Criteriul National

Cateva sfaturi pentru a alege cel mai bun avocat

Cateva sfaturi pentru a alege cel mai bun avocat
septembrie 03
20:37 2020

Exista multe probleme care pot aparea de-a lungul timpului, de aceea este nevoie sa fiti reprezentati de un avocat. Acest lucru este destul de greu pentru multe persoane pentru ca gasirea unui avocat bun necesita timp. Alegerea unui avocat bun se face totusi tinand cont de prioritatile personale, dar dincolo de aceste lucruri, este foarte important sa se aleaga un avocat alaturi de care sa se stabileasca o relatie profesionala. Indiferent daca va alegeti un avocat penal sau orice alt avocat specializat pe un anumit lucru, relatia trebuie sa se bazeze pe incredere.

Avocatul trebuie sa-si exercite profesia in mod legal

Acesta este primul lucru important de care oricine care doreste sa apeleze la serviciile unui avocat, trebuie sa tina cont. Un avocat care isi exercita profesia in mod legal se afla in Tabloul Oficial al Avocatilor din Romania, el fiind si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.

Alegerea unui specialist

Avocatii se specializeaza de obicei pe un singur domeniu, de aceea este o idee foarte buna sa alegeti un avocat divort Bucuresti in situatia in care va confruntati cu un divort si aveti nevoie de un avocat specializat. Exista si avocati care activeaza in mai multe domenii, ei fiind si cei mai cunsocuti avocati, insa si onorariul lor este unul pe masura. Exista chiar si sansa ca avocatul respectiv sa nu se dedice atat de bine cazului vostru, de aceea este mult mai bine sa alegeti un avocat care este specializat doar pe un anumit lucru.

Recomandarile sunt importante

Daca sunteti in cautarea unui avocat civil Bucuresti, puteti intai sa va interesati de niste recomandari, astfel incat sa fiti sigurti de faptul ca luati decizia cea mai buna cu privire la un astfel de avocat. Se poate verifica maniera in care avocatul s-a comportat cu clientii, dar si cum a solutionat acesta problema. Recomandarile cu privire la acest avocat pot veni de la cunoscuti, dar nu trebuie sa omiteti nici cautarile online. Se pot citi recenzii online, iar in acest fel se poate face rapid o parere cu privire la un anumit avocat.

Conteaza si primul contact pe care il aveti cu un avocat, de aceea relatia dintre voi si avocatul ales trebuie sa fie una bazata pe incredere. Trebuie sa comunicati constant cu avocatul si sa aveti intrevederi cat mai dese, astfel incat sa puteti sa-i dati avocatului toate detaliile cu privire la cazul vostru.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul