Criteriul National

Cat de mult ne afecteaza parerea celor din jur?

Cat de mult ne afecteaza parerea celor din jur?
august 07
15:10 2017

Cu totii stim ca fiecare om este diferit si unic prin modul de gandire, abordare, comportament, chiar si infatisare in cele mai multe cazuri. Asa ca personalitatea fiecaruia difera in functie de anumite lucruri, cum ar fi increderea in propria persoana, posibilitatea de a trece mai usor peste anumite lucruri, ba chiar si de modul in care abordam anumite subecte sau probleme pe care le intampinam.

Fie ca este vorba de locul de munca sau pur si simplu de o situatie inedita, cele mai multe stari in care ne simtitm afectati sunt cele in care primim anumite pareri referitoare la activitatea sau modul in care ne comportam. Videochatul a fost dintotdeauna o meserie etichetata si judecata de catre anumite persoane care pur si simplu nu pot depasi un anumit prag de gandire.

Parerile celor din jur trebuie taratate ca atare, fara a ne lasa influentati sau dominati de aceste aspecte in luarea unor decizii. Cel mai probabil cand o persoana aude ca jobul este in domeniul videochatului online, prima reactie va fi mai mult ca sigur negativa pentru ca este de cele mai multe ori asociat cu o forma nu tocmai legala a domeniului.

Cu toate ca in aceasta industrie se castiga foarte multi bani, iar beneficiile sunt destul de numarate mai ales in cadrul unui studio profesionist, decizia angajatelor de a-si ascunde identitatea are in primul rand legatura cu modul in care societatea in care trai abordeaza acest subiect si cat de deshisi sunt catre acest domeniu. Parerile celor din jur au fost dintotdeauna fie pro fie contra, acest lucru nu depinde de comportamentul nostru sau de lucrurile pe care le facem, ci pur si simplu de odul in care fiecare priveste lucrurile.

O meserie in videochat este cu siguranta una benefica pentru cele care isi doresc sa aiba o independenta financiara, iar echipele din studiouri incearca pe cat de mult posibil sa creeze un mediu de lucru relaxant si confortabil pentru modele.

Indiferent de modul in care alegem sa ne traim propria viata sau cum abordam anumite lucruri, opiniile celor din jur vor avea efect asupra noastra numai in situatia in care punem accent pe acestea, fara sa luam in considerare eforturile depuse pentru a avea anumite lucruri sau de a ne indeplinii obiectivele.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo