Criteriul National

Castiga biletul zilei alaturi de cei de la Cota2.ro

Castiga biletul zilei alaturi de cei de la Cota2.ro
iunie 18
19:44 2020

Atunci cand oferta de pariuri este una extrem de bogata este tot mai dificil sa formati biletul zilei. In aceasta situatie sunt prea multe meciuri de analizat si este imposibil sa faceti previziuni corecte pentru toate. Cand numarul de meciuri este mult mai redus lucrurile se simplifica imediat.La Cota 2 sunteti intampinati de adevaratii profesionisti care va pun la dispozitie diverse modalitati de formare a unui bilet castigator. Aceste bilete pot aduce un profit neasteptat pariorilor de aceea merita sa fiti foarte atenti la ponturile oferite.

Toata lumea isi doreste sa obtina castiguri mari la pariuri fara sa faca investii consistente. Puteti cumpara bilete gata formate si sa folositi cunostintele expertilor in favoarea proprie.Iar daca nu aveti puncte comune cu toate recomandarile tipserilor puteti modifica cum vreti pronosticurile de pe bilete. Indiferent cum ar fi, decizia finala va apartine in totalitate.

Biletul zilei-sustinut de sfaturilor specialistilor

Cei mai multi pariori aleg sa puna mai multe meciuri pe biletul zilei pentru ca le place sa riste. In unele situatii doar daca riscati puteti castiga.Daca sunteti fanul unei echipe de valoare, verificati putin evenimentele care au loc si pariati cu incredere. Chiar daca va simtiti putin stangaci la inceput cu timpul o sa castigati experienta.Este destul de greu sa aveti mai multe bilete castigatoare, in faza de incepator dar daca tineti cont de cateva reguli de baza puteti atrage castiguri constante.Pentru mai multe detalii accesati imediat site-ul online cota2.ro.

Biletul zilei contine cel putin 2 meciuri alese cu grija. Fiecare tipser are propria opinie vizavi de joc. Chiar daca profesionistii considera ca anumite pronosticuri sunt castigatoare insa dumneavoastra credeti ca punctul forte al echipelor este cu totul altul, nu ezitati sa aduceti o nota personala biletului.Credeti in instinct pentru ca uneori este bine la riscati. Daca vreti, adaugati sau scoateti anumite meciuri de pe bilet, pentru ca varianta finala sa fie intocmai cea dorita.  Incercati diverse combinatii pentru ca doar implementand diferite strategii de joc puteti ajunge sa castigati.

Biletul zileipoate aduce profit mai mare sau mai mic

Pe biletul zilei puteti integra evenimente care se desfasoara pe parcursul mai multor zile. Primul lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere este cota. Optati pentru cele mai profitabile ponturi si jucati la cote rezonabile.Nu puneti foarte multe meciuri. Este mai bine ca biletul sa contina doar 2 meciuri si sa mariti miza daca vreti. Nu va lasati influentati de castigurile impresionante si nu adaugati mai multe evenimente pe bilet. Gestionati-va cat mai bine banii si nu aruncati sume prea mari in joc.

Este important sa fiti realisti si sa constientizati faptul ca este aproape imposibil sa obtineti castiguri exorbitante cu un singur bilet.Pariorii profesionisti va prezinta zilnic cele mai bune combinatii de joc. La Cota 2 gasiti o multime de pronosticuri atent analizate care merita sa fie adaugate pe bilet pentru a va mari sansele de reusita.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul