Criteriul National

Cat te costa sa inlocuiesti tastatura de laptop?

Cat te costa sa inlocuiesti tastatura de laptop?
decembrie 04
19:02 2016

Foarte multe persoane care detin un laptop considera ca au nevoie de o tastatura noua la un moment dat. Acest lucru se poate intampla din mai multe motive. Cateva dintre acestea sunt urmatoarele:

- tastatura s-a defectat si nu mai functioneaza in mod corespunzator – unele taste nu raspund la comenzi

- anumite taste au sarit de pe tastatura si nu mai pot fi puse la loc – acest lucru se poate intampla din neglijenta pentru ca in general tastaturile sunt componente destul de solide. Cu toate acestea, recunoastem ca ne folosim de tastatura foarte mult atunci cand lucram pe un laptop. Exista si situatii cand copiii sunt atat de curiosi incat vor sa stie si ce se afla sub tastatura.

- tastatura laptop trebuie inlocuita si atunci cand in urma unui accident a fost varsat un lichid pe ea. Poate fi vorba despre apa, cafea, suc. Oricum cand se intampla acest lucru problema poate fi mai grava, in sensul ca placa de baza poate fi afectata. Puteti solicita ajutorul unui service de laptopuri, iar daca in final ajungeti la concluzia ca tastatura este cea defecta sau inestetica din cauza acelui accident in urma caruia s-a scurs ceva printre taste, cea mai buna solutie este sa va cumparati o tastatura laptop noua.

- avand in vedere ca tastatura laptop este o piesa intens uzata, dupa cativa ani de folosire a unui laptop, poate fi nevoie sa inlocuiti tastatura. Tastele care se uzeaza foarte mult devin stralucitoare, iar literele se pot sterge. Daca doriti sa dati un aspect fresh laptopului dumneavoastra, tot ce va ramane este sa schimbati tastatura. Din fericire acest lucru se face simplu: comandati tastatura si o montati usor.

Cand v-ati hotarat sa cumparati o noua tastatura laptop, intrebarea care vine in minte este „Cat costa o tastatura?”. In primul rand trebuie sa stiti ca exista doua variante:

- fie mergeti la un service de laptopuri care sa va monteze tastatura

- fie alegeti sa cumparati dumneavoastra online o tastatura potrivita si va descurcati sa o montati. In acest caz veti economisi bani, pentru ca nu veti mai plati serviciile unui centru de reparatie. Daca aveti ceva indemanare si vreti sa faceti acest lucru veti reusi cu siguranta. In acest sens puteti citi cateva tutoriale sau puteti viziona filmulete care va arata exact cum sa schimbati tastatura laptop.

Pe laptopstrong.ro zeci de tastaturi costa doar 108 lei, display-uri de laptop, balamale de laptop, incarcatoare si multe alte produse la preturi foarte bune.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo