Criteriul National

Cateva motive pentru care vanzarea de utilaje si echipamente trebuie facuta prin intermediul on-line-ului

Cateva motive pentru care vanzarea de utilaje si echipamente trebuie facuta prin intermediul on-line-ului
martie 27
14:29 2019

Daca nu ai experienta in vanzari si ai de gand sa vinzi niste utilaje si echipamente vei vedea ca este foarte dificil. Clienti sunt, dar nu prea sunt dispusi sa ofere pretul cerut, negocierile se pot purta prin intermediari, utilajele si echipamentele pot sa stea mult timp si se pot uza daca nu sunt vandute rapid.

Vanzarea e mult mai simpla prin intermediul online-ului, mai ales pentru cineva care vrea sa vanda rapid si sa ajunga la un public tinta cat mai mare. Iata cateva motive pentru care vanzarea de utilaje si echipamente e mai bine sa fie facuta prin intermediul site-urilor specializate.

In online e usor sa postezi anunturi, sunt gratuite, ai platforme dedicate, cum e si Agruo, unde anunturile tale vor fi vazute de sute de vizitatori care intra pe site in fiecare zi. Fiecare anunt poate fi personalizat, se pot adauga fotografii, descrieri, detalii tehnice, date de contact, chiar si localizari.

Simplitatea oferita de online este posibila si prin intermediul unor interfete foarte intuitive si simplu de folosit puse la dispozitie de site-uri si platforme precum Agruo. Pe de alta parte anunturile pot fi promovate usor in online, contra cost sau gratuit, sansele ca doritorii sa intre in contact cu vanzatorii sunt mari.

Promovarea este facuta la modul profesionist cu instrumente si modalitati moderne, cei care detin site-urile unde se posteaza anunturile se vor asigura ca informatiile vor ajunge la oamenii care au nevoie de utilaje si de echipamente cat mai repede cu putinta.

Alt motiv pentru care ai putea sa alegi online-ul cand ai de vandut echipamentele si utilajele tine de posibilitatea actualizarii in timp real a ofertelor. Anunturile postate pe site se pot modifica gratuit si foarte usor, fiecare anunt are campuri speciale care pot schimba, continutul poate fi modificat pentru a corespunde cu realitatea din momentul respectiv.

Se mai pot adauga si numarul mare de variante de site-uri cu anunturi din care poti alege, calitatea serviciilor oferite de firmele respective, foarte buna, dar si modalitatile simple de a posta anunturile pe orice site de profil.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei