Criteriul National

Catering evenimente Constanta – Catering de avengura

Catering evenimente Constanta – Catering de avengura
septembrie 23
11:00 2019

Firma de catering evenimente Constanta organizeaza atat pranzuri pentru angajatii companiei, cat si banchete de anvergura. Firma de catering Constanta desfasoara diverse activitati legate de furnizarea de alimente pentru evenimente corporative; bufete; banchete si nunti. Din ce in ce mai mult, oamenii refuza sa gateasca acasa, alegand catering. Aceasta este o optiune foarte convenabila care ajuta la economisirea timpului si a efortului. De asemenea firma de catering Constanta iti poate oferi gratar, cocktail-uri, candy bar – un format relativ nou, care presupune servirea in mare parte a deserturilor. Poate fi comandat pentru o petrecere pentru copii si care va fi de mare ajutor, zile de nastere pentru copii si adulti. Angajatii firmei de catering se concentreaza pe varsta si dorintele clientilor. Atat clientul, cat si oaspetii sai vor fi multumiti de serviciile oferite. Serviciile suplimentare includ: aranjamente florale, organizarea livrarii unui pranz de afaceri, catering la conferinte. Numarul de persoane nu conteaza cu adevarat, deoarece firma de catering evenimente Constanta face fata bine oricarei cantitati de munca.

Principalele avantaje

Lista motivelor pentru care merita sa alegi firma de catering evenimente Constanta include o selectie extinsa de formate de evenimente; atentie deosebita la toate cerintele stabilite de client. Se practica o abordare individuala, incercand sa fie indeplinite toate dorintele clientului, astfel incat acesta sa fie satisfacut. Poti comanda servicii de catering la un pret ieftin de la firma de catering evenimente Constanta. Preturile ar trebui discutate din timp cu specialistii firmei. Pentru a discuta cu managerii, utilizeaza numarul de telefon afisat pe pagina principala a site-ului. De asemenea, firma de catering Constanta ofera servicii de catering in orice conditii, deoarece au suficiente resurse pentru indeplinirea calitatii serviciilor; pregatire minutioasa de inalta executie; evaluarea mancarurilor – de la un expert bucatar. Nu exista nicio indoiala ca vei fi multumit de gustul si estetica designului mancarurilor servite; utilizarea tehnologiei moderne in indeplinirea indatoririlor.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Seovision

Seovision

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul