Criteriul National

Cat de important este sa-ti iei o unealta profesionala

Cat de important este sa-ti iei o unealta profesionala
septembrie 28
10:06 2017

Dupa cum bine stim barbatii ori de cate ori dispun de o perioada de timp liber se ancoreaza in diferite activitati gospodaresti, ce au la baza atat inventivitatea cat si un simt practic inascut.

Astfel ajungem sa vedem ca toate activitatile dificile pe care femeile nu le pot intreprinde deoarece  raportul de forte este inegal,  se reduce la capacitatea barbatului de a fi bun intr-un anumit domeniu.

Asa cum in industria grea se cere precizie si un nivel de operabilitate mare la nivelul anumitor accesorii, asa s-ar putea cere si la nivelul propriei gospodarii mai ales daca, activitatile de bricolaj, cele de taiat sau polizat nu va sunt deloc straine.

Fie ca aveti o pasiune pentru acest lucru sau castigati bani dintr-o meserie anume, cu siguranta ca veti cauta un polizor unghiular, conceput special sa opereze pe orice tip de suprafata, in special metalul sau alte structuri foarte rigide.

Ce am putea descoperi in tipologia unor polizoare unghiulare profesionale?

Dupa cum bine stim se mai intampla deseori ca o teava sa se fisureze, sau dupa caz un anumit circuit de la nivelul casei sa nu mai aibe acelasi randament, iar daca structura sa este una care nu permite operabilitate la nivel manual, atunci un flex profesional, datorita lamei sale, puterii sau a turatiei ar putea executa operatiuni de taiere sau finisare in cel mai bun mod.

Mai mult, s-a putut descoperi faptul ca la unu din cinci barbati, o astfel de scula este predominanta in trusa generala, mai ales cand vine vorba de diferite ansambluri ale unor decoratiuni interioare ce se doresc a fi finalizate cu precizie.

V-ati gandit vreodata ca puteti proiecta diferite balustrade sau un leagan cu constructie metalica daca aveti un polizor unghiular in posesie?

In acest moment nu numai ca diversitatea de modele dar si branduri care promoveaza aceste produse este una foarte mare, dar aveti posibilitatea si sa achizitionati un produs in raport cu resursele financiare pe care le detineti, iar performantele sa fie unele satisfactoare.

Daca duceti lipsa de timp, iar singura forma de cumparaturi pe care o puteti face este la nivel online, atunci consultati un site de specialitate, care va oferi atat o garantie extinsa, cat si diferite accesorii pe langa produsul cumparat, astfel incat sa va puteti exercita sarcinile la un nivel foarte ridicat, iar rezultatele sa fie cele scontate.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro