Criteriul National

Cât de avantajos este leasingul operațional în 2022?

Cât de avantajos este leasingul operațional în 2022?
iunie 24
10:25 2022

Leasingul operațional este serviciul care ajunge să acaparează o atenție din ce în ce mai mare pentru firmele din domeniul auto, atât pe plan internațional cât și pe plan local. Eficientizarea operațiunilor și reducerea costurilor sunt doar două dintre principalele avantaje oferite de firmele de leasing operațional. Externalizarea serviciilor de mentenanță este binevenită pentru orice flotă auto, iar arealul de beneficii integrează servicii de mentenanță, acoperirea taxelor și polițelor, efectuarea reviziilor cât și servicii de asistență.

Ce beneficii le oferă firmele de leasing operațional deținătorilor de flote auto?

Prin serviciile de leasing operațional, în schimbul unei rate lunare, deținătorii flotelor auto pot scăpa de grija costurilor și serviciilor necesare vehiculelor. Închirierea long-term are o dezvoltare îndelungată și înfloritoare pe plan internațional, iar în ultimii ani a început să se dezvolte și pe plan intern. De ce este leasingul operațional atât de apreciat de companiile internaționale în detrimentul achiziționării vehiculelor? Prezintă avantaje demne de a fi luate în calcul și din perspectiva lichidităților și scapă deținătorii de flote de stresul tuturor operațiunilor de la achiziție până la mentenanță. Printr-un calculator de rate pentru leasing precum cel pus la dispoziție de Businesslease.ro, pot fi verificate într-un timp optim cele mai bune oferte care se pretează nevoilor flotei, iar ratele fixe lunare permit setarea unui buget ideal.

11111

Calculatorul de rate oferă cele mai potrivite indicații în privința costurilor. Cum bugetul este un aspect crucial, el trebuie să fie administrat cât mai eficient, iar ratele fixe accesibile le asigură deținătorilor de flote mai multă siguranță și eficiență. Posesorii de flote auto au opțiunea de a externaliza total sau parțial flota, iar din acest punct, singura responsabilitate ține de acoperirea ratei lunare. Clienții pot alege din selecția vastă de modele cele mai potrivite vehicule în funcție de marcă, transmisie și tipul de carburant, setând un prag maxim. Prin selectarea unei rate maxime lunare, bugetul este ținut sub control, iar diferențele pot fi distribuite spre alte zone.

 

Printr-un serviciu de leasing operațional,  clienții se pot bucura de rate fixe și accesibile care reduc costurile în timp, iar toate responsabilitățile și taxele trec sub umbrela firmei de leasing, clientul achitând strict rata lunară. Mașinile puse la dispoziție oferă o siguranță sporită, se bucură de o monitorizare permanentă, iar firma de leasing se ocupă și de plata taxelor, impozitului, asigurărilor. Firma de leasing se ocupă de serviciile de mentenanță, acoperă cheltuielile administrative, eventualele reparații, iar în cazul unor defecțiuni, riscurile vor fi în totalitate acoperite de compania de leasing.

 

Nu doar bugetul companiei are de câștigat pe termen lung, dar și atribuțiile interne vor fi reduse semnificativ prin integrarea serviciilor de leasing operațional. Serviciile de mentenanță, costurile de administrare și eventualele incidente neplăcute marcate de diverse defecțiuni nu impun doar costuri imprevizibile, dar consumă mult timp, iar timpul este prețios pentru orice afacere. De la plata taxelor, polițelor și rovinietelor, la remedierea și acoperirea reparațiilor și reviziilor, serviciile de leasing operațional ajută la menținerea unui buget stabilit prin plata unei singure taxe lunare și ajută considerabil la reducerea atribuțiilor interne, economisind timp și eforturi considerabile.

 

Acestea fiind spuse, leasingul operațional depășește practicile clasice și costisitoare prin eficiență și o gamă largă de servicii și taxe acoperite. În cele din urmă, bugetul companiei va avea de câștigat, iar un calculator de leasing este un bun punct de plecare în realizarea unei imagini de ansamblu asupra tuturor costurilor reduse ce rezultă din solicitarea serviciilor de leasing operațional.

 

Sursa foto: Unsplash.com

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul