Criteriul National

Cauti un fotograf nou-nascut?

Cauti un fotograf nou-nascut?
decembrie 04
23:21 2021

Cauti un fotograf nou-nascut?

Fotografia de nou-nascut este una dintre cele mai unice nise de fotografie. Ca fotograf de nunta instruit, pot spune sincer ca NU POT face ceea ce face Angela – rabdarea, pasiunea pentru arta fotografiei nou-nascutului, timpul si detaliile care sunt dedicate sesiunii. Newborn Sessions, este ca o capodopera de bijuterii, poate fi replicat, dar niciodata duplicat. Nu este de mirare atunci de ce unele dintre cele mai populare cautari pe web care au legatura cu fotografia nou-nascutilor includ ~ Cel mai bun fotograf nou-nascut ~ Fotograf pentru copii langa mine ~ Fotograf premiat din zona mea, pentru a numi doar cateva. In aceeasi nota, pentru a mentine integritatea si standardul de calitate in fotografia nou-nascutilor, am colaborat cu mai multi fotografi din intreaga tara. Facem brainstorming idei, venim cu planuri, discutam despre cum sa ne imbunatatim imaginile si, in acelasi timp, sa ne ajutam unii pe altii a deveni mai bun .

Unul dintre cele mai mari evenimente din viata mea a fost sa am fiica mea in 2020. Am incercat timp de 3 ani sa ramanem insarcinate cu o singura pierdere, asa ca a fost micul nostru copil minune curcubeu. Desi 2020 a fost un an atat de greu pentru multi, am fost recunoscator pentru toate binecuvantarile care au venit in acel an.

Mi-a fost greu sa aleg o cariera. Mi s-a parut ca totul se potriveste putin si nimic nu se potriveste in acelasi timp. Fotografia a fost intotdeauna un hobby pentru mine inca de cand eram mica si mi-a placut. Dar mama a incercat sa ma indeparteze de asta, stiind cat de grea este viata unui artist. La jumatatea anilor de 20 de ani, am cedat in cele din urma faptului ca fotografia era chemarea mea. Odata ce m-am introdus, am stiut ca vreau sa ma specializez in ceva. Intotdeauna am iubit copiii si bebelusii si pe asta m-am concentrat. Dupa cateva sedinte de nou-nascut, am stiut ca aceasta este potrivita. Reusesc sa fotografiez acesti oameni minusculi perfecti si cata dragoste aduc unei familii.

Fotografiez nou-nascuti, maternitate si familie. Stilul meu pentru nou-nascuti este pozat, in studio, neutru si clasic. Pentru maternitate, iubesc fotografiile de studio care prezinta corpul femeii puternice si frumoase pe masura ce un miracol creste in interiorul lor. Sedintele mele foto de familie sunt mai sincere, dorind sa surprinda personalitatea in aceasta etapa a vietii lor.
Ador fotografia de nou-nascut, deoarece imi place sa surprind aceste momente pretioase care sunt atat de trecatoare. Vad atat de multa speranta si viitor in acesti bebelusi. De asemenea, iubesc ca fiecare micuta fiinta umana isi arata deja personalitatea din prima zi si incearca sa-si surprinda esenta in timpul sedintei foto.

Afacerea mea a inceput dintr-o pasiune pentru fotografie si vreau sa surprind mai intai totul pentru copiii mei; primele zambete, primele ori pe burta, primii pasi, primul dinte pierdut, etc… Mi-am dat seama cat de repede trece timpul. Am vrut sa ofer asta clientilor si de peste un deceniu am surprins prin fotografiile mele multi nou-nascuti si viitoare mame, sute de copii si familii. Ma straduiesc sa surprind momente unice in timp care vor deveni parte din povestea si mostenirea lor de familie. Daca ti-a placut sa citesti acest articol, urmareste-ne si pe Fotograf Botez Timisoara.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul