutorul sa o pastreze. De asemenea, trebuie sa reprezinte business-ul respectiv si aria de activitatea a persoanei careia ii apartine.

Alege cat mai putine culori; e de preferat sa optezi pentru cele existente deja in logo. Dimensiunea textului trebuie sa il faca pe acesta vizibil si sa se incadreze bine in spatiul oferit de cartea de vizita. Alege pentru text un font usor descifrabil si in armonie cu tipul afacerii pe care o desfasori, recomandat in nuanta de negru, pentru a fi mai vizibil.

  • Materialul este un alt aspect de care trebuie sa tii cont. Opteaza pentru un carton de calitate, care nu se indoaie sau deterioreaza cu usurinta.  
  • Originalitatea. Cauta inspiratie de design pentru cartea ta de vizita, dar nu copia. Aceasta trebuie sa fie sugestiva pentru business-ul tau. Incearca sa exprimi intr-un mod cat mai original esenta afacerii tale, caci doar asa va deveni recognoscibila.

10 carti de vizita ale celor mai faimosi oameni din lume

Hillary Clinton

hillary clinton

Barack Obama

obama

Vladimir Putin

putin carte de vizita

Steve Jobs

steve jobs

Mark Zuckerberg

mark


Evan Williams

twitter

Bill Gates

bill gates


Houdini

houdini

 

Albert Einstein

einstein

Adolf Hitler

hitler

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro