Criteriul National

Cat costa un loc privat de parcare

Cat costa un loc privat de parcare
mai 29
17:44 2021

Daca si tu te confrunti deseori cu lipsa locurilor clasice de parcare, asa cum se confrunta numeroase alte mii sau chiar milioane de persoane din tara si din afara, cu siguranta iti vei dori sa gasesti o solutie prin care sa economisesti mai mult timp si sa-ti tii masina in siguranta ori de cate ori simti nevoia. Una dintre cele mai optime solutii ar putea fi cea de a apela la o parcare privata cum e parcare Otopeni. Dar primul lucru pe care-i opreste adesea pe toti sa apeleze la serviciile unei astfel de parcari este bineinteles costul, a caror valoare multi o pastreaza la discretie, in secret. Nu si cand vine vorba de parcare Otopeni. Asa ca astazi iti vom spune la ce sa te astepti atunci cand apelezi la serviciile acestei parcari si nu numai.

Cat costa un loc privat de parcare?

In timp ce la unele firme un loc de parcare privat in aceeasi zona si nu numai, poate atinge si suma de 50 lei pentru aproximativ 2-3 ore sau chiar mai mult, la parcare Otopeni beneficiezi de un cost aproximativ de 20 lei. Bineinteles, tariful nu este fix si depinde in mod evident de perioada de stagnare sau de intervalul de timp pentru care doresti sa-ti rezervi propriul tau loc de parcare.

Partea cea mai buna este ca, cu cat vei petrece mai mult timp, cu atat costurile vor fi mai mici. De exemplu, daca vei solicita o rezervare pentru 6 ore, nu vei plati tariful integral pe care ar trebui sa-l achiti, ci doar o cota parte din acesta. Practic, cu cat rezervarea este mai indelungata, cu atat vei iesi mai avantajos si vei economisi un buget destul de ridicat pe care-l poti investi in alte lucruri, nevoi sau placeri personale.

Ce alte beneficii iti ofera parcare aeroport Otopeni

Dincolo de costurile avantajoase si adecvate bugetului fiecaruia, indiferent de tipul masinii, marca sau generatia acesteia, parcare Otopeni iti ofera numeroase alte beneficii. De exemplu, iti poti face rezervarea propriului tau loc de parcare simplu si rapid, prin simpla acesare a site-ului disponibil cu titlu gratuit. Astfel, nu platesti rezervarea efectiva ci doar serviciile pe care le platesti, iar rezervarea o poti face de oriunde doresti, de la distanta. De exemplu, daca-ti amintesti pe ultima suta de metri ca trebuie sa ajungi intr-o anumita destinatie care s-a facut renumita pentru lipsa locurilor de parcare reduse la numar, poti sa accesezi rapid pagina parcare Otopeni si sa verifici locurile disponibile, cat si sa-ti rezervi unul.

Locul de care vei dispune este un loc monitorizat video, cat si fizic, astfel incat nimeni nu va avea acces la masina ta proprie asa cum se intampla atunci cand o lasi pe o strada oarecare sau in dreptul unei zone comerciale, unde masina ta poate fi expusa unui numar mare de trecatori care nu au intentii intocmai bune.

 

Asadar, in loc sa pierzi timp, energie si bani cu alte parcari, ofera-i masinii tale un loc sigur si dedicat prin intermediul parcare Otopeni.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul