Criteriul National

Cauți jucării noi Paw Patrol pentru copilul? Nu căuta mai departe, pentru că noi avem cele mai bune recomandări pentru tine

Cauți jucării noi Paw Patrol pentru copilul? Nu căuta mai departe, pentru că noi avem cele mai bune recomandări pentru tine
ianuarie 23
15:42 2020

Paw Patrol este un serial TV animat pentru copii. Acesta îi prezintă pe tânărul băiat Ryder și echipajul său. Echipajul este format din câini de salvare și câini de căutare. Ryder, împreună cu echipa sa de câini, s-au autodenumit Paw Patrol.

Paw Patrol este pentru copii ceea ce Avengers sunt pentru adulții tocilari cititori de benzi desenate. În timp ce Avengers sunt în esență stelele rock ale universului Marvel, Paw Patrol sunt stelele rock ale emisiunilor de televiziune pentru copii.

Iar dacă tu însuți poți cânta melodia tematică Paw Patrol în somn, probabil că ai un copil obsedat de acești căței.

Așadar, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că jucariile brand Paw Patrol sunt în topul preferințelor copiilor de câțiva ani, astfel că aproape fiecare copil sub 5 ani are o obsesie cu Skye, Ryder, Chase, Zuma sau cu oricare dintre ceilalți căței eroici.

Din păcate, însă, este mai greu să alegi jucăriile potrivite Paw Patrol. Nu este ca și cum ai putea să intri într-un magazin de jucării și să te îndrepți doar către secțiunea Paw Patrol. Pentru asta suntem noi aici, să îți explicăm ce trebuie să știi vizavi de Paw Patrol.

Pentru ce vârstă sunt jucăriile Paw Patrol?

Emisiunea de desene animate Paw Patrol TV este recomandată copiilor cu vârste mai mari de trei ani. Însă în ceea ce privește jucăriile, poți găsi unele care sunt disponibile chiar și pentru copii de 2 ani.

Am spune că intervalul de vârstă acceptabil pentru jucăriile Paw Patrol este de la 2 la 5 ani.

Ce jucării Paw Patrol există

Paw Patrol are diferite tipuri de jucării pentru copilul tău. Aceste jucării se bazează pe diverse personaje ale emisiunii TV Paw Patrol, precum Marshall (un dalmațian), Rubble (un bulldog), Chase (un ciobănesc german), Rocky (un mongrel), Zuma (un labrador retriever) și Skye (un cockapoo). De la figurine de acțiune la vehicule, poți cumpăra orice pentru copilul tău.

Când vine vorba de figurine de acțiune, poți cumpăra Chalting Construction Ultimate Rescue, Ultimate Rescue Construction Marshall, Ultimate Rescue Canon Water Water, Snuggle Up Pup – Skye și Lifeguard Rocky, printre alte jucării Paw Patrol.

În afară de aceste jucării Paw Patrol, poți cumpăra și versiunile de pluș ale tuturor personajelor originale ale emisiunii Paw Patrol.

Care sunt cele mai noi jucării Paw Patrol?

Anul trecut, au fost lansate trei jucării majore Paw Patrol:

Un set de lansator de mașinuțe: Launch’N Haul Paw Patroller Track Set

Turn de supraveghere pentru căței: Super Mighty Pups Lookout Tower

Centru de comandă pentru avioane: Paw Patrol Jet Command Center

De unde să cumperi jucării Paw Patrol

Poți găsi unele dintre cele mai bune jucării Paw Patrol pe diverse magazine online precum eMag. În ceea ce privește magazinul, puteți găsi multe dintre jucăriile de mai sus atât în magazine de jucării, cât și la secțiunea de jucării a marilor retaileri.

CANAL YOUTUBE „PAW Patrol Official & Friends”

https://www.youtube.com/channel/UCSVSJ1OCSv5ClFgKFTHIDew

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul