Criteriul National

Cât și cum poți depune și retrage bani din contul de pariuri online

Cât și cum poți depune și retrage bani din contul de pariuri online
septembrie 23
18:05 2022

În funcție de operator și de ceea ce preferi ca modalitate de alimentare cont sau retragere profituri, există mai multe variante. Evident pentru fiecare este stabilit un minim și un maximum, în funcție de platformă, bancă, firma care se ocupă de securitatea transferurilor, legislația în vigoare. Dacă vrei să știi care sunt alternativele disponibile în clipa de față pe site-urile dedicate, îți prezentăm mai jos cele mai utilizate modalități de plată online.

Trebuie precizat că există site-uri care acceptă o singură modalitate de plată, cum ar fi cea cu o platformă dedicată de plați sau plata cu card și platforme care acceptă mult mai multe variante de plată, inclusiv transfer bancar. Cele mai multe sunt fără comisioane din parte operatorului de pariuri, însă există și situații în care băncile percep o sumă modică.

 

Care sunt cele mai utilizate metode de plată pe platformele de pariuri online?

Fie că vrei să beneficiezi de încasarea bonusului de bun venit, fie vrei să pui un pariu și soldul nu este satisfăcător, trebuie să știi că online ai mai multe modalități de plată. Sumele sunt virate în soldul aferent contului de joc și pot fi utilizate, în funcție de platformă, atât pentru pariuri sportive, cât și pentru jocuri ca la cazino online, așa cum se întâmplă pe Unibet Casino.

În ceea ce privește cei mai importanți operatori de pe piață, așa cum este și Betano, ai la dispoziție următoarele modalități de alimentare bani în cont:

  • prin transfer bancar.
  • Prin card de debit sau de credit
  • Prin Sktill, Paysayfecard sau Netelle.

Nu prin toate modalitățile de plată banii intră la fel de rapid. La unele transferuri bancare, pot dura 1-2 zile până ajung în cont. Unele sume presupun un anumit minim sau maxim, în funcție de operatorul financiar și de sumele acceptate de acesta. Minimele depuse pot fi alese și în funcție de minimul recomandat pentru a încasa un anumit bonus sau premiu.

 

Dacă vrei să deschizi un cont și să depui bani în el sau să faci o alimentare nouă, ai așadar mai multe modalități de plată. Pentru a vedea ce recomandă operatorul de exemplu, când vrei să afli cat depunem pe Betano pentru bonus, va trebuie să urmărești sugestiile de pe site, care pot suferi modificări în funcție de campaniile aflate în derulare.

 

Pentru cei care poate au teamă să joace online, datorită faptului că nu sunt obișnuiți cu aceste modalități de plată, trebuie să le precizăm că ele se desfășoară în cele mai sigure condiții, la fel ca și pe alte site-uri cu plăți online.

În general platformele de jocuri de noroc acordă o atenție deosebită siguranței platformei și tranzacțiilor și îmbunătățește în permanență condițiile de securitate a datelor și plăților. Astfel nu  trebuie să îți faci griji în privința furtului de date bancare, ci să te concentrezi pe intreceri și pe ce pariuri consideri mai avantajoase.

 

Jocurile de noroc pe platforme online sunt doar pentru cei cu vârsta peste 18 ani.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul