Criteriul National

Cat de mult ne afecteaza parerea celor din jur?

Cat de mult ne afecteaza parerea celor din jur?
august 07
15:10 2017

Cu totii stim ca fiecare om este diferit si unic prin modul de gandire, abordare, comportament, chiar si infatisare in cele mai multe cazuri. Asa ca personalitatea fiecaruia difera in functie de anumite lucruri, cum ar fi increderea in propria persoana, posibilitatea de a trece mai usor peste anumite lucruri, ba chiar si de modul in care abordam anumite subecte sau probleme pe care le intampinam.

Fie ca este vorba de locul de munca sau pur si simplu de o situatie inedita, cele mai multe stari in care ne simtitm afectati sunt cele in care primim anumite pareri referitoare la activitatea sau modul in care ne comportam. Videochatul a fost dintotdeauna o meserie etichetata si judecata de catre anumite persoane care pur si simplu nu pot depasi un anumit prag de gandire.

Parerile celor din jur trebuie taratate ca atare, fara a ne lasa influentati sau dominati de aceste aspecte in luarea unor decizii. Cel mai probabil cand o persoana aude ca jobul este in domeniul videochatului online, prima reactie va fi mai mult ca sigur negativa pentru ca este de cele mai multe ori asociat cu o forma nu tocmai legala a domeniului.

Cu toate ca in aceasta industrie se castiga foarte multi bani, iar beneficiile sunt destul de numarate mai ales in cadrul unui studio profesionist, decizia angajatelor de a-si ascunde identitatea are in primul rand legatura cu modul in care societatea in care trai abordeaza acest subiect si cat de deshisi sunt catre acest domeniu. Parerile celor din jur au fost dintotdeauna fie pro fie contra, acest lucru nu depinde de comportamentul nostru sau de lucrurile pe care le facem, ci pur si simplu de odul in care fiecare priveste lucrurile.

O meserie in videochat este cu siguranta una benefica pentru cele care isi doresc sa aiba o independenta financiara, iar echipele din studiouri incearca pe cat de mult posibil sa creeze un mediu de lucru relaxant si confortabil pentru modele.

Indiferent de modul in care alegem sa ne traim propria viata sau cum abordam anumite lucruri, opiniile celor din jur vor avea efect asupra noastra numai in situatia in care punem accent pe acestea, fara sa luam in considerare eforturile depuse pentru a avea anumite lucruri sau de a ne indeplinii obiectivele.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro