Criteriul National

Cat de importante sunt fotografiile de nunta si alegerea unui fotograf profesionist

Cat de importante sunt fotografiile de nunta si alegerea unui fotograf profesionist
august 11
12:45 2017

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui om. Imaginile imortaliate pe parcursul acestui eveniment unic, dainuie in timp, sunt amintiti vii care surprind la fiecare revedere.

Sentimentele de emotie, incantare, fericire sunt surprinse cu usurinta de profesionistii care stiu sa aleaga cele mai bune momente, cele mai bune unghiuri si lumini pentru a transforma fiecare clipa a nuntii intr-o poveste emotionanata.

Transforma albumul de nunta intr-o opera de arta

Fotograful profesionist poate transforma usor, toate clipele intense in adevarate capodopere de arta.  Luminile, unghiurile, experienta si stilul fotografilor de la Gold Arena sunt calitati esentiale care duc la obtinerea de imaginii inedite de la nunta perfecta.

Emotiile invitatilor pot fi citite cu usurinta din imagini patrunzatoare si mirii, pot retrai intensitatea ceremoniei religioase si pot savura din simple fotografii distractia de la petrecerea de nunta. Amintirile se pastreaza mai intense si mai profunde datorita imaginilor bogate in detalii, sentimente si culori, realizate de profesionisti.  Odata cu trecerea timpului, momentele captate in cea mai speciala zi devin amintiri irepetabile!

Cum trebuie sa fie fotografiile de nunta

In primul rand, fotografiile de nunta trebuie sa fie unice! Sa nu respecte clisee clasice. Trebuie sa surprinda emotia participantilor si sa transmita cu usurinta incaracatura evenimentului. Fiecare zambet si fiecare emotie trebuie sa fie captata si apoi redata in imagini echilibrate din punct de vedere cromatic si luminos.

Fotografia de nunta trebuie sa fie explozie de culoare si de fericire; de aceea stilul si indemanarea fotografului sunt esentiale pentru obtinerea imaginilor perfecte.  Doar un fotograf profesionist poate capta cu acuratete si usurinta cele mai frumoase momente ale evenimentului.

Imaginile de la ceremonia si petrecerea de nunta trebuie sa fie bogate in detalii, sa surprinda toate elementele care formeaza o imagine de ansamblu. Niciun element nu trebuie lasat la voia  intamplarii astfel ca momentele captate sa fie cu adevarat surprinzatoare.

Cum trebuie sa fie fotograful de nunta

Fotograful care capteaza imaginile din aceasta zi deosebita trebuie sa fie in primul rand un artist! Sa fie echilibrat, atent la cele mai mici detalii, sa stie sa jongleze cu luminile, umbrele si culorile, astfel ca fotografiile obtinute sa delecteze sufletul si sa impresioneze.

Persoana care are o sarcina atat de importanta trebuie sa fie serioasa, astfel ca, colaborarea sa fie o placere pentru ambele parti.  Nu doar detaliile estetice trebuie luate in seama cand vine vorba de nunta, ci trebuie imbinate perfect cu tema evenimentului si imaginile de ansamblu.

Fotograful de nunta trebuie sa fie cu adevarat experimentat, pentru a beneficia in final de imaginile perfecte. Trebuie sa stie sa consilieze si sa ofere multe optiuni, astfel ca beneficiarii sa se bucure de cele mai inedite si mai frumoase fotografii.

Flexibilitate de lucru in diferite situatii este o alta calitate pe care trebuie sa o detina persona care se ocupa cu realizarea fotografiilor de nunta, pentru ca aceste evenimente sunt de multe ori insotite de situatii imprevizibile!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo