Criteriul National

Cat de mult ne afecteaza parerea celor din jur?

Cat de mult ne afecteaza parerea celor din jur?
august 07
15:10 2017

Cu totii stim ca fiecare om este diferit si unic prin modul de gandire, abordare, comportament, chiar si infatisare in cele mai multe cazuri. Asa ca personalitatea fiecaruia difera in functie de anumite lucruri, cum ar fi increderea in propria persoana, posibilitatea de a trece mai usor peste anumite lucruri, ba chiar si de modul in care abordam anumite subecte sau probleme pe care le intampinam.

Fie ca este vorba de locul de munca sau pur si simplu de o situatie inedita, cele mai multe stari in care ne simtitm afectati sunt cele in care primim anumite pareri referitoare la activitatea sau modul in care ne comportam. Videochatul a fost dintotdeauna o meserie etichetata si judecata de catre anumite persoane care pur si simplu nu pot depasi un anumit prag de gandire.

Parerile celor din jur trebuie taratate ca atare, fara a ne lasa influentati sau dominati de aceste aspecte in luarea unor decizii. Cel mai probabil cand o persoana aude ca jobul este in domeniul videochatului online, prima reactie va fi mai mult ca sigur negativa pentru ca este de cele mai multe ori asociat cu o forma nu tocmai legala a domeniului.

Cu toate ca in aceasta industrie se castiga foarte multi bani, iar beneficiile sunt destul de numarate mai ales in cadrul unui studio profesionist, decizia angajatelor de a-si ascunde identitatea are in primul rand legatura cu modul in care societatea in care trai abordeaza acest subiect si cat de deshisi sunt catre acest domeniu. Parerile celor din jur au fost dintotdeauna fie pro fie contra, acest lucru nu depinde de comportamentul nostru sau de lucrurile pe care le facem, ci pur si simplu de odul in care fiecare priveste lucrurile.

O meserie in videochat este cu siguranta una benefica pentru cele care isi doresc sa aiba o independenta financiara, iar echipele din studiouri incearca pe cat de mult posibil sa creeze un mediu de lucru relaxant si confortabil pentru modele.

Indiferent de modul in care alegem sa ne traim propria viata sau cum abordam anumite lucruri, opiniile celor din jur vor avea efect asupra noastra numai in situatia in care punem accent pe acestea, fara sa luam in considerare eforturile depuse pentru a avea anumite lucruri sau de a ne indeplinii obiectivele.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo