Criteriul National

Cauți un Rent A Car în Iași? Trip îți stă la dispoziție!

Cauți un Rent A Car în Iași? Trip îți stă la dispoziție!
mai 18
13:03 2017

Atunci când te-ai decis că vrei să mergi într-o excursie, că vrei să mergi să îți vizitezi familia, sau nu știm noi… orice alt motiv,  și nu ai o mașină care să te ajute să te deplasezi, singura soluție bună și avantajoasă este să îți inchiriezi o mașină. Dar de unde? Nu că asta ar fi o problemă, însă noi suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie… în avantajul tău. Așa i-am ales pe cei de la rent a car iasi, Trip.  Nu ne-a fost greu să facem selecția pentru că de cele mai multe ori atunci când am recomandat un serviciu, am făcut-o pentru că am fost capabili să înțelegem că îți este benefic.

trip rent car

Trip are mașini de închiriat pentru orice necesitate ai!

La Trip nu doar că găsești o mulțime de mașini, dar ai și avantajul de a ridica mașina de unde dorești și a o înapoia la fel. Tot ceea ce va trebui să faci este să treci în formular când vrei să o iei și de unde o iei, unde predai mașina și vârsta pe o care ca șofer. După ce ai trecut toate aceste date… ți se va arăta ce mașină este disponibilă. Și crede-ne că au mașini noi și suficiente. Poți opta pentru mașini de lux, mașini compacte sau mașini normale care nu consumă mult de exemplu, știm că și ăsta este un criteriu atunci când vrei să închiriezi o mașină pentru un drum lung, pentru deplasări în oraș sau o vizită la bunici.

Au prețuri avantajoase!

Noi am închiriat mașina pentru maxim 7 zile și am plătit undeva în jur de 224E. Ce ne-a plăcut e că nu au fost costuri ascunse, desigur ne-a mulțumit mult și că mașinile erau în garanție și majoritatea noi, faptul că au kilometri nelimitați și că au oferit asistență rutieră 24/7, ceea ce contează mult.

Au cel mai bun raport calitate/preț

Cei de la Trip rent car iasi s-au gândit să mulțumească orice tip de oameni. Așa că, indiferent că ai venit din străinătate și vrei să ai o mașină cu care să îți faci nevoile prin țară, indiferent că ești din România și vrei să străbați orașele în lung și lat, alege Trip. Niciodată Trip nu își va face clienții nefericiți.

rent trip

Acum la ei pe site poți găsi chiar și o mulțime de promoții/oferte, care mai de care mai tentante. Și ca să știi, tu poți alege modalitatea prin care vrei să plătești. Poți lăsa o plată în avans cash/card, iar diferența o plătești la preluarea contractului și a mașinii sau poți plăti integral atât mașina închiriată și serviciile aferente cât și asigurările complementare de care ai nevoie în caz de un incident.

De ce să alegi Trip?!

Alege cu drag Trip Rent A Car Iasi  pentru că au făcut cel mai simplu procesul de închiriere a unei mașini. Alege-i pentru că oferă servicii premium de închiriere a mașinilor pe termen lung.. Și alege-i pentru că sunt Trip, cei care îți pun mașinile la dispoziție atunci când tu ai nevoie! Trip e Rent a Car-ul de care are nevoie orice român de pretutindeni atunci când are nevoie de o mașină…. să-i stea la dispoziție.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo