Criteriul National

Case din lemn avantajoase cu Mobina Construct

Case din lemn avantajoase cu Mobina Construct
noiembrie 19
10:22 2018

Ți-ai dori o schimbare și ai vrea să te muți din apartament într-o casă? Sau ai vrea să renunți la a mai plăti chirie și să te muți în propria ta casă? Dacă ești printre persoanele care și-ar dori să se mute într-o casă nouă, te-ai gândit vreun moment ca acea casă să fie construită din lemn?

În cazul în care până acum casele din lemn nu ți se păreau deloc interesante și avantajoase, atunci trebuie să îți spunem că o astfel de casă înseamnă multe avantaje și beneficii pentru cei care aleg să locuiască în case lemn. Haide să descoperim împreună de ce ar trebui să te gândești serios la o casă din lemn pentru familia ta.

 

Avantajele de a alege case lemn

Este absolut sigur că fiecare dintre noi a folosit lemnul la diferite lucruri, iar mobilierul din casă sau ușile casei sunt doar câteva exemple de utilizare a lemnului pentru gospodăria noastră. Ei bine, lemnul poate fi foarte bine folosit ca și material pentru construcția de case.

Când oamenii preistorici au descoperit utilitatea lemnului, acest material a devenit principala sursă pentru ridicarea diverselor adăposturi. De atunci modul în care lemnul este folosit în construcția de case din lemn s-a îmbunătățit continuu.

Există o multitudine de avantaje pentru care alegerea unei case lemn pentru familia ta este cea mai inspirată. Cele mai mari avantaje se referă la următoarele aspecte:

– versatilitatea și elasticitatea lemnului, aceste caracteristici permițând constructorilor să aleagă o grosime a pereților casei de doar 20 de cm pentru a fi suficient de buni izolatori termici;

– atractivitatea mult mai mare a caselor din lemn nu poate fi pusă la îndoială, astfel de case încadrându-se excelent în peisaj și fiind mai tot timpul foarte apreciate chiar și de cei mai exigenți arhitecți;

– rapiditatea construcției caselor din lemn aduce de asemenea un mare plus pentru cei care își doresc să se mute în casa proprie, ținând cont de faptul că o astfel de casă poate fi ridicată în câteva săptămâni de echipe experimentate de constructori;

– rezistența la cutremure este de asemenea un mare avantaj oferit de casele din lemn, iar acest lucru se datorează modului în care lemnul se manifestă în cazul unor mișcări seismice ale scoarței terestre;

– în cele din urmă menționăm și prețurile mai mici ale caselor din lemn comparativ cu alte materiale de construcții pentru case, iar acest lucru se datorează atât faptului că lemnul este un material care se găsește în natură, dar și timpului redus necesar ridicării unei astfel de case.

 

Ce mai aștepți pentru a te bucura de case lemn?

Cele prezentate mai sus sunt doar câteva dintre cele mai mari avantaje oferite de aceste case lemn. Nu mai pierde timpul pentru a căuta alte soluții pentru viitoarea ta casă. Contactează un constructor de case lemn pentru a te bucura cât mai repede de noua ta casă. Iar unul dintre cei mai experimentați constructori case lemn este Mobina Construct.

MobinaConstruct.ro este locul unde vei găsi experți cu peste 25 de ani experiență în construcția caselor din lemn. Folosind cele mai complexe și moderne tehnologii de construcție a caselor din lemn, MobinaConstruct.ro este gata să îți ofere suportul, specialiștii și materialele cele mai bune pentru a te muta în casa mult visată. Profesionalismul și calitatea serviciilor oferite de către cei de la MobinaConstruct.ro sunt certificate de cei peste 100 de clienți mulțumiți și de portofoliul foarte numeros și diversificat pe care aceștia îl au în domeniul caselor de lemn.

Ținând cont de numeroasele avantaje pe care o casă din lemn le poate oferi, gândește-te foarte serios la ideea de a te bucura de aceste avantaje. Nu mai ezita și ia legătura cu cei de la MobinaConstruct.ro!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu