Criteriul National

Castigurile zilnice ale unui model Best Studios

Castigurile zilnice ale unui model Best Studios
septembrie 10
16:06 2017

Profesionalismul si experienta sunt unele dintre punctele forte ale studioului Best Studios care se afla in industria videochatului de cativa ani, timp in care prestanta si modul de lucru al acestora a fost cunoscut de numeroase modele care si-au inceput cariera in cadrul studioului, ulterior construind una de succes cu ajutorul echipei.

A fi model de videochat nu este un lucru foarte simplu, insa cu siguranta se poate invata. Momentul in care iti pui problema lipsei experientei, trebuie sa stii ca acest lucru nu este valabil pentru un studio care investeste in modelele sale, asa cum se intampla la Best Studio. Principalul motiv pentru care alegem un job este condus in primul rand de siguranta financiara, precum si posibilitatea creata de studio de a ne indeplinii aceste obiective.

Un model de la Best beneficiaza de numeroase facilitati puse la dispozitie, de la serviciile de infrumusetare la posibilitatea de a castiga consursuri importante organizate de catre echipa. Revenind la castigurile financirae, aceste devind un scop inca de la momentul in acre am depasim varsta de 18 ani, fiind in permanenta cautare a unui echilibru si posibilitate de a avea tot ce ne dorim.

O angajata de la Best Studio din Bucuresti poate ajunge la sume foarte mari intr-o singura luna de activitate, acest depinde in primul rand de motivatia, programul de lucru stabilit si dorinta de a evolua. Intr-o singura zi, un model poate avea castiguri de pana la 1500$, minimul pleaca de la 400$ si poate ajunge foarte mult in functie de cat de mare este interesul fiecareia. Exista posibilitatea de a lucra pe mai multe platforme online in paralel, sunt angajate care sunt online pe 3 sau 4 platforme in acelasi timp, dornice de a discuta cu membrii care doresc sa initieze o sesiune online, iar la sfarsitul fiecarei zile, castigurile sa fie de partea ei.

Platformele pe care lucreaza modelele de la Best Studios sunt securizate si asigurate de catre echipa specializata, astfel incat fiecare model sa lucreze in conditii optime din punct de vedere al sigurantei si legalitatii. Confidentialitatea este ceruta de unele angajate, insa acest lucru nu este o problema, utilizatorii online din tara noastra nu au acces catre aceste platforme, iar gandul ca imaginea ar putea fi perturbata de activitatea pe care o desfasori nu trebuie sa existe.

Modul in care alegi sa-ti desfasori programul de munca este la alegerea ta, mai ales ca beneficiezi de suportul total si neconditionat al echipei, servicii de make-up si styling, sedinte foto pentru a arata si mai bine in fata camerelor, dar si de siguranta unor castiguri mari pe fiecare zi, saptamana sau luna, numai cu ajutorul studioului de videochat Best Studios.

In acest video, Maria – managera la Best Studios – va ofera o privire de ansamblu asupra incasarilor pe care le inregistreaza modelele Best.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo