Criteriul National

Cat de mult conteaza alegerea unui distribuitor serios si cu experienta?

Cat de mult conteaza alegerea unui distribuitor serios si cu experienta?
noiembrie 18
16:40 2018

La firma pentru care lucrez orice interventie este facuta cu maxima raspundere mai ales ca e vorba de instalatii electrice. Orice electrician bun stie ca are nevoie de materiale rezistente si de calitate superioara pentru o lucrare cat mai bine executata.

Materialele de calitate se pot cumpara doar de la un distribuitor de materiale electrice, care cauta in permananta sa aduca pe stoc cele mai bune produse din domeniu. Cat de mult conteaza sa alegi un distribuitor de materiale electrice bun si cu experienta? Enorm.

Distribuitorii cu experienta au deja contracte cu toate firmele mari producatoare, pot negocia preturi mai bune si pot vinde mai usor articolele din oferte. Firmele care activeaza de ceva vreme pe piata isi cunosc foarte bine publicul tinta, stiu sa alcatuiasca oferte care se vor potrivi perfect nevoilor sale, isi cunosc publicul si stiu ce anume sa vanda.

Cu un distribuitor mare ai garantia ca primesti de fiecare data cele mai bune servicii si produse, garantia pentru orice achizitie si livrarea rapida, direct din stocurile actualizate contribuind si ele la un parteneriat perfect si profitabil pentru client si vanzator.

Distribuitorii populari au mereu oferte noi, preturile sunt bune, daca e vorba de un depozit se pot si negocia uneori in functie de cantitatea solicitata, de cate bucati se cumpara per comanda. Materialele electrice trebuie sa fie rezistente si usor de folosit pentru orice lucrare asa ca firma noastra prefera doar distribuitori de incredere, care verifica fiecare produs comercializat si se asigura ca este conform standardelor de calitate impuse la nivel european.

Suportul oferit clientilor este foarte bun daca distribuitorul are experienta si a investit in fiecare departament al afacerii sale, distribuitorii care isi respecta clientii stiu cat de importante sunt informatiile oferite la timp si cat mai exact.

De asemenea, distribuitorii de calitate de la care cumparam si noi stiu cum sa ofere clientilor o experienta placuta de fiecare data cand cauta sa cumpere ceva, au mereu cele mai bune produse evidentiate corespunzator pentru ca fiecare cautare sa fie cat mai simpla.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul