Criteriul National

Cataloage online Metro, Cora si Mega Image

Cataloage online Metro, Cora si Mega Image
august 29
12:39 2021

Katalog.ro este site-ul pe care gasesti in acelasi loc mai multe oferte si cataloage de la hypermarketuri importante din tara. Iata in continuare cateva dintre ele.

– Cataloage Metro.

Acesta este hypermarketul dedicat retailerilor. Are un regim special de preturi, iar in Romania exista in prezent peste 30 de magazine. Cel mai probabil se afla si in localitatea ta. Daca te intereseaza ofertele de la Metro, atunci revino pe site si consulta oricand doresti catalogul lor actualizat. Mai mult, te invitam sa-ti faci abonament la newsletter si atunci te vom anunta chiar noi cand apar numere noi ale revistelor publicate de Metro. In ofertele de la Metro gasesti preturi avantajoase la carnuri, peste, fructe si legume, vinuri si branzeturi etc. De fapt, de aici te poti aproviziona cu incredere cu alimente pentru casa, iar daca este distribuitor ai preturi mai mici.

– Cataloage Mega Image.

Brandul face parte din grupul Dehaize Group, de origine belgiana, cu activitate pe trei continente. La noi in tara si-a facut aparitia in 1995 si de atunci s-a extins foarte mult, in capitala si in celelalte localitati importante. In prezent sunt peste 900 de puncte Mega Image in toata tara. La Mega gasesti cu usurinta alimentele de baza de care ai nevoie aproape in fiecare zi. De asemenea, gasesti detergenti si produse de ingrijire corporala, legume si fructe. Brandul are si o gama larga de produse incluse in brandul sau propriu, cu preturi excelente. Mega Image este pentru multi prima optiune atunci cand vine vorba despre sortimente, calitate, diversitate, disponibilitate si stocuri. De fiecare data cand vrei sa faci alegeri inspirate d ela Mega Image, potti trece prima data pe la noi sa te inspiri din catalog. Rasfoiesti rapid, oriunde te-ai aflat, iar apoi sa dai o raita direct in magazin.

– Cataloage online Cora.

Despre Hypermarketul Cora afla ca face parte din grupul francez Louis Delhaize si este unul din cele mai importante puncte de desfacere majore pentru produse alimentare, produse de casa, pentru copii, adulti, electronice etc. Cora isi atrage frecvent clientii prin reduci si promotii foarte bune. Aboneaza-tel la Newsletterul Katalog si vei primi online cataloagele de la Cora. Astfel, vei fi primul care poate sa cumpere la preturi mai mici sau primul care pune mana pe noutatile fierbinti. Toate ofertele de la Cora sunt acum doar la un click distanta de tine. Fie intri direct aici pe site, fie te abonezi la Newsletter si primesti periodic Noutati de la Cora, vei fi permanent conectat cu ofertele bune.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul