Criteriul National

Cat de important este sa-ti iei o unealta profesionala

Cat de important este sa-ti iei o unealta profesionala
septembrie 28
10:06 2017

Dupa cum bine stim barbatii ori de cate ori dispun de o perioada de timp liber se ancoreaza in diferite activitati gospodaresti, ce au la baza atat inventivitatea cat si un simt practic inascut.

Astfel ajungem sa vedem ca toate activitatile dificile pe care femeile nu le pot intreprinde deoarece  raportul de forte este inegal,  se reduce la capacitatea barbatului de a fi bun intr-un anumit domeniu.

Asa cum in industria grea se cere precizie si un nivel de operabilitate mare la nivelul anumitor accesorii, asa s-ar putea cere si la nivelul propriei gospodarii mai ales daca, activitatile de bricolaj, cele de taiat sau polizat nu va sunt deloc straine.

Fie ca aveti o pasiune pentru acest lucru sau castigati bani dintr-o meserie anume, cu siguranta ca veti cauta un polizor unghiular, conceput special sa opereze pe orice tip de suprafata, in special metalul sau alte structuri foarte rigide.

Ce am putea descoperi in tipologia unor polizoare unghiulare profesionale?

Dupa cum bine stim se mai intampla deseori ca o teava sa se fisureze, sau dupa caz un anumit circuit de la nivelul casei sa nu mai aibe acelasi randament, iar daca structura sa este una care nu permite operabilitate la nivel manual, atunci un flex profesional, datorita lamei sale, puterii sau a turatiei ar putea executa operatiuni de taiere sau finisare in cel mai bun mod.

Mai mult, s-a putut descoperi faptul ca la unu din cinci barbati, o astfel de scula este predominanta in trusa generala, mai ales cand vine vorba de diferite ansambluri ale unor decoratiuni interioare ce se doresc a fi finalizate cu precizie.

V-ati gandit vreodata ca puteti proiecta diferite balustrade sau un leagan cu constructie metalica daca aveti un polizor unghiular in posesie?

In acest moment nu numai ca diversitatea de modele dar si branduri care promoveaza aceste produse este una foarte mare, dar aveti posibilitatea si sa achizitionati un produs in raport cu resursele financiare pe care le detineti, iar performantele sa fie unele satisfactoare.

Daca duceti lipsa de timp, iar singura forma de cumparaturi pe care o puteti face este la nivel online, atunci consultati un site de specialitate, care va oferi atat o garantie extinsa, cat si diferite accesorii pe langa produsul cumparat, astfel incat sa va puteti exercita sarcinile la un nivel foarte ridicat, iar rezultatele sa fie cele scontate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu