Criteriul National

Carucioare copii – gemeni

Carucioare copii – gemeni
iulie 10
11:33 2019

Bucuria dubla a aparitiei gemenilor in familie, aduce cu ea cumpararea de lucruri la dublu, si, implicit carucioare copii duble. Chiar daca pare o sarcina simpla, cumpararea unui carucior pentru gemeni se transforma intr-o adevarata aventura. Carucioarele pentru gemeni nu sunt diversificate, putand gasi unul sau doua modele diferite. Insa, intotdeauna vei gasi produsul potrivit pentru copiii tai.

Carucioare copii duble

Primul tip de carucioare copii gemeni, este modelul unul langa celalalt. Deja dupa nume se poate intelege exact modul in care scaunele sunt amplasate. In unele cazuri, poate fi un scaun in spatele celuilalt, iar in altele – doua alaturate, situate unul langa celalalt. Avantajul celui din urma este evident. Fiecare copilul este asezat separat in scaunul sau, adica, daca unul dintre copii oboseste si adoarme, se poate cobora spatarul lasandu-l pe cel de-al doilea in pozitia initiala.

Carucior cu scaun dublu

Desigur, acest lucru devine imposibil atunci cand scaunul caruciorului este dublu fiind separat doar de partitii. In ceea ce priveste unghiul de vizionare si pozitia in carucior, copiii se afla in aceeasi pozitie. Orice alta optiune nu este posibila, oferind oportunitati inegale copiilor in timpul unei plimbari.

Carucior model tandem

Al treilea tip de carucior pentru gemeni este modelul tandem sau locomotiva. Ca si in primul caz, numele descrie perfect pozitia scaunelor. Latimea acestui carucior nu este mai mare decat a unuia  singur, ceea ce este foarte convenabil. Copiii sunt asezati  unul in spatele celuilalt si uneori fata in fata. Marele avantaj al acestui carucior, este trecerea libera prin spatiul oricarei usi. In plus, caruciorul este usor de utilizat cu o singura mana.

Singurul dezavantaj este acela ca, in timpul plimbarii, in timp ce copilul din fata se uita la strada cu curiozitate, ce de-al doilea este fortat sa admire spatele scaunului din fata. Poti, bineinteles, sa egalezi pozitia copiilor, asezand carucioarele fata in fata. O alta nuanta importanta este ca,  scaunele nu se desfasoara intr-o pozitie complet orizontala.

 

Dar producatorii moderni au reusit sa rezolve partial problema cu aranjarea copiilor in carucioare. De exemplu, carucioarele sunt grupate pe diferite inaltimi – astfel incat ambii copii sa aiba un unghi de vizualizare relativ egal.

Carucior copii transformator pentru gemeni

A treia optiune posibila pentru gemeni este caruciorul copii transformator. Prin analogie cu modelul pentru un copil, acesta isi poate schimba aspectul in functie de confortul parintilor. De exemplu, este posibil sa se amplaseze copii de varste diferite, prin instalarea unui landou si a unui scaun pe sasiu in acelasi timp. Pot fi de asemenea, doua scaune de agrement, doua scaune auto etc. Un astfel de carucior ofera chiar si functia suplimentara de desfacerea a scaunelor. De exemplu, daca unul dintre copii este bolnav, poti merge la o plimbare cu unul singur.

Alte caracteristici

Rotile mari si un cadru larg sunt prin definitie mult mai functionale, stabile si mai sigure. Al doilea punct important, este capacitatea de a regla pasii si de a orienta scaunul intr-o pozitie orizontala. Apoi analizeaza elementele de baza ale securitatii. De asemenea, este de dorit sa se dea preferinta modelelor cu curele, prevazute cu tampoane, cu o bara de protectie moale si un divizor pentru picioare, cu o copertina de protectie impotriva radiatiei UV. In concluzie, ar trebui sa afli ce accesorii sunt incluse in setul de produse: cu cat sunt mai multe, cu atat mai bine.

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei