Criteriul National

Cât de importante sunt condițiile de rulaj la un cod bonus?

Cât de importante sunt condițiile de rulaj la un cod bonus?
mai 24
10:32 2022

Bonusurile reprezintă un mare avantaj pe care îl oferă cazinourile online. Acest lucru se datorează șanselor de câștig extra pe care îl oferă bonusurile. Există multe situații în care jucătorii au obținut câștiguri foarte mari în urma bonusurilor. Majoritatea cazinourilor oferă bonusuri clienților lor. Fie că vorbim de bonusuri de bun venit sau de bonusuri acordate cu diferite ocazii, fiecare bonus are o cerință de rulaj înainte de a-l putea retrage.

Orice bonus, fie că vorbim de bonus în bani sau bonus în rotiri gratuite se creditează ca bani bonus în balanța jucătorului. Banii bonus nu pot fi retrași ci trebuie jucați până la îndeplinirea condițiilor de rulaj. În funcție de operator și de bonus, condițiile de rulaj diferă. Există situații în care bonusul se rulează rapid și se transformă în bani reali cum este la Mozzart bonus și situații în care este aproape imposibil să rulezi bonusul și ajungi să pierzi banii bonus. Diferența dintre aceste două situații este dată de condițiile de rulaj ale bonusului.

Verifică termenii și condițiile bonusului

Înainte de acceptarea unui bonus, este foarte important să verifici termenii și condițiile bonusului. Nu de puține ori jucătorii acceptă bonusurile fără să verifice condițiile și ajung în situația în care să piardă banii până la rularea câștigurilor provenite din bonusuri. În general, dacă vorbim de bonusuri la cazino, multe cazinouri pun condiții de rulaj de 20/25x. Aceasta este o condiție nu foarte greu de îndeplinit, dar este esențial să știi exact de câte ori trebuie să rulezi bonusul în așa fel încât să îți alegi miza și jocurile potrivite.

Jocurile cu o volatilitate mai mare, spre exemplu, sunt cele mai indicate pentru a face rulaj pe ele, deoarece ai șansa de a prinde câștiguri des, chiar și dacă acestea sunt echivalente cu pariul tău. Rulajul înseamnă, efectiv, să joci. Cu cât condițiile de rulaj ale unui bonus sunt mai mici, cu atât bonusul va fi rulat mai repede și ai șanse mult mai mari să rămâi cu profit.

Bonusuri cu condiții extrem de mari

Există și situații când bonusurile vin cu condiții extrem de mari de rulaj, cum ar fi 100x. În aceste cazuri, este aproape imposibil să rulezi bonusul și te vei bucura degeaba de mărimea acestuia. Acest lucru se întâmplă de multe ori în cazul bonusurilor de bun venit. Deși nu este imposibil să îl rulezi și să obții profit în bani reali, de cele mai multe ori vei fi tentat să încerci diferite jocuri de pe platforma de cazino și nu te vei gândi la rulaj.

În acest fel, vei ajunge să pierzi banii bonus și să efectuezi o nouă depunere. Din acest motiv trebuie să știi mereu cât ai rulat din bonus și cât mai ai. Inclusiv bonusurile în rotiri gratuite au condiții de rulaj deoarece câștigurile provenite din rotirile gratuite acordate sub formă de bonus au condiții de rulaj exact ca bonusurile în bani.

Tot ce trebuie să faci înainte de a accepta un bonus este să verifici termenii și condițiile și să fii realist cu posibilitatea de a le îndeplini sau nu, indiferent de cât de atrăgător pare acel bonus.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

ProMedia

ProMedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul