Criteriul National

Cat costa o inmormantare de lux?

Cat costa o inmormantare de lux?
decembrie 04
19:41 2016

Nu toti oamenii isi doresc cea mai ieftina inmormantare pentru o persoana draga care a decedat de curand. E usor de inteles de ce se intampla acest lucru. Cand ne doare foarte tare pierderea unei persoane apropiate (parinte, copil sau prieten apropiat) depunem toate eforturile pentru a-i aduce omagii intr-un ultim eveniment, un ultim ritual in care este prezent trupul sau neinsufletit. Din experienta putem spune ca exista cateva persoane care spun de la inceput ca nu conteaza cat costa serviciile de inmormantare, dar ca isi doresc ca totul sa iasa foarte bine, sa nu fie lipsa de nimic si ca toti cei prezenti sa simta dragostea cu care a fost inconjurata aceasta persoana. Pana la urma nu este vorba in niciun moment de opulenta, ci de faptul ca unele persoane isi permit si isi doresc in continuare tot ceea ce este mai bun pentru cel de la care sunt nevoiti sa-si ia ramas bun.

Ca firma de pompe funebre intalnim tot felul de situatii si ne place sa credem despre noi ca ne facem treaba cu seriozitate, profesionalism, discrietie. Acesta este unul din motivele pentru care am inclus in oferta noastra un pachet de inhumare de lux in valoare de 4390 lei, un pachet care contine mai multe produse funerare si servicii funerare complete. Daca doriti sa ne delegati pe noi sa ne ocupam de cea mai mare parte a celor necesare pentru inmormantare atunci puteti selecta acest pachet care include in primul rand un sicriu din gama de lux. In afara de lenjeria de sicriu, perna, capitonajul capacului si crucea inscriptionala, sunt incluse serviciile de imbalsamare si toaletare, declararea decesului, documente pe care vi le aducem la domiciuliu. In plus, asiguram transport la biseriaca si la capela precum si la cimitir. Transportul se face cu masini speciale, curate. Pachetul de lux contine de asemenea 12 batiste, 25 de dolii care se pun in piept celor prezenti la inmormantare, un doliu care se pune la usa, precum si un toiag. Va putem ajuta cu declararea decesului si cu alte acte necesare in aceasta situatie.

Indiferent de pachetul de inmormantare sau de incinerare pe care il veti alege, va asiguram ca vom face tot ceea ce tine de noi pentru ca serviciile pe care vi le oferim sa fie de calitate, pentru ca toate lucrurile funerare necesare pentru inmormantare sau pentru incinerare, sa fie de cea mai buna calitate. Noi alegem la randul nostru doar produse de calitate pentru a le oferi clientilor nostri (inclusiv sicriu, batiste, pachete de alimente etc).

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo