Criteriul National

Cat te costa sa-ti personalizezi telefonul

Cat te costa sa-ti personalizezi telefonul
februarie 13
14:48 2020

Nu e o noutate ca iti poti personaliza in zilele noastre cam tot ce iti doresti. De la articole pentru casa, articole vestimentare si tot felul de accesorii personale sau cadouri, conceptul de personalizare este tot mai des dorit de catre oamenii de rand.

Si primul rand cand faci referire la un astfel de articol personalizat zboara catre pret. Rezultatul nu pare nicicum o munca usoara, si nici o mana ieftina de lucru. Adevarul e ca nu te costa o avere sa-ti personalizezi lucrurile private, nici macar cand vine vorba de un telefon de ultima generatie.

In ceea ce priveste personalizarea telefoanelor, accentul nu se pune pe cantitate, ci pe calitate. Iar magazinul online etuo.ro incearca tot mai mult sa exprime luii intregi ca nu trebuie sa cheltui o avere ca sa fii unic si sa te exprimi prin accesoriile tale exact ceea ce doresti si exact asa cum esti.

Daca esti curios cum poti face si tu acest lucru si cat de costa, aflla in cele ce urmeaza.

Cat te costa cu adevarat sa-ti personalizezi telefonul

Costurile asociate cu personalizarea unui telefon pot porni de la zero si pot ajunge pana la cativa zeci de lei. Sa-ti personalizezi telefonul cu 0 lei? Da, este posibil! Vorbim insa de acel tip de personalizare pe care il poti aduce la nivel intern, de parte functionala. Astfel, iti poti personaliza telefonul fara costuri schimbandu-ti tema de intrare in meniu, fotografia de ecran sau chiar aplicatiile pe care le folosesti. Google Play si App Store iti permit sa alegi dintr-o serie vasta de aplicatii pentru smartphone, printre care si aplicatii pentru camera foto, pentru editare, pentru sunet si media, pentru divertisment, etc. Pentru o versatilitate mai mare in personalizarea interna a telefonului poti fi nevoit sa investesti si cativa lei suplimentar. Cele mai bune aplicatii vin deseori cu o varianta de test, astfel incat utilizarea pe termen lung poate necesita un mic aport financiar. Merita sa investesti in astfel de aplicatii? Bineinteles! Atata timp cat vorbim de aplicatii utilizate consecvent, acestea vor fi la fel de utile.

Pasul doi in materie de personalizare e reprezentat de personalizarea externa, capitol la care intervin astfel de huse telefoane ce pot fi ajustate dupa bunul plac, cu gravura, desene, imagini si/sau text. Costurile sunt foarte mici, mai ales daca vorbim de Etuo.ro . Procesul de personalizare husa telefon are un cost unic si se poate realiza atat pe modele clasice de carcase din silicon, cat si pe carcase unice si inedite din lemn adevarat. Etuo detine deja o selectie foarte elaborata a procesului de personalizare huse de lemn, huse care de altfel au un tipar unic in Romania.

Personalizarea eeste realizata folosind dispozitive de ultima generatie astfel ca modelul ales ramane impregnat pe vesnicie in husa aleasa. Modelele nu se deterioreaza in timp iar husele nu necesita conditii speciale de mentenanta. Una poate fi a ta fara compromisuri! Alege-o pe cea care ti se potriveste intru totul si nu uita ca poate fi oricand alegerea perfecta si pentru un cadou inedit si neobisnuit!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

dca

dca

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul