Criteriul National

Cauzele fizice ale disfunctiei erectile

Cauzele fizice ale disfunctiei erectile
martie 29
14:39 2018

Problemele cu impotenta sau erectia apare atunci barbatul are probleme cu mentinerea unei erectii destul timp pentru a completa un act sexual. Multi barbati au manifestat in unele momente probleme precum mentinerea unui penis ferm in timpul sexului. Totusi, acest lucru este considerat a fi o problema atunci cand se intampla in mod frecvent, prevenind obtinerea unei vieti sexuale satisfacatoare. Pentru a sti care sunt cauzele disfunctiei erectile, este mereu bine sa vezi un medic, care va face o serie de analize pentru a identifica cauzele reale ale disfunctiei erectile.

Cauzele si leacul pentru disfunctia erectila se pot baza pe suplimentele pentru aceasta tulburare, care pot fi naturale sau sintetice, si anumite proceduri care sunt esentiale, in functie de problema identificata.

Consecintele suferintei cauzate de disfunctia erectila

O problema comuna printre cuplurile care au de a face cu disfunctia erectila incep cu esecurile avansurilor sexuale. Acest lucru poate avea un impact negativ asupra intimitatii, increderii si apropierii. Barbatul se retrage din punct de vedere emotional si fizic din cauza temerii de a fi respinsi. Dar femeile se ingrijoreaza si isi pun intrebari precum: “ De ce iubitul meu nu isi poate mentine erectia”, “prietenul meu nu isi poate mentine erectia” . de asemenea, ele cred ca partenerul si-a pierdut interesul sau le inseala cu altcineva.

In realitate, barbatul nu si-a pierdut interesul, totusi arata semne de frustrare sau umilire pentru ca nu au capacitatea de a incheia un act sexual. Partenerele care isi determina stima de sine, feminitatea si dezirabilitatea in functie de cum reactioneaza barbatul la sexualitatea lor sunt vulnerabile in mod special la grijile privind abandonarea si respingerea.

Partenerii s-ar putea teme ca barbatul ar putea fi impotent in prezenta lor, dar potent cu o alta persoana, lasandu-le o impresie de tradare si inselare. Aceasta grija poate duce la indepartarea cuplurilor, datorita fricilor si a preconceptiilor gresite, in timp ce cuplurile ar trebui sa comunice si sa rezolve impreuna problema disfunctiei erectile.

difunctie erectila

Posibilele solutii: pastilele pentru marirea penisului?

Toti barbatii vor sa aiba o erectie tare si, daca e sa vorbim sincer, si fetele vor asa ceva. Daca nu vrei sa ai parte de probleme cu erectia atunci trebuie sa iei foarte in serios simptomele disfunctiei erectile. Sunt foarte multe suplimente pentru aceasta tulburare care te pot ajuta sa tratezi impotenta si printre cele mai puternice se afla TestoUltra. Daca problema ta este mai serioasa, atunci poti alege un alt tratament.

Concluzii: pot tratamentele pentru marirea penisului cauza disfunctie erectila?

Am enumerat cele mai comune cauze pentru disfunctia erectila si stii totul despre cauzele si tratamentul disfunctiei erectile. Daca vrei o erectie ferma, atunci trebuie sa faci vizite medicale regulate si sa ai grija de sanatatea ta cu mancaruri sanatoase si miscare si sa uiti de fumat si consumul de alcool.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anca Maria

Anca Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul