Criteriul National

Cauti sa obtii un credit IFN? Iata ce trebuie sa stii inainte de a aplica!

Cauti sa obtii un credit IFN? Iata ce trebuie sa stii inainte de a aplica!
septembrie 26
12:43 2019

Ori de cate ori se intampla sa-ti doresti ca visurile tale sa devina realitate, poti conta pe un credit IFN! Fie ca doresti sa renovezi o locuinta, sau cauti sa ii cumperi un calculator celui mic, pentru a-l ajuta la scoala, acum totul este mai simplu cu un credit IFN de la Provident! De aceea, pentru a te ajuta sa iei mai usor decizia de a aplica pentru un credit IFN, iti prezentam cateva dintre cele mai comune intrebari si raspunsuri! Iata ce trebuie sa stii inainte de a aplica pentru un credit IFN de la Provident!

„Pot solicita un credit IFN de la Provident chiar daca am fost refuzat de alte institutii financiare?”

Raspunsul este DA! Scopul Provident este de a acorda credite intr-un mod responsabil. De aceea, evaluam posibilitatea fiecarui participant de a rambursa imprumutul, indiferent de relatiile pe care le-a avut cu alte institutii. Acest lucru este important pentru Provident, deoarece nu este in interesul companiei sa acorde credite pe care clientii nu le pot restitui.

Prin urmare, este important ca, atunci cand te decizi sa soliciti un credit IFN, sa oferi informatii cat mai exacte reprezentantului Provident, pentru ca acesta sa poata evalua corect posibilitatea ta de a rambursa suma imprumutata.

„Care este suma de bani pe care o pot imprumuta?”

La o prima colaborare cu Provident, poti aplica pentru un credit IFN cuprins intre 500 si 10.000 de Lei. Clientii deja existenti pot solicita pana la 15.000 de Lei, in concordanta cu veniturile disponibile, dar si comportamentul de plata. Perioada de rambursare a unui credit IFN poate diferi in functie de tipul de imprumut ales, de suma, dar si de numarul ratelor (pe care tu le alegi), precum si de serviciile auxiliare, ca de exemplu serviciul optional de gestionare la domiciliu. Pentru a cunoaste in amanunt aceste detalii, intra pe site-ul Provident.ro si foloseste simulatorul de credit, care te va ajuta sa clarifici cu usurinta aceste intrebari.

„Ce este acest serviciu de gestionare la domiciliu a creditului?”

Acesta este un serviciu optional, oferit contra cost, prin care poti primi banii in mana, in maximum 48 de ore, chiar la tine acasa. Prin urmare, nu mai ai nevoie de un cont bancar, iar reprezentantul Provident te va vizita saptamanal sau lunar pentru colectarea ratelor, dupa un program stabilit de comun acord.

„Ce se intampla daca nu pot plati o rata la timp?”

In primul rand, va trebui sa iei legatura cu Provident, apeland la departamentul de relatii cu clientii la numarul 021.9877, pentru a stabili impreuna o solutie pentru aceasta situatie. In cazul in care ai optat pentru serviciul auxiliar de gestionare la domiciliu a creditului, poti chiar decide impreuna cu reprezentantul tau asupra unei metode de reesalonare a platilor.

De aceea, in aceste situatii, este indicat sa dai dovada de toata bunavointa, colaborand cu reprezentantii de vanzari pentru a ajunge cu plata ratelor la zi. Astfel, vei putea beneficia de un credit IFN de la Provident si pe viitor!

„Cum pot aplica pentru un credit IFN?”

Este foarte simplu! Poti fie contacta prin telefon compania Provident, la numarul de telefon 021.9877 (apel cu tarif normal), fie online, direct pe site-ul Provident.ro, unde trebuie sa completezi formularul iar daca indeplinesti conditiile de eligibilitate, un reprezentant Provident te va contacta in cel mai scurt timp! Alege sa iti duci planurile la bun sfarsit, cu un credit IFN de la Provident!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei