Criteriul National

Cât de importantă este optimizarea unui website dezvoltat în WordPress?

Cât de importantă este optimizarea unui website dezvoltat în WordPress?
februarie 25
11:37 2022

Dacă ai un website dezvoltat în platforma WordPress și vrei să ajungi printre primii în domeniul tău de activitate, atunci este absolut necesar să colaborezi cu o firmă specializată în această platformă, ce îți poate oferi servicii profesionale de optimizare WordPress care să îmbunătățească performanțele website-ului tău.

Platforma WordPress este o platformă intuitivă, relativ simplu de folosit chiar și pentru începători. Dar când vine vorba de optimizare, este bine să nu te bazezi doar pe tutorialele pe care le găsești pe internet, ci să apelezi la niște profesioniști în domeniu.

Optimizarea unui website implică foarte multe aspecte, începând cu piesele și modulele instalate și continuând cu imaginile și celelalte elemente media care, încărcate necorespunzător, pot ocupa în mod inutil spațiul alocat website-ului tău pe serverul de găzduire, obligându-te astfel să cheltuiești mai mult pentru niște lucruri de care nu ai neapărată nevoie. Cu acestea, dar și cu alte lucruri de finețe, te poate ajuta o firmă de găzduire sau o agenție online specializată în WordPress.

Care sunt avantajele unor servicii de optimizare a website-urilor WordPress?

Când vine vorba de servicii de optimizare, nimeni nu te poate asista așa cum o face simplenet.ro. Simplenet este o firmă profesională de găzduire online, care oferă servicii speciale pentru website-urile dezvoltate în WordPress și care au nevoie de optimizare.

Simplenet poate îmbunătăți radical viteza de încărcare a website-ului tău, lucru foarte important în contextul actual, când utilizatorii motoarelor de căutare nu mai au timp și nici răbdare pentru a aștepta ca website-urile pe care vor să le acceseze.

Dacă apelezi la Simplenet, banii pe care îi investești în serviciile oferite de această firmă, te ajută să economisești foarte mult pe termen lung deoarece un website optimizat este un website care are parte de un trafic mare și stabil, conversii și nu în ultimul rând, o bună reputați. Mai mult, dacă website-ul tău este optimizat în mod constant, atunci nu este nevoie să investești mereu în abonamente cu tot mai multe resurse, care te costă mai mult. Multe website-uri din România administrate de persoane fără experiență în ceea ce privește optimizarea ajung să aibă nevoie de mai mult spațiu pe servere și resurse superioare față de ceea ce oferă abonamentele de bază, dar nu pentru că într-adevăr au nevoie de toate acele resurse, ci pentru că fotografiile lor sunt mult mai mari decât este necesar, există multe elemente media încărcate pe ele, dar care nu se afișează și au tot felul de astfel de probleme legate de optimizare.

Am spus despre optimizare că influențează și numărul de conversii care au loc pe un website, dar vrei să știi exact cu cât? Conform studiilor, se pare că pentru fiecare secundă pe care utilizatorii trebuie s-o aștepte în plus când vine vorba de încărcarea website-ului tău pe terminalele lor, rata ta de conversii scade cu aproximativ 7%. Dacă deții un magazin online de exemplu, acest procent de 7% înseamnă enorm pentru business-ul tău. Dar și dacă nu vinzi nimic prin intermediul website-ului, ci primește bani doar din advertoriale sau din publicitatea pe care o afișezi pe website cu ajutorul programului AdSense, veniturile tale pot fi serios afectate de timpul mare de încărcare deoarece o secundă în plus înseamnă și cu aproximativ 11% mai puține afișări.

Și în final, încă un motiv pentru care ar fi bine să investești în serviciile de optimizare oferite de Simplenet este poziționarea mai bună pe paginile de rezultate ale motoarelor de căutare. Înainte se spunea că afacerile care nu au un website practic nu există, dar acum nu mai este suficient să doar să ai o pagină pe internet, ci este absolut necesar ca această pagină să fie și ușor de găsit pentru potențialii tăi clienți. Gândește-te bine la ce înseamnă o mai bună vizibilitate pe internet. Persoanele care îți cunosc afacerea, o pot căuta direct, după numele ei folosind un motor de căutare, dar cele care nu au făcut încă cunoștință cu ea, nu o vor putea găsi decât dacă în paginile de rezultate ale motoarelor de căutare ești cât mai sus pentru fiecare cuvânt cheie care te reprezintă.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul