Criteriul National

Cartile de vizita a 10 celor mai cunoscuti oameni din lume

Cartile de vizita a 10 celor mai cunoscuti oameni din lume
iulie 17
14:42 2017

Cartea de vizita este elementul esential al prezentarii unui CEO si al primei impresii pe care o lasa asupra celorlalti. Aceasta nu are rolul de a transmite toate informatiile despre tine sau business-ul tau, ci doar sa prezinte o imagine profesionista pe care oamenii sa o retina. Este recomandat sa o oferi la inceputul unei intalniri de afaceri pentru ca interlocutorul sa iti retina numele tau si al companiei, si la finalul conversatiei, in cazul unei intalniri sociale.

O carte de vizita bine realizata trebuie sa cuprinda:

    • Numele firmei, logo-ul si sloganul
    • Numele si prenumele detinatorului

 

  • Functia

 

  • Datele de contact: adresa, telefon, website, adresa de mail

Atunci cand iti construiesti cartea de vizita trebuie sa ai in vedere:

  • Design-ul care trebuie sa fie cat mai simplu si elegant totodata si sa determine interlocutorul sa o pastreze. De asemenea, trebuie sa reprezinte business-ul respectiv si aria de activitatea a persoanei careia ii apartine.

Alege cat mai putine culori; e de preferat sa optezi pentru cele existente deja in logo. Dimensiunea textului trebuie sa il faca pe acesta vizibil si sa se incadreze bine in spatiul oferit de cartea de vizita. Alege pentru text un font usor descifrabil si in armonie cu tipul afacerii pe care o desfasori, recomandat in nuanta de negru, pentru a fi mai vizibil.

  • Materialul este un alt aspect de care trebuie sa tii cont. Opteaza pentru un carton de calitate, care nu se indoaie sau deterioreaza cu usurinta.  
  • Originalitatea. Cauta inspiratie de design pentru cartea ta de vizita, dar nu copia. Aceasta trebuie sa fie sugestiva pentru business-ul tau. Incearca sa exprimi intr-un mod cat mai original esenta afacerii tale, caci doar asa va deveni recognoscibila.

10 carti de vizita ale celor mai faimosi oameni din lume

Hillary Clinton

hillary clinton

Barack Obama

obama

Vladimir Putin

putin carte de vizita

Steve Jobs

steve jobs

Mark Zuckerberg

mark


Evan Williams

twitter

Bill Gates

bill gates


Houdini

houdini

 

Albert Einstein

einstein

Adolf Hitler

hitler

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo