Criteriul National

Cat de importante sunt fotografiile de nunta si alegerea unui fotograf profesionist

Cat de importante sunt fotografiile de nunta si alegerea unui fotograf profesionist
august 11
12:45 2017

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui om. Imaginile imortaliate pe parcursul acestui eveniment unic, dainuie in timp, sunt amintiti vii care surprind la fiecare revedere.

Sentimentele de emotie, incantare, fericire sunt surprinse cu usurinta de profesionistii care stiu sa aleaga cele mai bune momente, cele mai bune unghiuri si lumini pentru a transforma fiecare clipa a nuntii intr-o poveste emotionanata.

Transforma albumul de nunta intr-o opera de arta

Fotograful profesionist poate transforma usor, toate clipele intense in adevarate capodopere de arta.  Luminile, unghiurile, experienta si stilul fotografilor de la Gold Arena sunt calitati esentiale care duc la obtinerea de imaginii inedite de la nunta perfecta.

Emotiile invitatilor pot fi citite cu usurinta din imagini patrunzatoare si mirii, pot retrai intensitatea ceremoniei religioase si pot savura din simple fotografii distractia de la petrecerea de nunta. Amintirile se pastreaza mai intense si mai profunde datorita imaginilor bogate in detalii, sentimente si culori, realizate de profesionisti.  Odata cu trecerea timpului, momentele captate in cea mai speciala zi devin amintiri irepetabile!

Cum trebuie sa fie fotografiile de nunta

In primul rand, fotografiile de nunta trebuie sa fie unice! Sa nu respecte clisee clasice. Trebuie sa surprinda emotia participantilor si sa transmita cu usurinta incaracatura evenimentului. Fiecare zambet si fiecare emotie trebuie sa fie captata si apoi redata in imagini echilibrate din punct de vedere cromatic si luminos.

Fotografia de nunta trebuie sa fie explozie de culoare si de fericire; de aceea stilul si indemanarea fotografului sunt esentiale pentru obtinerea imaginilor perfecte.  Doar un fotograf profesionist poate capta cu acuratete si usurinta cele mai frumoase momente ale evenimentului.

Imaginile de la ceremonia si petrecerea de nunta trebuie sa fie bogate in detalii, sa surprinda toate elementele care formeaza o imagine de ansamblu. Niciun element nu trebuie lasat la voia  intamplarii astfel ca momentele captate sa fie cu adevarat surprinzatoare.

Cum trebuie sa fie fotograful de nunta

Fotograful care capteaza imaginile din aceasta zi deosebita trebuie sa fie in primul rand un artist! Sa fie echilibrat, atent la cele mai mici detalii, sa stie sa jongleze cu luminile, umbrele si culorile, astfel ca fotografiile obtinute sa delecteze sufletul si sa impresioneze.

Persoana care are o sarcina atat de importanta trebuie sa fie serioasa, astfel ca, colaborarea sa fie o placere pentru ambele parti.  Nu doar detaliile estetice trebuie luate in seama cand vine vorba de nunta, ci trebuie imbinate perfect cu tema evenimentului si imaginile de ansamblu.

Fotograful de nunta trebuie sa fie cu adevarat experimentat, pentru a beneficia in final de imaginile perfecte. Trebuie sa stie sa consilieze si sa ofere multe optiuni, astfel ca beneficiarii sa se bucure de cele mai inedite si mai frumoase fotografii.

Flexibilitate de lucru in diferite situatii este o alta calitate pe care trebuie sa o detina persona care se ocupa cu realizarea fotografiilor de nunta, pentru ca aceste evenimente sunt de multe ori insotite de situatii imprevizibile!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul