Criteriul National

Case din lemn avantajoase cu Mobina Construct

Case din lemn avantajoase cu Mobina Construct
noiembrie 19
10:22 2018

Ți-ai dori o schimbare și ai vrea să te muți din apartament într-o casă? Sau ai vrea să renunți la a mai plăti chirie și să te muți în propria ta casă? Dacă ești printre persoanele care și-ar dori să se mute într-o casă nouă, te-ai gândit vreun moment ca acea casă să fie construită din lemn?

În cazul în care până acum casele din lemn nu ți se păreau deloc interesante și avantajoase, atunci trebuie să îți spunem că o astfel de casă înseamnă multe avantaje și beneficii pentru cei care aleg să locuiască în case lemn. Haide să descoperim împreună de ce ar trebui să te gândești serios la o casă din lemn pentru familia ta.

 

Avantajele de a alege case lemn

Este absolut sigur că fiecare dintre noi a folosit lemnul la diferite lucruri, iar mobilierul din casă sau ușile casei sunt doar câteva exemple de utilizare a lemnului pentru gospodăria noastră. Ei bine, lemnul poate fi foarte bine folosit ca și material pentru construcția de case.

Când oamenii preistorici au descoperit utilitatea lemnului, acest material a devenit principala sursă pentru ridicarea diverselor adăposturi. De atunci modul în care lemnul este folosit în construcția de case din lemn s-a îmbunătățit continuu.

Există o multitudine de avantaje pentru care alegerea unei case lemn pentru familia ta este cea mai inspirată. Cele mai mari avantaje se referă la următoarele aspecte:

– versatilitatea și elasticitatea lemnului, aceste caracteristici permițând constructorilor să aleagă o grosime a pereților casei de doar 20 de cm pentru a fi suficient de buni izolatori termici;

– atractivitatea mult mai mare a caselor din lemn nu poate fi pusă la îndoială, astfel de case încadrându-se excelent în peisaj și fiind mai tot timpul foarte apreciate chiar și de cei mai exigenți arhitecți;

– rapiditatea construcției caselor din lemn aduce de asemenea un mare plus pentru cei care își doresc să se mute în casa proprie, ținând cont de faptul că o astfel de casă poate fi ridicată în câteva săptămâni de echipe experimentate de constructori;

– rezistența la cutremure este de asemenea un mare avantaj oferit de casele din lemn, iar acest lucru se datorează modului în care lemnul se manifestă în cazul unor mișcări seismice ale scoarței terestre;

– în cele din urmă menționăm și prețurile mai mici ale caselor din lemn comparativ cu alte materiale de construcții pentru case, iar acest lucru se datorează atât faptului că lemnul este un material care se găsește în natură, dar și timpului redus necesar ridicării unei astfel de case.

 

Ce mai aștepți pentru a te bucura de case lemn?

Cele prezentate mai sus sunt doar câteva dintre cele mai mari avantaje oferite de aceste case lemn. Nu mai pierde timpul pentru a căuta alte soluții pentru viitoarea ta casă. Contactează un constructor de case lemn pentru a te bucura cât mai repede de noua ta casă. Iar unul dintre cei mai experimentați constructori case lemn este Mobina Construct.

MobinaConstruct.ro este locul unde vei găsi experți cu peste 25 de ani experiență în construcția caselor din lemn. Folosind cele mai complexe și moderne tehnologii de construcție a caselor din lemn, MobinaConstruct.ro este gata să îți ofere suportul, specialiștii și materialele cele mai bune pentru a te muta în casa mult visată. Profesionalismul și calitatea serviciilor oferite de către cei de la MobinaConstruct.ro sunt certificate de cei peste 100 de clienți mulțumiți și de portofoliul foarte numeros și diversificat pe care aceștia îl au în domeniul caselor de lemn.

Ținând cont de numeroasele avantaje pe care o casă din lemn le poate oferi, gândește-te foarte serios la ideea de a te bucura de aceste avantaje. Nu mai ezita și ia legătura cu cei de la MobinaConstruct.ro!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei