Criteriul National

Catering-ul, o afacere profitabila – Ziarul Nationalul

Catering-ul, o afacere profitabila – Ziarul Nationalul
septembrie 04
09:29 2019

Nevoia de alimente este esentiala pentru orice persoana. Avem nevoie de mancare pentru a ne satisface si oferi necesarul de energie pe parcursul unei zi. In functie de calitatea si cantitatea alimentelor consumate putem avea un aport mai mic sau mai mare de energie.

Datorita faptului ca suntem din ce in ce  mai ocupati nu ne mai permitem sa gatim atat de des, acest lucru ocupandu-ne mult timp asa ca mancarea la comanda devine o alternativa mult mai buna si am putea spune ca si destul de ieftina, chiar daca nu in comparatie cu cu cea mentionata mai devreme. Asadar, firmele de catering au reusit sa se dezvolte din ce in ce mai mult in aceasta directie.

Pentru a-i ajuta pe cei care detin o astfel de afacere sa se dezvolte si sa ofere cele mai bune servicii, magazinul Sanito le pune la dispozitie diverse consumabile catering de cea mai buna calitate, de la caserole si pahare de unica folosinta si pana la pungi plastic sau folie plastic, utile pentru impachetare si protectie.

Cuvantul de baza care defineste magazinul Sanito este igiena, toate produsele de aici, atat consumabilele pentru catering cat si cele de curatenie, igiena si menaj. Asta pentru ca totul sa fie facut la cele mai inalte standarde ale calitatii si astfel succesul sa fie asigurat.

Pentru a capata un numar cat mai mare de clienti, multe firme de catering incearca sa le puna la dispozitie produse gustoase, proaspete si care sa arate cat mai bine. Pentru acest lucru este nevoie de mai multe aspecte cheie, de la produsele alese pentru a fi gatite la bucatari si pana la ambalajele in care sunt oferite cleintilor.

Imi amintesc si acum ce zarva se facea la munca atunci cand venea vorba de a da comanda de mancare, alegerea unui magazin fiind cea mai mare provocare. Pentru mine conta cel mai mult ca mancarea sa aiba un gust bun desigur, si sa-si merite banii, lucrui care uneori nu se intamplau din pacate. Cine stie, poate ca cei de acolo nu foloseau consumabilele Sanito.

Am invatat de-a lungul timpului ca modelul de caserole unica folosinta poate afecta gustul mancarii. Cele de calitate ar trebui sa mentina mancarea la o temperatura constanta, cea fiebinte dar si cea rece sa nu ceeze condens pe marginile acesteia si astfel sa afecteze atat gustul cat si mirosul. Desigur ca si perioada de timp cat sta mancarea in caserola este important dar in cazul unui business bun nu ar trebui ca transportul sa dureze prea mult.

Pretul mic al produselor Sanito este un avantaj pentru toti cei care le aleg, celtuieli mai mici insemnand in final un profit mai mare. De exemplu, la doar 2.15 lei putem cumpara un set de 100 de pahare de unica folosinta, pe care le putem utiliza in multe ocazii intr-o astfel de afacere.  De altfel, la cumpararea a mai multe produse avem parte de reduceri substantiale si un discount progresiv, o oferta pe care nu o putem omite si de care este bine sa profitam.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei