Criteriul National

Carucioarele cu dubla utilizare preturi excelente pe nichiduta.ro

Carucioarele cu dubla utilizare preturi excelente pe nichiduta.ro
ianuarie 26
12:46 2016

CaruciorDeplasarea cu copiii mici presupune utilizarea unui carucior cu care acesta se poate deplasa impreuna cu parintii in diferite locuri. In scopul fiabilitatii in utilizare, producatorii de carucioare au realizat modele ce pot fi cu usurinta utiliza ca spatiu de odihna si somn al bebelusului, dar si carucior sport cu care cel mic se deplaseaza dupa varsta de 8 luni sau un an.

Carucioarele cu dubla utilizare sunt practice, sigure si foarte simplu de manevrat datorita accesoriilor din care este compus. Carucioarele cu dubla utilizare sau altfel spus: carucioarele 2 in 1, au structura rezistenta din metal cromat, cu suspensii la roti pentru a elimina disconfortul copilului in cazul in care va deplasati pe un teren pietros, pavat cu dale sau cu denivelari de orice natura. Partea superioara este formata din doua elemente distincte: landoul cu dimensiuni standard, permitand odihna copilului in conditii de deplasare sau in locuinta si partea sport, cu spatarul reglabil in 2-4 pozitii, in functie de modelul de carucior ales. Schimbarea acestora pe structura metalica este simpla, astfel incat sa poata fi manevrat in siguranta si cu usurinta. Sistemul de siguranta al carucioarelor este reprezentat prin fixarea suportului cu clame de siguranta, dar si prin posibilitatea blocarii rotilor.

Modelele de carucioare 2 in 1 sunt diverse, astfel incat sa raspunda cerintelor tuturor clientilor. Daca dimensiunile landoului sunt standard, pentru a putea fi accesorizat cu saltelute cu dimensiuni si rigiditati optime, coloritul carucioarelor este foarte divers. Landourile au capotina rabatabila si o serie de alte accesorii specifice modelului acestuia. In aceste conditii, veti putea lesne utiliza landoul ca mijloc de deplasare in orice conditii climaterice. Manerul tuturor modelelor este telescopic si rabatabil, astfel incat inaltimea sa sa fie reglabila dupa preferinta. Un alt avantaj al carucioarelor de acest tip o reprezinta suportul pentru bagaje amplasat in partea inferioara a structurii, permitand astfel transportul cu usurinta  al cumparaturilor sau altor bagaje. Daca ne referim la partea sport a ansamblului, structura stabila a acestuia este acompaniata de posibilitatea rabatarii spatarului astfel incat cel mic sa beneficieze de maximul de confort fie pe  timp de veghe, fie in cazul in care doarme. Pentru siguranta celui mic, se pot utiliza centurile de siguranta cu prindere in 3 puncte ce nu stanjenesc miscarile acestuia, dar nu permit alunecarea sau caderea accidentala in timpul deplasarii sau daca sta pe loc.

Deplasarea carucioarului fie in format landou, fie sport, se realizeaza cu ajutorul rotilor stabile, ce pot fi gonflabile, rabatabile sau cu banda de cauciuc natural in scopul realizarii unei aderente perfecte pe orice tip de teren.  Dimensiunile rotilor si caracteristicile acestora difera in functie de tipul de carucior ales. O caracteristica unitara este rezistenta pe orice tip de traseu, faptul ca toate sau cele din fata sunt pivotante pentru a permite schimbarea cu usurinta a directiei de deplasare.

Un alt aspect deloc neglijabil il reprezinta materialele din care sunt realizate lateralele landoului sau sezuta si spatarul caruciorului sport. Acestea sunt rezistente, lavabile si, in cazul unor modele, detasabile pentru a putea fi curatate in masina de spalat.

Comentarii

Comentarii

Tags

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo