Criteriul National

Cărucioare pentru bebeluși de nouă generație

Cărucioare pentru bebeluși de nouă generație
octombrie 01
17:50 2020

Calitatea și siguranța bebelușului sunt două dintre principalele criterii determinante pentru cumărarea oricărui obiect pentru copii. Confortul și aspectul frumos sunt, de asemenea, de o mare importanță atunci când alegeți un produs conceput pentru cel mai tânăr membru al familiei.

Aceste reguli se aplică în special căruciorului, fără de care nu poate sta nicio familie cu un nou-născut. Cărucioare pentru bebeluși de nouă generație, oferite în magazinul online KIDSO, satisfac toate cerințele mamelor și taților iubitori și oferă în plus numeroase accesorii suplimentare.

image001

Cărucioare moderne de la mărci renumite

Cumpărarea unui cărucior este o experiență interesantă pentru toți părinții și alegerea acestuia începe înainte de a sosi cel mic. Alegerea lui ar trebui abordată în mod responsabil, deoarece este utilizat încă din primele zile după venirea bebelușului și este o parte importantă a vieții de familie timp de mai multe luni.

Catalogul KIDSO are o gamă largă de cărucioare cu caracteristici tehnice excelente, realizate din materiale de înaltă calitate. Magazinul online oferă cărucioare pentru copii numai de la mărci de renume. Puteți compara și alege între modelele Zizito, Chicco, Lorelli, Kikka Boo, BebeDue, Cangaroo și altele.

Cărucioare sunt în concordanță cu cele mai noi tendințe de modă, atât în ceea ce privește modelele și design-urile, cât și culorile. Alături de culorile tradiționale albastru și roz, alese în funcție de sexul copilului, există cărucioare pentru bebeluși plăcute ochilor într-o varietate de culori pentru fiecare gust. În plus față de opțiunile pentru o singură culoare, există cărucioare într-o combinație de nuanțe și imprimeuri actuale. Majoritatea culorilor sunt unisex pentru a fi potrivite atât pentru băieți, cât și pentru fete.

image002

Fiecare familie își poate permite un cărucior Kidso, deoarece prețurile sunt într-o gamă foarte largă.

Cărucioare de încredere pentru copii, cu multe facilități și dotări suplimentare

Cărucioare oferite în Kidso sunt de calitate garantată, deoarece îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale de siguranță. Fiecare părinte poate face o alegere în cunoștință de cauză dintre cele mai bune oferte de pe piață, deoarece catalogul magazinului online oferă informații foarte detaliate despre caracteristicile tuturor articolelor, însoțite de fotografii ilustrative.

Descrierea indică pentru ce greutate și vârstă este conceput căruciorul, cum ar fi 0+ înseamnă că este pentru un nou-născut și 6+ înseamnă că este potrivit pentru copii mai mari de 6 luni. Sunt descriși toți parametrii produsului, cum ar fi greutatea, dimensiunile în poziția pliată și desfăcută etc.

Sunt disponibile cărucioare pentru toate anotimpurile sau pentru anumite anotimpuri – vara sau primavara / vara / toamna. Modelele pot fi, de asemenea, combinate, opțiunile fiind 3 în 1 sau 2 în 1.

image003

O alegere foarte practică este un cărucior 3 în 1, care are un landou pentru nou-născuți, care se transformă într-un scaun și un scaun auto. Roțile din față se rotesc, cele din spate au frâne. Căruciorul pentru copii are o manevrabilitate bună, care asigură mișcare ușoară chiar și pe terenuri nu foarte plane. Cadrul este foarte ușor, realizat din materiale de înaltă calitate, ceea ce face căruciorul ușor de transportat. Are un baldachin reglabil.

Scaunul auto este ușor de instalat și transportat și este extrem de confortabil. Cărucioarele au multe accesorii, cum ar fi o husă pentru picioare, o geantă, o salteluță moale față-verso pentru corp, adaptoare pentru un scaun, iar mama va fi cu siguranță mulțumită de coșul mare de cumpărături.

La toate cărucioarele, siguranța copiilor este asigurată de panouri de siguranță. Roțile sunt echipate cu amortizoare pentru o călătorie mai ușoară. Spătarele pot fi reglate cu mai multe poziții posibile la spate. În plus față de copertine, cărucioarele au viziere din plasă. Cadrele sunt puternice și sunt realizate din materiale sigure pentru sănătatea copilului, care pot fi igienizate cu ușurință. Pentru confortul mamei și tatălui, mânerele au opțiuni de reglare a înălțimii.

Cărucioare de vară pot fi pliate cu ușurință, la unele dintre ele acest lucru se poate face cu un singur buton și o singură mână.

image004

Pe site-ul magazinului online Kidso puteți găsi informații detaliate despre metodele de plată și livrare. Toate cărucioare pentru copii comandate de kidso.bg au certificate de garanție.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul