Criteriul National

Cateva mituri despre peruci

Cateva mituri despre peruci
martie 23
19:28 2020

Exista chiar si azi o teama destul de mare cu privire la purtarea perucilor, aceasta teama fiind insa destul de nejustificata pentru ca perucile pot fi purtate fara probleme, ele oferind o multime de avantaje persoanelor care isi doresc o schimbare de look sau celor care doresc sa-si ascunda anumite probleme. De cele mai multe ori, femeile se decid sa aleaga o peruca pentru a-si imbunatati aspectul. Tot ce va trebui sa faceti pentru a purta o astfel de peruca va fi sa o fixati de par cu un clips si astfel nu veti avea nici un fel de disconfort.

Peruca nu va cadea daca va bate vantul, desi da, in cazul in care vantul bate cu peste 60 km/h, cam orice va cadea din cap. Daca peruca nu este lipita, atunci o puteti fixa cu usurinta folosind niste clipsuri speciale. In situatia in care este vant puternic afara, puteti sa folositi o gluga, o esarfa sau chiar propria mana, astfel incat sa va protejati de niste conditii meteo extreme. In conditii normale, peruca va va sta foarte bine pe cap.

Daca nu v-ati ales peruca potrivita, atunci da, exista riscul sa se observe faptul ca purtati peruca. De asemenea, acest lucru este des intalnit si atunci cand nu va pozitionati bine peruca pentru ca in acest fel se va observa ceva ciudat. Ca sa nu patiti acest lucru, veti avea nevoie de un consilier care sa va spuna ce fel de peruca sa alegeti. Perucile de designer, cele cu monofilament, dar si cele standard vor arata cat mai natural si vor fi si cele mai confortabile peruci profesionale. Acestea vor fi usor de suportat, dar si de fixat.

Mai exista si parerea cum ca daca o peruca este sintetica, ea va luci si astfel nu va fi buna. Exista insa materiale noi care imita foarte bine parul, de aceea nu trebuie sa va faceti griji nici din acest punct de vedere. Pentru a purta o peruca, nu trebuie neaparat sa nu aveti par. Multe femei isi ascund parul lor natural sub peruca, ba chiar mai mult decat atat, este chiar minunat sa va ajutati peruca folosindu-va de parul vostru.

Perucile trebuie spalate si trebuie ingrijite cu multa atentie. De asemenea, folosirea unor spray-uri speciale pentru par sintetic sau natural sunt lucruri de avut in vedere. Perucile se vor spala atunci cand se vor ingrasa sau cand considerati ca au nevoie de spalare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Claudiu

Claudiu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul