Criteriul National

Castigurile zilnice ale unui model Best Studios

Castigurile zilnice ale unui model Best Studios
septembrie 10
16:06 2017

Profesionalismul si experienta sunt unele dintre punctele forte ale studioului Best Studios care se afla in industria videochatului de cativa ani, timp in care prestanta si modul de lucru al acestora a fost cunoscut de numeroase modele care si-au inceput cariera in cadrul studioului, ulterior construind una de succes cu ajutorul echipei.

A fi model de videochat nu este un lucru foarte simplu, insa cu siguranta se poate invata. Momentul in care iti pui problema lipsei experientei, trebuie sa stii ca acest lucru nu este valabil pentru un studio care investeste in modelele sale, asa cum se intampla la Best Studio. Principalul motiv pentru care alegem un job este condus in primul rand de siguranta financiara, precum si posibilitatea creata de studio de a ne indeplinii aceste obiective.

Un model de la Best beneficiaza de numeroase facilitati puse la dispozitie, de la serviciile de infrumusetare la posibilitatea de a castiga consursuri importante organizate de catre echipa. Revenind la castigurile financirae, aceste devind un scop inca de la momentul in acre am depasim varsta de 18 ani, fiind in permanenta cautare a unui echilibru si posibilitate de a avea tot ce ne dorim.

O angajata de la Best Studio din Bucuresti poate ajunge la sume foarte mari intr-o singura luna de activitate, acest depinde in primul rand de motivatia, programul de lucru stabilit si dorinta de a evolua. Intr-o singura zi, un model poate avea castiguri de pana la 1500$, minimul pleaca de la 400$ si poate ajunge foarte mult in functie de cat de mare este interesul fiecareia. Exista posibilitatea de a lucra pe mai multe platforme online in paralel, sunt angajate care sunt online pe 3 sau 4 platforme in acelasi timp, dornice de a discuta cu membrii care doresc sa initieze o sesiune online, iar la sfarsitul fiecarei zile, castigurile sa fie de partea ei.

Platformele pe care lucreaza modelele de la Best Studios sunt securizate si asigurate de catre echipa specializata, astfel incat fiecare model sa lucreze in conditii optime din punct de vedere al sigurantei si legalitatii. Confidentialitatea este ceruta de unele angajate, insa acest lucru nu este o problema, utilizatorii online din tara noastra nu au acces catre aceste platforme, iar gandul ca imaginea ar putea fi perturbata de activitatea pe care o desfasori nu trebuie sa existe.

Modul in care alegi sa-ti desfasori programul de munca este la alegerea ta, mai ales ca beneficiezi de suportul total si neconditionat al echipei, servicii de make-up si styling, sedinte foto pentru a arata si mai bine in fata camerelor, dar si de siguranta unor castiguri mari pe fiecare zi, saptamana sau luna, numai cu ajutorul studioului de videochat Best Studios.

In acest video, Maria – managera la Best Studios – va ofera o privire de ansamblu asupra incasarilor pe care le inregistreaza modelele Best.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro