Criteriul National

Cat de rentabil este pentru un barbat sa isi cumpere haine second hand dintr-un magazin online?

Cat de rentabil este pentru un barbat sa isi cumpere haine second hand dintr-un magazin online?
martie 11
10:19 2018

Atunci cand vine vorba despre cumparaturi, barbatii nu sunt atat de interesati de ideea de a petrece ore intregi in magazine, asadar, cumparaturile online sunt cele care ii atrag mult mai tare prin flexibilitatea de care dau dovada.

In ultimii ani, cumparaturile online s-au dezvoltat extrem de mult, asadar, pe langa magazinele clasice de haine exista si optiunea unui magazin online haine second hand. Intrebarea este dacamerita pentru un barbat sa faca achizitii de haine second hand online? Ce implica o astfel de achizitie, care sunt avantajele si care sunt dezavantajele?

Cumparaturile de haine second hand online, foarte avantajoase in anumite conditii

Raspunsul este ca merita din plin. Conform celor de la www.eunicat.ro, achizitia de haine second hand online este extrem de avantajoasa, atata vreme cat se respecta o serie de reguli:

  • Se alege un magazin de incredere. Este important sa se aleaga un magazin care ofera garantia igienizarii tuturor produselor pe care le comercializeaza si care sa garanteze returul produselor in cazul in care nu sunt bune.
  • Se achizitioneaza doar anumite produse. Se poate opta pentru camasi barbati second hand sau chiar pentru incaltaminte barbati second hand, insa cu siguranta nu trebuie sa se achizitioneze palarii sau lenjerie de corp. Trebuie sa se opteze pentru acele piese vestimentare care pot sa fie igienizate foarte bine. Chiar si incaltamintea poate fi o achizitie sensibila, insa daca se alege un magazin de incredere, totul este ok.
  • Se scapa de prejudecati. Hainele online nu sunt haine noi, asadar, sunt sanse sa aiba anumite defecte minore sau anumite imperfectiuni. Totusi, daca se acceseaza un astfel de magazin fara prejudecati, pot fi descoperite adevarate comori.

Care sunt principalele avantaje pe care le are un barbat care cumpara haine second hand online?

In primul rand poate sa economiseasca timp si bani, active extrem de importante pentru orice barbat. Cu siguranta, orice reprezentant al sexului tare prefera sa isi cumpere intreaga garderoba in cateva minute decat sa stea ore intregi in magazine pentru o singura camasa. Acelasi lucru se poate spune si despre buget. Intr-un magazin second hand, cu doar o suta de lei pot fi achizitionate o multime de produse, pe cand intr-un magazin din mall cei 100 de lei pot fi cheltuiti pe o singura camasa.

Nu in ultimul rand, varianta second hand este mult mai ofertanta din punct de vedere al modelelor ce pot fi achizitionate. Pentru barbatii care doresc sa isi contureze o personalitate prin modul in care se imbraca, aceasta solutie este cea mai buna. Exista o multime de piese vestimentare produse de branduri mari si pot fi achizitionate atat modele din colectiile actuale, cat si modele din colectii mai vechi, care pot fi incredibil de interesante.

Fara doar si poate, hainele second hand reprezinta anumite riscuri, dar in acelasi timp sunt si investitii inteligente.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu