Criteriul National

Câteva sfaturi de care aveți nevoie să atingeți anumite obiective prioritare!

aprilie 23
14:02 2016

Front

Unii dintre noi au fost preocupați de curățenia de vară, alții se pregătesc pentru ca să facă față cozilor interminabile care în curând vor fi în super-marketuri.Însă o parte dintre cei mai relaxați dintre noi facem planuri pentru o escapadă la Vama Veche sau Costinești. În tot acest timp, agenții economici se preocupă cu pregătirea în vederea creării unor produse turistice care să poată atragă un număr cât mai mare de vizitatori în diverse weekenduri în lunile mai și iunie.

Până aici nu observăm mai nimic deosebit, însă, dacă ieșim un pic la o mică plimbare în centrul orașului, putem observa un lucru un pic mai neobișnuit dar deosebit de important. Dacă veți urmări până la final acest articol,  veți  observa  că de la acest lucru neobișnuit va naște o idee de afaceri ingenioasă și care se va adapta perfect, cu anumite condiții și probleme cu care se confruntă o bună parte a mediului de afaceri!

Cei care iubesc animăluțele de companie, atunci când ies împreună cu stăpânii lor la o mică plimbare, observă că în mod aparte, de multe ori chiar și în diverse circumstanțe în care vreme anu premite deja terasele sunt pline.

În biroul din spatele locațiilor acestora pline de viață  gândurile unor patroni ale unor locații zboară undeva sus, gândindu-se la fel și fel de alternative legat de următoarele…

Datorită legii anti-fumat, întreaga industrie de alimentație publică și entertainment ului a fost practic dată peste cap. În acest moment am ăputea să spunem, că învățăm cu toții să ne adaptăm cu această nouă situație. Din acest motiv, dacă aveți trecere din Bulevardul Unirii, Bulevardul Magheru, Calea Victoriei  și alte artere principale din București, să nu vă speriați dacă veți vedeaanumite circumstanțe ciudate care s-ar putea să vi se pară că ar fi vorba de farfurii zburătoare aterizate de urgență pe acoperișul unor clădiri înalte!

Din cauza legii fumatului, agenții economici au găsit o variantă să deschidă terase pe acoperișurile unor clăiri. În mod paradoxal, acest lucru a creat o tendință nebună, iar deja oamenii au  început să se adapteze și să poată profita de o priveliște specială, oferită cu această ocazie.

terasa

De ce am făcut referire la acest lucru?

Revenind în fosta și actuala noastră republică- Constanța – doresc să vă invit să vă imaginați sute de astfel farfurii zburătoare iluminate, acolo sus începând spre exemplu din zona Centrului Istoric până la Faleză Nord. Dacă agenții economici vor ține cont de aceste câteva idei pe care le las aici sub forma unor sfaturi, atât asociațiile de locatari, mediul de afaceri și întreaga comunitate vor avea numai de câștigat!

În sprijinul celor spuse, ca de exemplu, începînd de azi încă de la apusul soarelui am putea răsări cu  privirea zeci de astfel de locații novatoare, inedite, ne-am trezi a doua zi cu mii de turiști în weekend care ar fi interesați să se cazeze la hoteluri sau la persoane particulare, iar apoi să se urce acolo sus, iar împreună cu prietenii să aibe parte de o atmosferă și o priveșiște cu totul și cu totul specială!

Plecând de premisa faptului că doctorul ne recomandă să ne bucurăm de briza mării  careconțin aerosoli  și totodată acel aer iodat de care avem nevoie,avantajele și din punct de vedere a sănătății și a stării de spirit a fiecăruia ar fi benefice.

blocuri Cta

Considerând că acest lucru este de o importanță specială și în același timp ajută mediului de afaceri să se adapteze de o manieră eficientă și sustenabilă la condițiile aspre impuse de către autoritățile în ceea ce privește legislația privind prevederile legii fumatului, închei acest material, asigurându-le celor care sunt interesați de un astfel de subiect că voi reveni cât de curând cu mai multe informații despre această idee de afaceri care este la îndemâna asociațiilor de locatari cât și a emdiului de afaceri. Totodată vă voi prezenta diverse secrete despre Cele 13 P-uri ale Turismului, despre care orice agent economic din acest domeniu și cei care lucrează în industria hotelieră au nevoie să le știe!

Până atunci, chiar cu un pic de întârziere las aici urările mele bune de La Mulți Ani tuturor celor care poartă numele Sfântului Mucenic Gheorghe. Pentru noi, toți ceilalți vă doresc o zi liniștită și cât se poate de însorită!

 

Sursa foto : www.civilizatia.roforum.softpedia.comwww.dailybusiness.ro

 

Prof. Dr. Daniel Mihai, CNA Regina Maria Constanța redactor șef al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo