Criteriul National

Cat de importante sunt fotografiile de nunta si alegerea unui fotograf profesionist

Cat de importante sunt fotografiile de nunta si alegerea unui fotograf profesionist
august 11
12:45 2017

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui om. Imaginile imortaliate pe parcursul acestui eveniment unic, dainuie in timp, sunt amintiti vii care surprind la fiecare revedere.

Sentimentele de emotie, incantare, fericire sunt surprinse cu usurinta de profesionistii care stiu sa aleaga cele mai bune momente, cele mai bune unghiuri si lumini pentru a transforma fiecare clipa a nuntii intr-o poveste emotionanata.

Transforma albumul de nunta intr-o opera de arta

Fotograful profesionist poate transforma usor, toate clipele intense in adevarate capodopere de arta.  Luminile, unghiurile, experienta si stilul fotografilor de la Gold Arena sunt calitati esentiale care duc la obtinerea de imaginii inedite de la nunta perfecta.

Emotiile invitatilor pot fi citite cu usurinta din imagini patrunzatoare si mirii, pot retrai intensitatea ceremoniei religioase si pot savura din simple fotografii distractia de la petrecerea de nunta. Amintirile se pastreaza mai intense si mai profunde datorita imaginilor bogate in detalii, sentimente si culori, realizate de profesionisti.  Odata cu trecerea timpului, momentele captate in cea mai speciala zi devin amintiri irepetabile!

Cum trebuie sa fie fotografiile de nunta

In primul rand, fotografiile de nunta trebuie sa fie unice! Sa nu respecte clisee clasice. Trebuie sa surprinda emotia participantilor si sa transmita cu usurinta incaracatura evenimentului. Fiecare zambet si fiecare emotie trebuie sa fie captata si apoi redata in imagini echilibrate din punct de vedere cromatic si luminos.

Fotografia de nunta trebuie sa fie explozie de culoare si de fericire; de aceea stilul si indemanarea fotografului sunt esentiale pentru obtinerea imaginilor perfecte.  Doar un fotograf profesionist poate capta cu acuratete si usurinta cele mai frumoase momente ale evenimentului.

Imaginile de la ceremonia si petrecerea de nunta trebuie sa fie bogate in detalii, sa surprinda toate elementele care formeaza o imagine de ansamblu. Niciun element nu trebuie lasat la voia  intamplarii astfel ca momentele captate sa fie cu adevarat surprinzatoare.

Cum trebuie sa fie fotograful de nunta

Fotograful care capteaza imaginile din aceasta zi deosebita trebuie sa fie in primul rand un artist! Sa fie echilibrat, atent la cele mai mici detalii, sa stie sa jongleze cu luminile, umbrele si culorile, astfel ca fotografiile obtinute sa delecteze sufletul si sa impresioneze.

Persoana care are o sarcina atat de importanta trebuie sa fie serioasa, astfel ca, colaborarea sa fie o placere pentru ambele parti.  Nu doar detaliile estetice trebuie luate in seama cand vine vorba de nunta, ci trebuie imbinate perfect cu tema evenimentului si imaginile de ansamblu.

Fotograful de nunta trebuie sa fie cu adevarat experimentat, pentru a beneficia in final de imaginile perfecte. Trebuie sa stie sa consilieze si sa ofere multe optiuni, astfel ca beneficiarii sa se bucure de cele mai inedite si mai frumoase fotografii.

Flexibilitate de lucru in diferite situatii este o alta calitate pe care trebuie sa o detina persona care se ocupa cu realizarea fotografiilor de nunta, pentru ca aceste evenimente sunt de multe ori insotite de situatii imprevizibile!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo