Criteriul National

Cat de rentabil este pentru un barbat sa isi cumpere haine second hand dintr-un magazin online?

Cat de rentabil este pentru un barbat sa isi cumpere haine second hand dintr-un magazin online?
martie 11
10:19 2018

Atunci cand vine vorba despre cumparaturi, barbatii nu sunt atat de interesati de ideea de a petrece ore intregi in magazine, asadar, cumparaturile online sunt cele care ii atrag mult mai tare prin flexibilitatea de care dau dovada.

In ultimii ani, cumparaturile online s-au dezvoltat extrem de mult, asadar, pe langa magazinele clasice de haine exista si optiunea unui magazin online haine second hand. Intrebarea este dacamerita pentru un barbat sa faca achizitii de haine second hand online? Ce implica o astfel de achizitie, care sunt avantajele si care sunt dezavantajele?

Cumparaturile de haine second hand online, foarte avantajoase in anumite conditii

Raspunsul este ca merita din plin. Conform celor de la www.eunicat.ro, achizitia de haine second hand online este extrem de avantajoasa, atata vreme cat se respecta o serie de reguli:

  • Se alege un magazin de incredere. Este important sa se aleaga un magazin care ofera garantia igienizarii tuturor produselor pe care le comercializeaza si care sa garanteze returul produselor in cazul in care nu sunt bune.
  • Se achizitioneaza doar anumite produse. Se poate opta pentru camasi barbati second hand sau chiar pentru incaltaminte barbati second hand, insa cu siguranta nu trebuie sa se achizitioneze palarii sau lenjerie de corp. Trebuie sa se opteze pentru acele piese vestimentare care pot sa fie igienizate foarte bine. Chiar si incaltamintea poate fi o achizitie sensibila, insa daca se alege un magazin de incredere, totul este ok.
  • Se scapa de prejudecati. Hainele online nu sunt haine noi, asadar, sunt sanse sa aiba anumite defecte minore sau anumite imperfectiuni. Totusi, daca se acceseaza un astfel de magazin fara prejudecati, pot fi descoperite adevarate comori.

Care sunt principalele avantaje pe care le are un barbat care cumpara haine second hand online?

In primul rand poate sa economiseasca timp si bani, active extrem de importante pentru orice barbat. Cu siguranta, orice reprezentant al sexului tare prefera sa isi cumpere intreaga garderoba in cateva minute decat sa stea ore intregi in magazine pentru o singura camasa. Acelasi lucru se poate spune si despre buget. Intr-un magazin second hand, cu doar o suta de lei pot fi achizitionate o multime de produse, pe cand intr-un magazin din mall cei 100 de lei pot fi cheltuiti pe o singura camasa.

Nu in ultimul rand, varianta second hand este mult mai ofertanta din punct de vedere al modelelor ce pot fi achizitionate. Pentru barbatii care doresc sa isi contureze o personalitate prin modul in care se imbraca, aceasta solutie este cea mai buna. Exista o multime de piese vestimentare produse de branduri mari si pot fi achizitionate atat modele din colectiile actuale, cat si modele din colectii mai vechi, care pot fi incredibil de interesante.

Fara doar si poate, hainele second hand reprezinta anumite riscuri, dar in acelasi timp sunt si investitii inteligente.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro