Criteriul National

Cauți butoaie de vin? Comandă-le de la OGORUL!

Cauți butoaie de vin? Comandă-le de la OGORUL!
august 31
09:37 2021

Foarte puțin timp ne mai desparte de începutul toamnei și de momentul în care se vor recolta roadele pământului. Una dintre cele mai așteptate culturi de toamnă din țara noastră este cea de struguri. România este în topul țărilor ce produc vin de calitate și struguri de masă delicioși, datorită condițiilor climatice perfecte, solurilor ideale și tradițiilor ce datează de mii de ani. Vița de vie se cultivă atât în gospodării, pentru consumul propriu, dar și la nivel extins, de podgorii. Pentru ca vinul să fie delicios, este necesar să se parcurgă mai multe etape și o mare importanță o au și utilajele și butoaiele în care se va matura și păstra vinul. 

Dacă este vorba despre producători cu renume, se va opta pentru butoaie speciale, din lemn de cea mai bună calitate, care împrumută vinului miresmele sale. Însă, când vine vorba despre vin realizat în gospodărie sau despre vinul produs de către mici întreprinzători, butoaiele trebuie să fie practice, astfel încât să permită mustului să se transforme în delicioasa licoare și să fie ușor de curățat și igienizat. De asemenea, prețul trebuie să fie decent, mai exact butoaiele să aibă un raport calitate-preț excelent. De unde poți cumpăra butoaie de vin? Noi îți recomandăm magazinul online OGORUL. Aici vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a transforma strugurii în vin, la prețuri excelente. 

La Ogorul.ro, vei găsi butoaie de vin realizate din plastic alimentar (mai exact din granule de polietilenă virgine) care nu modifică în vreun fel proprietățile lichidului păstrat. Astfel, se poate depozita vin, țuică, lapte, miere, ulei și alte lichide alimentare în siguranță. Butoaiele sunt calitative, se închid etanș, astfel că aerul nu poate altera lichidele și trebuie să menționăm și designul deosebit al acestora. Arată atât de bine, iar de la depărtare cu greu îți dai seama că este vorba despre plastic alimentar și nu lemn. Pe site vei regăsi butoaie în diferite dimensiuni, de la producătorul Mantzaris: de la 50 l la 500 l. De asemenea, vei putea cumpăra și accesorii pentru butoaie și capace. Tot pentru a prepara cel mai bun vin, pe site vei mai găsi și diverse utilaje vinificație, ce vor face tot procesul mult mai simplu, mai rapid și mai eficient. 

Indiferent de soiurile de struguri pe care le deții, pentru ca un vin să fie calitativ, vei avea nevoie de cele mai bune butoaie și utilaje. Deoarece trăim în epoca tehnologiei, dacă nu poți ajunge la un magazin specializat, ai șansa de a comanda online tot ceea ce îți dorești, la prețuri excelente. Nu mai trebuie să îți faci griji în legătură cu transportul, vei primi garanție pentru orice produs și vei putea comanda oriunde te-ai afla. 

Așadar, dacă ai nevoie de cele mai bune butoaie cu vin, apelează cu încredere la magazinul online Ogorul.ro, unde vei regăsi și utilaje necesare casei și grădinii, la prețuri excelente și calitative.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul