Criteriul National

Carucioarele cu dubla utilizare preturi excelente pe nichiduta.ro

Carucioarele cu dubla utilizare preturi excelente pe nichiduta.ro
ianuarie 26
12:46 2016

CaruciorDeplasarea cu copiii mici presupune utilizarea unui carucior cu care acesta se poate deplasa impreuna cu parintii in diferite locuri. In scopul fiabilitatii in utilizare, producatorii de carucioare au realizat modele ce pot fi cu usurinta utiliza ca spatiu de odihna si somn al bebelusului, dar si carucior sport cu care cel mic se deplaseaza dupa varsta de 8 luni sau un an.

Carucioarele cu dubla utilizare sunt practice, sigure si foarte simplu de manevrat datorita accesoriilor din care este compus. Carucioarele cu dubla utilizare sau altfel spus: carucioarele 2 in 1, au structura rezistenta din metal cromat, cu suspensii la roti pentru a elimina disconfortul copilului in cazul in care va deplasati pe un teren pietros, pavat cu dale sau cu denivelari de orice natura. Partea superioara este formata din doua elemente distincte: landoul cu dimensiuni standard, permitand odihna copilului in conditii de deplasare sau in locuinta si partea sport, cu spatarul reglabil in 2-4 pozitii, in functie de modelul de carucior ales. Schimbarea acestora pe structura metalica este simpla, astfel incat sa poata fi manevrat in siguranta si cu usurinta. Sistemul de siguranta al carucioarelor este reprezentat prin fixarea suportului cu clame de siguranta, dar si prin posibilitatea blocarii rotilor.

Modelele de carucioare 2 in 1 sunt diverse, astfel incat sa raspunda cerintelor tuturor clientilor. Daca dimensiunile landoului sunt standard, pentru a putea fi accesorizat cu saltelute cu dimensiuni si rigiditati optime, coloritul carucioarelor este foarte divers. Landourile au capotina rabatabila si o serie de alte accesorii specifice modelului acestuia. In aceste conditii, veti putea lesne utiliza landoul ca mijloc de deplasare in orice conditii climaterice. Manerul tuturor modelelor este telescopic si rabatabil, astfel incat inaltimea sa sa fie reglabila dupa preferinta. Un alt avantaj al carucioarelor de acest tip o reprezinta suportul pentru bagaje amplasat in partea inferioara a structurii, permitand astfel transportul cu usurinta  al cumparaturilor sau altor bagaje. Daca ne referim la partea sport a ansamblului, structura stabila a acestuia este acompaniata de posibilitatea rabatarii spatarului astfel incat cel mic sa beneficieze de maximul de confort fie pe  timp de veghe, fie in cazul in care doarme. Pentru siguranta celui mic, se pot utiliza centurile de siguranta cu prindere in 3 puncte ce nu stanjenesc miscarile acestuia, dar nu permit alunecarea sau caderea accidentala in timpul deplasarii sau daca sta pe loc.

Deplasarea carucioarului fie in format landou, fie sport, se realizeaza cu ajutorul rotilor stabile, ce pot fi gonflabile, rabatabile sau cu banda de cauciuc natural in scopul realizarii unei aderente perfecte pe orice tip de teren.  Dimensiunile rotilor si caracteristicile acestora difera in functie de tipul de carucior ales. O caracteristica unitara este rezistenta pe orice tip de traseu, faptul ca toate sau cele din fata sunt pivotante pentru a permite schimbarea cu usurinta a directiei de deplasare.

Un alt aspect deloc neglijabil il reprezinta materialele din care sunt realizate lateralele landoului sau sezuta si spatarul caruciorului sport. Acestea sunt rezistente, lavabile si, in cazul unor modele, detasabile pentru a putea fi curatate in masina de spalat.

Comentarii

Comentarii

Tags

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro