Criteriul National

Cat de greu este sa organizezi un eveniment in Bucuresti? Sfaturi utile!

Cat de greu este sa organizezi un eveniment in Bucuresti? Sfaturi utile!
aprilie 04
10:14 2018

Organizarea unei nunti in Bucuresti poate sa fie mult mai dificila decat intr-o alta localitate din Romania. Conform celor de la lucianband.ro, numarul de evenimente de acest fel din Bucuresti este de cateva sute in fiecare sambata, asadar, misiunea de a gasi un restaurant perfect este fie foarte dificila, fie foarte costisitoare. Pentru a obtine mult mai usor acel restaurant perfect, pe care si-l doreste orice cuplu, o formatie pentru nunta care sa cante bine si o desfasurare corecta a evenimentului este bine sa se respecte o serie de sfaturi.

Locația evenimentului

De cele mai multe ori, locatia trebuie sa fie contractata cu cel putin un an inainte in Bucuresti, mai ales daca se doreste o nunta in Iulie, August sau chiar Septembrie. De regula, sambetele in care se pot face nunti din aceste luni sunt extrem de cautate, iar locatiile bune, care respecta toate standardele de calitate nu sunt chiar atat de multe. Trebuie avut in vedere ca un restaurant perfect trebuie sa aiba :

  • Suficiente locuri de parcare;
  • O sala cu o acustica excelenta si cu suficient de mult spatiu pentru dans;
  • Bucatari cu experienta;
  • O locatie aflata intr-o zona buna.

Trupa

Desi exista o multime de trupe care canta in Bucuresti, este foarte greu de descoperit o formatie pentru evenimente perfecta, deoarece la fel ca si in cazul locatiei, formatiile bune sunt luate deja. Multe cupluri considera ca pot astepta pana in aproape ultimul moment pentru a contracta formatia, insa trebuie sa ia in considerare ca weekend de weekend sunt cautate trupe atat pentru nunta, cat si pentru botez, iar oferta este aceeasi. Ori ca se doreste o formatie botez Bucuresti sau o formatie pentru nunta, este bine ca aceasta sa fie descoperita si contactata cu 6 luni – 1 an inainte.

Fotograful

Nu in ultimul rand trebuie sa se caute fotograful. Este adevarat ca in Bucuresti – Ilfov exista peste 3500 de fotografi, insa este la fel de adevarat faptul ca multi dintre ei isi ofera serviciile si pentru alte zone din tara.  Sunt necesare cateva luni si atunci cand vine vorba despre contractarea acestui prestator de servicii.

Este greu sa fie gasite toate aceste servicii la un pret bun si o calitate superioara?  Da! Cu siguranta, este greu! Piata nuntilor este atat de aglomerata incat exista mereu riscul de a da peste servicii nu tocmai ok. Totusi, privita problema dintr-un cu totul alt unghi se poate descoperi ca odata cu concurenta creste si calitatea serviciilor prestate. Restaurantele, indiferent de zona in care se afla, incearca sa ofere solutii cat mai ok din punct de vedere culinar si din punct de vedere al aranjamentelor, trupele au un sound din ce in ce mai ok si instrumente foarte bune iar fotografii creaza imagini de pus in rama…la propriu.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu