Criteriul National

Cauti un studio de videochat pentru baieti? Vino in echipa Studio 20!

Cauti un studio de videochat pentru baieti? Vino in echipa Studio 20!
ianuarie 06
18:30 2018

videochat baieti

Videochatul, una dintre cele mai profitabile meserii online la ora actuala, a schimbat vietile a numerosi tineri din lumea intreaga, continuand sa fie un deschizator de drumuri nu doar pentru femei, ci si pentru barbati. Castigurile fabuloase pe care le poti obtine din videochatul pentru baieti, precum si conditiile de lucru extraordinare, sunt principalul motiv pentru care persoanele de sex masculin devin tot mai interesate de acest domeniu!

Studio 20, cu o experienta de peste 17 ani si locatii pe 3 continente (Europa, America de Sud si America de Nord) reprezinta inclusiv cel mai bun studio de videochat pentru baieti. Asadar, daca esti tanar, open-minded, arati bine si iti doresti mai mult de la viata, vino in echipa Studio 20 si invata tainele acestei meserii direct de la profesionisti!

Studioul nostru de videochat pentru baieti din Bucuresti, zona Garii de Nord, iti pune la dispozitie toate conditiile necesare ca tu sa devii un model de succes si sa te dezvolti atat pe plan profesional, cat si personal. Iata principalele avantaje de care vei beneficia in cadrul acestui studio de videochat pentru baieti:

1. Contract ferm, venituri legale
Inca din prima ta zi de activitate aici, vei semna un contract care va reglementa toate aspectele acivitatii tale. O companie internationala se va ocupa de promovarea ta si iti va asigura trafic online, training-uri, echipamente profesionale etc. Echipa noastra te va invata tot ce trebuie sa stii in materie de videochat pentru baieti, iar tu vei avea siguranta unui loc de munca pe termen lung, cu venituri impozitate conform legislatiei in vigoare.

2. Venituri lunare de pana la 10.000 de dolari
La acest studio de videochat pentru baieti vei putea beneficia de un comision cumulativ de pana la 65% din venituri, astfel:
– bonus 2% daca activezi online peste 90 de ore intr-o anumita perioada;
– bonus 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada;
– bonus 5% daca venitul tau depaseste 10.000 de dolari in perioada respectiva;
– bonus 5% daca ramai in echipa noastra timp de 12 luni complete.

3. Credite fara dobanda direct de la Studio 20
Dupa minim 6 luni de activitate in cadrul acestui studio de videochat pentru baieti, poti solicita credite direct de la Studio20. Returnarea banilor se va face in rate lunare, din castigurile tale, fara comision sau dobanda.

4. Faima si recunoasterea meritelor
Daca vrei sa faci o cariera de succes in domeniul videochatului pentru baieti, aici e locul potrivit! Studio 20 iti ofera suportul necesar ca tu sa devii un model masculin de top si sa castigi diverse titluri la festivalurile de profil. Recent, Ethan Joy, unul din modelele noastre a fost premiat cu titlul de ”Live Cam Model of The Year – Male” („Modelul de videochat al anului – sectiunea Barbati”) in cadrul galei de premiere XBIZ Awards 2018 care a avut loc in America, Los Angeles si un alt coleg a castigat titlul AVN pentru cel mai bun model masculin de videochat din lume in Las Vegas – Aamir Desire.

Daca iti doresti sa calci si tu pe urmele modelelor noastre de succes si esti interesat de o cariera in industria videochatului pentru baieti, vino in echipa Studio 20!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro