Criteriul National

Cat costa o inmormantare de lux?

Cat costa o inmormantare de lux?
decembrie 04
19:41 2016

Nu toti oamenii isi doresc cea mai ieftina inmormantare pentru o persoana draga care a decedat de curand. E usor de inteles de ce se intampla acest lucru. Cand ne doare foarte tare pierderea unei persoane apropiate (parinte, copil sau prieten apropiat) depunem toate eforturile pentru a-i aduce omagii intr-un ultim eveniment, un ultim ritual in care este prezent trupul sau neinsufletit. Din experienta putem spune ca exista cateva persoane care spun de la inceput ca nu conteaza cat costa serviciile de inmormantare, dar ca isi doresc ca totul sa iasa foarte bine, sa nu fie lipsa de nimic si ca toti cei prezenti sa simta dragostea cu care a fost inconjurata aceasta persoana. Pana la urma nu este vorba in niciun moment de opulenta, ci de faptul ca unele persoane isi permit si isi doresc in continuare tot ceea ce este mai bun pentru cel de la care sunt nevoiti sa-si ia ramas bun.

Ca firma de pompe funebre intalnim tot felul de situatii si ne place sa credem despre noi ca ne facem treaba cu seriozitate, profesionalism, discrietie. Acesta este unul din motivele pentru care am inclus in oferta noastra un pachet de inhumare de lux in valoare de 4390 lei, un pachet care contine mai multe produse funerare si servicii funerare complete. Daca doriti sa ne delegati pe noi sa ne ocupam de cea mai mare parte a celor necesare pentru inmormantare atunci puteti selecta acest pachet care include in primul rand un sicriu din gama de lux. In afara de lenjeria de sicriu, perna, capitonajul capacului si crucea inscriptionala, sunt incluse serviciile de imbalsamare si toaletare, declararea decesului, documente pe care vi le aducem la domiciuliu. In plus, asiguram transport la biseriaca si la capela precum si la cimitir. Transportul se face cu masini speciale, curate. Pachetul de lux contine de asemenea 12 batiste, 25 de dolii care se pun in piept celor prezenti la inmormantare, un doliu care se pune la usa, precum si un toiag. Va putem ajuta cu declararea decesului si cu alte acte necesare in aceasta situatie.

Indiferent de pachetul de inmormantare sau de incinerare pe care il veti alege, va asiguram ca vom face tot ceea ce tine de noi pentru ca serviciile pe care vi le oferim sa fie de calitate, pentru ca toate lucrurile funerare necesare pentru inmormantare sau pentru incinerare, sa fie de cea mai buna calitate. Noi alegem la randul nostru doar produse de calitate pentru a le oferi clientilor nostri (inclusiv sicriu, batiste, pachete de alimente etc).

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo