Criteriul National

Cat te costa sa inlocuiesti tastatura de laptop?

Cat te costa sa inlocuiesti tastatura de laptop?
decembrie 04
19:02 2016

Foarte multe persoane care detin un laptop considera ca au nevoie de o tastatura noua la un moment dat. Acest lucru se poate intampla din mai multe motive. Cateva dintre acestea sunt urmatoarele:

- tastatura s-a defectat si nu mai functioneaza in mod corespunzator – unele taste nu raspund la comenzi

- anumite taste au sarit de pe tastatura si nu mai pot fi puse la loc – acest lucru se poate intampla din neglijenta pentru ca in general tastaturile sunt componente destul de solide. Cu toate acestea, recunoastem ca ne folosim de tastatura foarte mult atunci cand lucram pe un laptop. Exista si situatii cand copiii sunt atat de curiosi incat vor sa stie si ce se afla sub tastatura.

- tastatura laptop trebuie inlocuita si atunci cand in urma unui accident a fost varsat un lichid pe ea. Poate fi vorba despre apa, cafea, suc. Oricum cand se intampla acest lucru problema poate fi mai grava, in sensul ca placa de baza poate fi afectata. Puteti solicita ajutorul unui service de laptopuri, iar daca in final ajungeti la concluzia ca tastatura este cea defecta sau inestetica din cauza acelui accident in urma caruia s-a scurs ceva printre taste, cea mai buna solutie este sa va cumparati o tastatura laptop noua.

- avand in vedere ca tastatura laptop este o piesa intens uzata, dupa cativa ani de folosire a unui laptop, poate fi nevoie sa inlocuiti tastatura. Tastele care se uzeaza foarte mult devin stralucitoare, iar literele se pot sterge. Daca doriti sa dati un aspect fresh laptopului dumneavoastra, tot ce va ramane este sa schimbati tastatura. Din fericire acest lucru se face simplu: comandati tastatura si o montati usor.

Cand v-ati hotarat sa cumparati o noua tastatura laptop, intrebarea care vine in minte este „Cat costa o tastatura?”. In primul rand trebuie sa stiti ca exista doua variante:

- fie mergeti la un service de laptopuri care sa va monteze tastatura

- fie alegeti sa cumparati dumneavoastra online o tastatura potrivita si va descurcati sa o montati. In acest caz veti economisi bani, pentru ca nu veti mai plati serviciile unui centru de reparatie. Daca aveti ceva indemanare si vreti sa faceti acest lucru veti reusi cu siguranta. In acest sens puteti citi cateva tutoriale sau puteti viziona filmulete care va arata exact cum sa schimbati tastatura laptop.

Pe laptopstrong.ro zeci de tastaturi costa doar 108 lei, display-uri de laptop, balamale de laptop, incarcatoare si multe alte produse la preturi foarte bune.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo