Criteriul National

Cauti o destinatie de weekend distractiva? Iata de ce sa alegi Valea Sebesului!

Cauti o destinatie de weekend distractiva?  Iata de ce sa alegi Valea Sebesului!
ianuarie 17
21:39 2022

Chiar daca iarna si-a aratat capriciile intr-un mod destul de timid pana in acest punct, cu siguranta acest lucru nu a stat in calea iubitorilor de munte si sporturi de iarna, care au pasit increzatori pe culmile muntilor. Pentru simpli iubitori de natura, destinatiile de weekend raman in mod cert o cale excelenta de deconectare de la orice urma de oboseala si stres. Gasirea unei destinatii de weekend perfecte nu este intotdeauna un lucru simplu, astfel ca uneori ne vedem pusi in fata unui real impas. Astazi insa venim cu o propunere interesanta, o destinatie de weekend pe care suntem siguri ca o veti indragi. Este vorba despre celebra Valea Sebesului sau Valea Frumoasei asa cum obisnuiesc oamnii din zona sa ii spuna.

Daca esti un iubitor de natura si iubesti peisajele montane desprinse parca din cartile cu basme, cu certitudine Valea Sebesului este o destinatie de weekend pe care nu trebuie sa o ratezi. Pana a ajunge aici insa, vei putea poposi cateva zile la Sebes, unde in mod cert vei gasi locuri de cazare perfecte si unde vei putea descoperi un orasel mic, cu o istorie interesanta. Iata asadar cateva motive pentru care sa vizitezi Valea Sebesului, chiar si acum, in sezonul rece!

            Peisaje deosebite, ce iti vor taia rasuflarea

Unul dintre motivele pentru care merita sa vizitezi cel putin odata aceasta zona impresioananta, sunt peisajele unice si absolut spectaculoase pe care natura le creeaza. Fiind vorba despre o zona mai mult montana, te vei putea bucura din plin de aer curat, de o liniste monumentala si cu putin noroc chiar si de zapada, in special in zona muntilor Sureanu. Astfel, daca iti doresti sa surprinzi natura in cea mai pura forma a sa in fotografii, iti recomandam fie sa iei o baterie externa cu tine, fie sa apelezi la nelipsitul incarcator auto pentru a pastra bateria telefonului incarcata.

            Unitati de cazare excelente pentru relaxare si distractie

Pe Valea Sebesului, pe soseaua Transalpina, vei putea regasi o multitudine de unitati de cazare, de unde nu lipseste confortul si distractia. La un click distanta vei putea regasi cu usurinta diferite unitati de cazare confortabile pe Transalpina, unde te vei putea relaxa asa cum se cuvine. Mai mult decat atat, vei putea chiar gusta aici si din diferite preparate zone sau specific international. Nu de putine ori vei putea chiar participa si la siferite petreceri organizate de catre aceste unitati de cazare, de unde nu va lipsi sub nicio forma distractia si voia buna

Iubitor al sporturilor de iarna? Muntii Sureanu sunt un loc ideal pentru tine

Daca ai asteptat cu sufletul la gura iarna pentru a te putea bucura de sporturile de iarna, trebuie sa stii ca in muntii Sureanu exista numeroase partii de ski, celebre in toata tara, unde vei putea sa practici in voie sporturile preferate. Mai mult decat atat, pentru iubitorii de natura exista si posibilitatea de a escalada culmile, oferind o panorama incredibila a intregii zone.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul