Criteriul National

Cati bani castiga echipele din Champions League?

Cati bani castiga echipele din Champions League?
august 28
20:12 2021

Cei de la UEFA pun în joc adevărate sume astronomice pentru probabil cea mai mare şi cea mai importantă competiţie la nivel mondial dintre cluburi, denumită Champions League, oferind echipelor participante până la 2,04 miliarde de euro, iar mai multe despre cum sunt distribuite aceste sume vom stabili pe parcursul acestui articol. Fanii acestei competiții sunt și ei extrem de numeroși la nivel mondial și preferă această competiție pentru a-și rotunji venituri prin plasarea de ponturi Champions League în zilele de marți și miercuri când are loc competiția.

Câţi bani câştigă echipele din Champions League?

Pe lângă banii ce sunt împărţiţi celor de 32 de echipe ce ajung în grupele Champions League, fiecare echipă va primi cel puţin 1.1 milioane de euro în funcţie de locul pe care îl va ocupa în clasamentul stabilit în funcţie de coeficientul de ţară.

De fapt, 1.1 milioane de euro vor primi echipele ce se clasează pe ultimele locuri în clasamentul coeficientului de ţară, în timp ce prima echipă din clasament va avea o sumă de 32 înmulţit cu 1,1, adică nu mai puţin de 35 de milioane de euro, iar conform ultimului clasament, pe primele locuri se situează cele 3 echipe de top din Spania, vorbind aici de Real Madrid care ar câştiga 35 de milioane de euro, în timp ce Atletico Madrid şi Barcelona ar primi 34, respectiv 33 de milioane de euro, iar participarea în grupele Champions League poate să aducă unei echipe de fotbal nu mai puţin de 15.2 milioane de euro.

În funcţie de rezultatele şi performanţele pe care o echipă le va obţine în Champions League, vor fi împărţiţi şi alţi bani, după cum urmează: o victorie în grupe aduce 2.7 milioane de euro, în timp ce un rezultat de egalitate aduce 900.000 euro în conturile echipelor. Conform datelor pe care le avem la dispoziţie, o calificare în optimi aduce 9.5 milioane de euro în conturile echipelor, pe când o calificare în sferturi aduce cu un milion mai mult, mai exact 10. milioane de euro.

Semifinalistelor le vor ajunge nu mai puţin de 12 milioane de euro în conturi de fiecare, în timp ce finalistele câştigă 15 milioane de euro. Campioana UEFA Champions League va câştiga nu mai puţin de 19 milioane de euro pentru ridicarea trofeului.

Pentru echipele ce au dreptul să dispute SuperCupa Europei, vor fi oferite câte 3.5 milioane de euro. Echipele ce se vor duela pentru Supercupa Europei sunt reprezentate de câştigătoarele Champions League şi Europa League.

Iar, în final, “reginei” Europei îi vor ajunge în conturi încă 1 milion de euro.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

ProMedia

ProMedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul