Criteriul National

Cauți un Rent A Car în Iași? Trip îți stă la dispoziție!

Cauți un Rent A Car în Iași? Trip îți stă la dispoziție!
mai 18
13:03 2017

Atunci când te-ai decis că vrei să mergi într-o excursie, că vrei să mergi să îți vizitezi familia, sau nu știm noi… orice alt motiv,  și nu ai o mașină care să te ajute să te deplasezi, singura soluție bună și avantajoasă este să îți inchiriezi o mașină. Dar de unde? Nu că asta ar fi o problemă, însă noi suntem aici să te ajutăm să iei cea mai bună decizie… în avantajul tău. Așa i-am ales pe cei de la rent a car iasi, Trip.  Nu ne-a fost greu să facem selecția pentru că de cele mai multe ori atunci când am recomandat un serviciu, am făcut-o pentru că am fost capabili să înțelegem că îți este benefic.

trip rent car

Trip are mașini de închiriat pentru orice necesitate ai!

La Trip nu doar că găsești o mulțime de mașini, dar ai și avantajul de a ridica mașina de unde dorești și a o înapoia la fel. Tot ceea ce va trebui să faci este să treci în formular când vrei să o iei și de unde o iei, unde predai mașina și vârsta pe o care ca șofer. După ce ai trecut toate aceste date… ți se va arăta ce mașină este disponibilă. Și crede-ne că au mașini noi și suficiente. Poți opta pentru mașini de lux, mașini compacte sau mașini normale care nu consumă mult de exemplu, știm că și ăsta este un criteriu atunci când vrei să închiriezi o mașină pentru un drum lung, pentru deplasări în oraș sau o vizită la bunici.

Au prețuri avantajoase!

Noi am închiriat mașina pentru maxim 7 zile și am plătit undeva în jur de 224E. Ce ne-a plăcut e că nu au fost costuri ascunse, desigur ne-a mulțumit mult și că mașinile erau în garanție și majoritatea noi, faptul că au kilometri nelimitați și că au oferit asistență rutieră 24/7, ceea ce contează mult.

Au cel mai bun raport calitate/preț

Cei de la Trip rent car iasi s-au gândit să mulțumească orice tip de oameni. Așa că, indiferent că ai venit din străinătate și vrei să ai o mașină cu care să îți faci nevoile prin țară, indiferent că ești din România și vrei să străbați orașele în lung și lat, alege Trip. Niciodată Trip nu își va face clienții nefericiți.

rent trip

Acum la ei pe site poți găsi chiar și o mulțime de promoții/oferte, care mai de care mai tentante. Și ca să știi, tu poți alege modalitatea prin care vrei să plătești. Poți lăsa o plată în avans cash/card, iar diferența o plătești la preluarea contractului și a mașinii sau poți plăti integral atât mașina închiriată și serviciile aferente cât și asigurările complementare de care ai nevoie în caz de un incident.

De ce să alegi Trip?!

Alege cu drag Trip Rent A Car Iasi  pentru că au făcut cel mai simplu procesul de închiriere a unei mașini. Alege-i pentru că oferă servicii premium de închiriere a mașinilor pe termen lung.. Și alege-i pentru că sunt Trip, cei care îți pun mașinile la dispoziție atunci când tu ai nevoie! Trip e Rent a Car-ul de care are nevoie orice român de pretutindeni atunci când are nevoie de o mașină…. să-i stea la dispoziție.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul