Criteriul National

Cavalerul Sir Silvano Bortolazzi -un Prinț pentru poezie și pace

Cavalerul Sir Silvano Bortolazzi -un Prinț pentru poezie și pace
februarie 07
01:52 2022

Cavalerul Sir Silvano Bortolazzi primește foarte înalta onoare a H.R.H Prinț pentru poezie și pace”
Cu diplomă Cavaler Sir Silvano Bortolazzi, Cavaler de Merit al Republicii Italiene, pentru poezie, a primit titlul de H.R.H Prinț, pentru poezie și pace, dintr-o asociație a regalității unite. Foarte importantul titlu onorific i-a fost acordat Cavalerului cu un certificat, semnat de un Împărat Asiatic și un H.R.H Prinț aparținând unei importante familii nobiliare din Orientul Mijlociu.
Silvano Bortolazzi prezent deja în prestigioasa și istorica Enciclopedie Treccani, principala enciclopedie a Europei din 1925, în calitate de Cavaler și poet, este și Poet de Onoare al municipiului Olimpic Sestriere (nominalizare a primarului Sestriere), Președinte Mondial al Uniunii Mondiale. a Poeţilor pe care i-a întemeiat.

Prințul, în vârstă de 46 de ani, rezident în Recco, provincia Genova, Italia, a obținut și de la aproximativ șaptezeci de universități răspândite pe trei continente, nouă nominalizări la Premiul Nobel pentru literatură și cinci la Premiul Nobel pentru pace, precum și autorul a douăzeci cărți de poezie de vânzare pe toată planeta.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Bota Claudia

Bota Claudia

Articole similare