Criteriul National

Cat de dificila poate fi realizarea unei inmormantari?

Cat de dificila poate fi realizarea unei inmormantari?
decembrie 12
15:20 2019

Pentru fiecare dintre noi pierderea unei persoane dragi ne poate provoca foarte multa suferinta, cu atat mai mult daca vorbim despre rude de gradul intai. Cu toate astea, in clipa in care se intampla si astfel de situatii tot ce mai puteti face este sa va ocupati responsabil de slujba de inmormantare si inmormantarea propriu zisa. Poate ca vor fi momente in care nu o sa va convina tot ceea ce se inatampla in jurul vostru, dar trebuie sa va pastrati calmul si sa va ocupati cu responsabilitate de tot ceea ce inseamna o inmormantare.

De altfel poti fi si situatii dificile si complexe in care veti avea nevoie de serviciul de transport funerar international pentru a putea sa repatriati trupul decedat pentru a putea fi inmormantat. De cele mai multe ori se intampla sa nu stii cum sa gestionezi astfel de situatii si sa te pierzi cu firea. Insa daca ti-ai pastra pentru un moment calmul ai intelege ca apropiatii nu te pot ajuta la fel de mult si eficient cum ar putea sa o faca o firma care este specializata in astfel de servicii, ai anume transportul funerar international.

Pe de alta parte ar trebui sa intelegem ca sunt foarte multe cerinte si acte de care aveti nevoie pentru a putea realiza un astfel de transport funerar international. Si cu toate astea actele nu sunt singurele care va pot creea probleme, ci trebuie sa amintim si de acele conditii speciale in care trebuie transportat trupul neinsufletit al respectivei persoane decedate. In cele din urma nu trebuie sa va rezumati doar la acele aspect ce tin de transportul funerar international, ci si la ceea ce inseamna o inmormantare preopriu zisa.

Chiar daca veti reusi sa rezolvati cu transpotul funerar iunternational trebuie sa aveti grija si la celelelate etape, astfel incat inmormantarea sa fie realizata in timp util. De aceea este bine sa aveti in vedere realizarea tuturor etapelor necesare si nu numai doar a unei etape. Totodata lucrurile nu vor fi mai usoare daca va veti chinui de unul singur, ba dimpotriva veti avea parte de si mai multe probleme, decat puteti voi sa va imaginati. Insa nu uitati ca pentru fiecare chestiune in parte exista si o rezolvare, indiferent de cat de dificila poate fi situatia in care va aflati.

https://repatrieri-decedati-romania.ro/

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Prodigitalmedia

Prodigitalmedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei