Criteriul National

Caru`cu vedete: “Irishman”, filmul care îi reuneşte pe Robert de Niro şi Al Pacino, lansat în Europa; Dragoș Bucur a vorbit despre partea neștiută a vieții sale. „Problemele au fost într-o limită” – Vedete

Caru`cu vedete: “Irishman”, filmul care îi reuneşte pe Robert de Niro şi Al Pacino, lansat în Europa; Dragoș Bucur a vorbit despre partea neștiută a vieții sale. „Problemele au fost într-o limită” – Vedete
octombrie 15
03:23 2019
Scandal între Delia și B.U.G Mafia. Anunțul făcut de cântăreață. Delia a fost rugată de moderatorii de radio, Rusu și Andrei, să îl imite pe colegul ei de la iUmor, Cheloo, iar atunci, cântăreața s-a cam eschivat, declarând că băieții de la BUG Mafia nu prea sunt de acord, ba chiar, mai demult, aceștia s-au supărat pe ea, deoarece le-a imitat o piesă, iar de atunci nu o mai lasă să fredoneze nimic din repertoriul lor. Cu toate acestea, prezentatorii au insistat la artistă, iar aceasta a încercat să îl imite Cheloo, însă a fost cam dificil, deoarece rapper-ul are un timbru mai puțin imitabil. În trecut, atât despre Delia, dar și alte cântărețe de la noi, printre care se numără Antonia și Inna, s-a spus că fac parte din grupul ocult Illuminati sau Masonerie, potrivit Cancan.
Dragoș Bucur a vorbit despre partea neștiută a vieții sale. „Problemele au fost într-o limită”. Dragoș Bucur este unul dintre cei mai apreciați actori români, însă puțini sunt cei care știu cum era acesta în adolescență și ce probleme le-a ridicat părinților. Soțul Danei Nălbaru a vorbit despre partea neștiută a vieții sale. „Adică… nu m-am drogat niciodată și cred că felul în care vorbești cu copiii tîi ajută foarte mult să-I faci să înțeleagă lucrurile astea. Nu am furat, nu m-am bătut, cums e bate orice tânăr. Problemele au fost într-o limită de normalitate a problemelor”, conform Libertatea.
Amintiri din tinerețe. De ce dormea Corina Chiriac în gară, în trenurile garate. Îndrăgita interpretă Corina Chiriac va împlini pe 26 octombrie vârsta de 70 de ani, prilej cu care va lansa un album nou, pe care l-a finanțat singură, cu 28 de piese din repertoriul său, înregistrate din nou, recent. Corina vrea să lanseze și un site de muzică, amintiri scrise de prin reviste, cu materiale video şi audio. Vedeta a depănat amintiri, într-un interviu. În anii tinereții, ea pleca de la concerte şi, pentru că nu voia să doarmă iarna în hoteluri unde dârdâia de frig, mergea la gară și se ruga de controlori să stea la căldură, în trenul garat. În plus, plătea și biletul, se arată în articolul Click.ro.
“Irishman”, filmul care îi reuneşte pe Robert de Niro şi Al Pacino, lansat în Europa. Cu un trio de legendă, regizorul Martin Scorsese și actorii Robert de Niro și Al Pacino, filmul Irishman a avut premiera europeană la Londra. Este produs de gigantul de streaming online Netflix. Scorsese a justificat această alegere prin costurile foarte mari, din cauza unei tehnici de pionierat de întinerire digitală a personajelor. Irishman – prezentat la gală de încheiere a festivalui de film de la Londra – este o saga despre crimă organizată din America după cel De-al Doilea Război Mondial, scrie Știrile Pro Tv.
Alexandru Țiriac iubește din nou? Cine este celebra tenismenă alături de care și-a găsit liniștea. Alexandru Țiriac este în culmea fericirii alături de Sorana Cîrstea. Cei doi îndrăgostiți nu s-au afișat împreună la evenimente sau în fotografiile postate în online, însă el a susținut-o din tribune la fiecare meci. În plus cei doi ar fi petrecut mai multe vacanțe de vis împreună. Alexandru Țiriac a divorțat de Ileana Lazariuc în 2017 după zece ani de căsnicie din care a rezultat doi băieți, Alexandru și Nicholas Noah. Cei doi au păstrat discreția în ceea ce priveșțte despărțirea și spun că au rămas prieteni foarte buni de dragul copiilor, notează Wowbiz.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul