Criteriul National

Cat de mult conteaza alegerea unui distribuitor serios si cu experienta?

Cat de mult conteaza alegerea unui distribuitor serios si cu experienta?
noiembrie 18
16:40 2018

La firma pentru care lucrez orice interventie este facuta cu maxima raspundere mai ales ca e vorba de instalatii electrice. Orice electrician bun stie ca are nevoie de materiale rezistente si de calitate superioara pentru o lucrare cat mai bine executata.

Materialele de calitate se pot cumpara doar de la un distribuitor de materiale electrice, care cauta in permananta sa aduca pe stoc cele mai bune produse din domeniu. Cat de mult conteaza sa alegi un distribuitor de materiale electrice bun si cu experienta? Enorm.

Distribuitorii cu experienta au deja contracte cu toate firmele mari producatoare, pot negocia preturi mai bune si pot vinde mai usor articolele din oferte. Firmele care activeaza de ceva vreme pe piata isi cunosc foarte bine publicul tinta, stiu sa alcatuiasca oferte care se vor potrivi perfect nevoilor sale, isi cunosc publicul si stiu ce anume sa vanda.

Cu un distribuitor mare ai garantia ca primesti de fiecare data cele mai bune servicii si produse, garantia pentru orice achizitie si livrarea rapida, direct din stocurile actualizate contribuind si ele la un parteneriat perfect si profitabil pentru client si vanzator.

Distribuitorii populari au mereu oferte noi, preturile sunt bune, daca e vorba de un depozit se pot si negocia uneori in functie de cantitatea solicitata, de cate bucati se cumpara per comanda. Materialele electrice trebuie sa fie rezistente si usor de folosit pentru orice lucrare asa ca firma noastra prefera doar distribuitori de incredere, care verifica fiecare produs comercializat si se asigura ca este conform standardelor de calitate impuse la nivel european.

Suportul oferit clientilor este foarte bun daca distribuitorul are experienta si a investit in fiecare departament al afacerii sale, distribuitorii care isi respecta clientii stiu cat de importante sunt informatiile oferite la timp si cat mai exact.

De asemenea, distribuitorii de calitate de la care cumparam si noi stiu cum sa ofere clientilor o experienta placuta de fiecare data cand cauta sa cumpere ceva, au mereu cele mai bune produse evidentiate corespunzator pentru ca fiecare cautare sa fie cat mai simpla.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu