Criteriul National

Cat de important este sa-ti iei o unealta profesionala

Cat de important este sa-ti iei o unealta profesionala
septembrie 28
10:06 2017

Dupa cum bine stim barbatii ori de cate ori dispun de o perioada de timp liber se ancoreaza in diferite activitati gospodaresti, ce au la baza atat inventivitatea cat si un simt practic inascut.

Astfel ajungem sa vedem ca toate activitatile dificile pe care femeile nu le pot intreprinde deoarece  raportul de forte este inegal,  se reduce la capacitatea barbatului de a fi bun intr-un anumit domeniu.

Asa cum in industria grea se cere precizie si un nivel de operabilitate mare la nivelul anumitor accesorii, asa s-ar putea cere si la nivelul propriei gospodarii mai ales daca, activitatile de bricolaj, cele de taiat sau polizat nu va sunt deloc straine.

Fie ca aveti o pasiune pentru acest lucru sau castigati bani dintr-o meserie anume, cu siguranta ca veti cauta un polizor unghiular, conceput special sa opereze pe orice tip de suprafata, in special metalul sau alte structuri foarte rigide.

Ce am putea descoperi in tipologia unor polizoare unghiulare profesionale?

Dupa cum bine stim se mai intampla deseori ca o teava sa se fisureze, sau dupa caz un anumit circuit de la nivelul casei sa nu mai aibe acelasi randament, iar daca structura sa este una care nu permite operabilitate la nivel manual, atunci un flex profesional, datorita lamei sale, puterii sau a turatiei ar putea executa operatiuni de taiere sau finisare in cel mai bun mod.

Mai mult, s-a putut descoperi faptul ca la unu din cinci barbati, o astfel de scula este predominanta in trusa generala, mai ales cand vine vorba de diferite ansambluri ale unor decoratiuni interioare ce se doresc a fi finalizate cu precizie.

V-ati gandit vreodata ca puteti proiecta diferite balustrade sau un leagan cu constructie metalica daca aveti un polizor unghiular in posesie?

In acest moment nu numai ca diversitatea de modele dar si branduri care promoveaza aceste produse este una foarte mare, dar aveti posibilitatea si sa achizitionati un produs in raport cu resursele financiare pe care le detineti, iar performantele sa fie unele satisfactoare.

Daca duceti lipsa de timp, iar singura forma de cumparaturi pe care o puteti face este la nivel online, atunci consultati un site de specialitate, care va oferi atat o garantie extinsa, cat si diferite accesorii pe langa produsul cumparat, astfel incat sa va puteti exercita sarcinile la un nivel foarte ridicat, iar rezultatele sa fie cele scontate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo