Criteriul National

Cati romani joaca la pacanele si care sunt cele mai jucate jocuri?

Cati romani joaca la pacanele si care sunt cele mai jucate jocuri?
februarie 17
11:46 2019

Aparute la sfarsitul secolului 19, jocurile de tip slots, cunoscute in Romania si sub denumirea de pacanele, au reusit sa aiba un succes impresionant.

Statisticile din 2019 sunt cat se poate de interesante:

  • peste 15 % dintre romani au jucat cel putin o data la pacanele, fie online, vie offline, la aparate fizice din baruri si cazinouri;
  • Procentul este mai mare in randul barbatilor decat in randul femeilor. Statisticile in functie de sex arata ca 25% dintre barbati au jucat cel putin o data la pacanele;
  • Daca pana recent, cele mai populare erau aparatele vizice, in ultimii ani au inceput sa fie din ce in ce mai populare pacanelele online.

 De ce joaca romanii la pacanele?

Exista mai multe motive. In primul rand, aceste jocuri de tip slot reusesc sa ofere o doza destul de mare de distractie, adrenalina si mister. Contrar asteptarilor, senzatiile oferite de jocuri sunt cele mai cautate, nu castigurile financiare. Tocmai de aceea, numeroasele jocuri ca la aparate gratis ce pot fi descoperite online au un succes neasteptat.

Evident, un alt motiv este eventualitatea castigurilor substantiale. Nu putini sunt cei care au castigat bani jucand la pacanele. Este adevarat ca exista si numerosi oameni care pierd bani, iar numarul lor este mai mare pentru simplul fapt ca totul este pur matematic: Aparatele sunt facute sa inapoieze 70% din sumele investite de jucatori, iar procentul este valabil inclusiv pentru jocurile online.

Care sunt cele mai populare jocuri de pacanele?

Indiferent ca vorbim despre jocuri online sau offline, s-au evidentiat mai multe titluri foarte interesante pe care oricine le poate incerca:

  • Sizzling Hot Deluxe. Este un joc cu simboluri foarte cunoscute si cu 5 linii de parere. Acesta poate sa fie jucat atat online, de pe telefon sau computer, cat si in cazinouri si baruri.
  • 7777. Este un joc de care foarte multi oaeni au auzit. De fapt, este o categorie de jocuri cu septari, din care fac parte mai multe jocuri, unele dintre ele cu istorie de peste 50 de ani.
  • Book of Ra. Are drept tema Egiptul Antic si incanta foarte multi jucatori. Cu 9 linii de castig venite pe 5 role, poate fi jucat in doua variante: Book of Ra Classic si Book of Ra deluxe.

Unde pot fi jucate jocurile de tip pacanele?

Daca vrei sa incerci astfel de jocuri, iti recomandam sa o faci gratuit, online. Daca vrei sa investesti bani, alege o casa de pariuri foarte cunoscuta care sa aiba sectiunea de cazino sau mergi intr-un cazino real pentru a-ti incerca norocul. Specialistii recomanda sa iti faci un buget pe care sa nu il depasesti. Cea mai mare greseala a jucatorilor este de a incerca sa isi recupereze paguba in momentul in care investesc la pacanele. Trebuie sa constientizezi faptul ca un eventual castig financiar este pur noroc si ca aparatele returneaza doar 70% din suma investita, asadar, pentru ca cineva sa castige, altcineva trebuie sa piarda.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei